Lifestyle

Ruby Rose: Γίνεται η νέα Batwoman για λογαριασμό της CW (vid)

Ruby Rose: Γίνεται η νέα Batwoman για λογαριασμό της CW (vid)
Η Ruby Rose μεταμορφώνεται σε Batwoman

H Ruby Rose, γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Orange is the New Black», μπαίνει στο σύμπαν της “DC Comics”, και μεταμορφώνεται σε Batwoman για λογαριασμό του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CW.

Η Ruby Rose θα παίξει την Kate Kane, μια νεαρή γυναίκα με πάθος για την δικαιοσύνη, η οποία έχει εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες.

Η πρώτη της εμφάνιση θα είναι στο Arrowverse crossover που θα γίνει τον Δεκέμβριο, μεταξύ των σειρών “Arrow”, “The Flash”, “Supergirl”, και μάλλον θα αποκτήσει την δική της σειρά, η οποία αναπτύσσεται από το CW για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ο δημιουργός της Kate Kane/ Batwoman, Greg Rucka, με δημοσίευσή του στο Twitter υποστήριξε το casting της Ruby Rose, λέγοντας:

“Όχι ότι με ρώτησε κανείς,δεν έχει και πολλή σημασία, αλλά μου αρέσει η Ruby Rose. Η ενσάρκωση της ως Kate θα εξαρτηθεί από το τι θα γράψουν οι σεναριογράφοι” (πηγή της δημοσίευσης το comicbook.com). Αναμένουμε να δούμε την Rose στην μεγάλη οθόνη με το “The Meg”, το οποίο θα βγει στις 10 Αυγούστου (ΗΠΑ). Προηγούμενες δουλειές τις είναι τα “John Wick: Chapter 2”, “Pitch Perfect 3” και “xXx: Return of Xander Cage”.

Αν η σειρά πραγματοποιηθεί τελικά, θα δούμε το πρώτο επεισόδιο μέσα στο 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments