Πολιτική

Βούλα Παπαχρήστου: Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο

Βούλα Παπαχρήστου: Συγχαρητήρια από τον πολιτικό κόσμο
Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, εκφράζει ο πολιτικός κόσμος.

Συγχαρητήρια μηνύματα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, απέστειλαν η πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, αφού συνεχάρη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έκανε λόγο για «επισφράγιση του συνεπή αγώνα» και για μία «λαμπρή συνέχεια».

«Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» έγραψε στο Twitter o Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο Twitter, επεσήμανε: «Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στο #Berlin2018 από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Θερμά συγχαρητήρια! Περηφάνια και συγκίνηση!».

Μήνυμα έστειλε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία τόνισε ότι «η προσπάθεια και το πείσμα έφεραν το μετάλλιο».

Συγχαρητήρια απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Συνεχίζονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο που μας χάρισε» δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments