Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας: Αυτές είναι οι αποστολές των ομάδων

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας: Αυτές είναι οι αποστολές των ομάδων
Δείτε ποιοι θα αγωνιστούν στον αγώνα ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Μόσχας.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ σήμερα με μια τελευταία προπόνηση εν όψει του αυριανού πρώτου αγώνα του Γ’ γύρου της προκριματικής φάσης του Champions League προς την Σπαρτάκ Μόσχας.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει του αυριανού αγώνα. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έκανε και πάλι προθέρμανση με την ομάδα και στην συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Πορτογάλος τέθηκε εκτός μάχης και θα συνεχίσει τις θεραπείες προκειμένου να προλάβει την ρεβάνς στη Μόσχα όπου και γι αυτό το παιχνίδι οι πιθανότητες είναι περιορισμένες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του πέρα από τον αρχηγό και τον ανέτοιμο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Στην αποστολή για πρώτη φορά συμμετέχει και ο Τσούμπα Ακπόμ, το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Αναλυτικά η 18άδα για τον αυριανό αγώνα αποτελείται από τους:

Ρέι, Πασχαλάκη, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζά, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδη, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Πέλκα, Ελ Καντουρί, Λημνιό, Ουάρντα, Ζαμπά, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ. Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, μολονότι τίποτα δεν έγινε γνωστό, πιθανολογείται πως θα είναι αυτό με το οποίο ξεκίνησε το παιχνίδι της η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην Βασιλεία, την περασμένη Τετάρτη.

Η αποστολή της Σπαρτάκ

Η αποστολή της ρωσικής ομάδας απαρτίζεται από τους εξής: Ρεμπρόφ, Τερέσκιν, Μποκέτι, Εσένκο, Ζιγκό, Κομπάροφ, Κουτέποφ, Ρασκαζόφ, Γκλουσακόφ, Ζομπνίν, Λομοβίτσκι, Ποπόφ, Πρόμες, Τασάεφ, Τιμοφέεφ, Φερνάντο, Ανί, Ζε Λουίς, Λουίζ Αντριάνο, Πέδρο Ρότσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συνέντευξη Τύπου της Σπαρτάκ Μόσχας θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας και για τις 20:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση των Ρώσων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments