Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή
Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για την Κυριακή, 12 Αυγούστου.

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Θέλοντας να ξέρεις πού στέκεσαι με τον εραστή σου, αυτό συνεπάγεται μια δύσκολη ή αμήχανη ερώτηση. Ωστόσο, οποιαδήποτε δυσφορία θα είναι βραχύβια, όταν θα διαπιστώσεις πως ο τρόπος αντιμετώπισής σου, σε κάποια ζητήματα, θα φέρει ένα αποτέλεσμα που θα σε κάνει να χαίρεσαι που προσπάθησες.

Οποιοδήποτε ζήτημα χρειάζεται να λυθεί τώρα, μην το καθυστερείς. Οι διαβεβαιώσεις, θα έρθουν, χάρη στην πρωτοβουλία σου.

Ταύρος

Σε απασχολεί κάποιο συγκεκριμένο ερωτικό ζήτημα αυτό το διάστημα. Προσπάθησε ν’ αντιμετωπίσεις ήρεμα την κατάσταση και να κάνεις έξυπνα τις παρατηρήσεις σου, για να μην δημιουργήσεις μια τεταμένη συζήτηση.

Δεν κινδυνεύεις να χάσεις στα σημεία ή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψεις πώς νιώθεις ή αν θέλεις μια απάντηση, θα εμφανιστεί… λίαν συντόμως!

Δίδυμοι

Μια φανταστική ιδέα ή ένα πολύχρωμο όραμα για το μέλλον της ερωτικής σου σχέσης θα σε ενθουσιάσει, αλλά η αντιμετώπιση του εραστή σου, μπορεί να σε απογοητεύσει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τον ενδιαφέρει το θέμα και εξαιτίας αυτού,δε μοιράζεται τον ενθουσιασμό σου.

Απλά θέλει να επικεντρωθεί σε μια μακροπρόθεσμη στρατηγική, σε αντίθεση με σένα που θέλεις να βάλεις τα δυνατά σου, να συμβεί σήμερα.

Η μέση λύση και το κοινό έδαφος δεν έχει βρεθεί ακόμη ανάμεσά σας.

Καρκίνος

Θα κριθείς άδικα από τον εραστή σου σήμερα. Ωστόσο, τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες σου, μπορεί να είναι έντονες αυτή τη στιγμή.

Φρόντισε όμως να δείχνεις εξωτερικά ήρεμη και κυρίαρχη της κατάστασης για ν’ αποτραπούν περαιτέρω αρνητικά σχόλια, από πλευράς του.

Είναι απίθανο το αντικείμενο του πόθου σου, να θέλει εσκεμμένα να σε βλάψει, ακόμα κι αν τα λόγια του θα μπορούσαν να ειπωθούν, με μεγαλύτερη ευαισθησία ή διακριτικότητα.

Λέων

Θα νιώσεις πως είναι απαραίτητο να αμφισβητήσεις ένα ερωτικό όραμα. Δεν είσαι σίγουρη αν εξακολουθεί να είναι ελκυστικό ή αξίζει προσοχής και προσπάθειας για να γίνει πραγματικό.

Προς το παρόν, μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή απορρίψεις μια ιδέα, που μπορεί να χρειαστεί, να τεθεί σύντομα σε λειτουργία.

Ίσως οι περιστάσεις στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου, να έχουν αλλάξει και το όραμά σου, να πρέπει να λάβει υπόψη τις αλλαγές.

Μην το αφήσεις όμως, να εξαφανιστεί.

Παρθένος

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις στην ερωτική σου ζωή, αλλά είναι σημαντικό να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, όπου υπάρχει σύγχυση.

Βοηθάει, για να δεις κάποια ζητήματα πιο ξεκάθαρα… και καλύτερα να λειτουργήσεις σύμφωνα με ό,τι νιώθεις, παρά με ό,τι βλέπεις.

Αν διασαφηνίσεις τα συναισθήματά σου στον εραστή σου, αυτή σου η κίνηση θα φέρει μια αξιοσημείωτη και χρήσιμη βελτίωση στη σχέση σας.

Ζυγός

Θα έπρεπε να είσαι περισσότερο ενήμερη για μια κατάσταση που επηρεάζει τόσο εσένα, όσο και τον εραστή σου.

Και θα μπορούσες να δεις, πέρα από το προφανές. Αν προσπαθήσεις να υποστηρίξεις το ταίρι σου σε μια κρίσιμη κατάσταση, τότε θα μπορέσεις να εξισορροήσεις την αρνητικότητα, με θετικές προτάσεις.

Και φρόντισε να υπενθυμίσεις στον εραστή σου, πως ό,τι τον απασχολεί, επηρεάζει και τους δυό σας, όχι μόνο αυτόν!

Σκορπιός

Με τόσα πολλά που υποβόσκουν, στην ερωτική σου ζωή, θα νιώθεις πως οι ερωτικές σου υποθέσεις βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.

Αν είσαι μόνη, τότε ίσως έχεις τους λόγους σου, που δεν θέλεις να γνωρίζεις τίποτε για την κατάστασή σου.

Αν είσαι σε σχέση, τότε με τον εραστή σου, να προετοιμαστείτε για κάτι που θα ανακοινωθεί στον κόσμο σε μια εποχή που ταιριάζει και στους δυό σας..

Σε κάθε περίπτωση, κάτι κινείται, σ’ ένα νέο επίπεδο.

Τοξότης

Αν δεν βρίσκεις λίγο χρόνο για να περάσεις μερικές όμορφες και ποιοτικές στιγμές με τον εραστή σου, τότε θα είναι σημαντικό να περιοριστεί, η κύρια πηγή του προβλήματος.

Βρείτε ένα κοινό χόμπι, και θα λυθεί το πρόβλημα αμέσως!

Η σχέση σας, θα ενισχυθεί ευχάριστα, αν αλλάξετε και οι δύο το χρονοδιάγραμμά σας, για να περάσετε λίγο χρόνο μαζί.

Και όσο πιο ασυνήθιστο ή άγνωστο είναι το περιβάλλον, τόσο το καλύτερο!

Αιγόκερως

Αν είσαι απογοητευμένη με κάποια ερωτικά σχέδια που έκανες με τον εραστή σου και καθυστερούν ή ανατρέπονται, τότε προσπάθησε να βρεις κάποια οφέλη στις αναγκαστικές αλλαγές.

Αν τα πλάνα που έκανες δεν πρόκειται να προχωρήσουν, τότε ψάξε μήπως στην όλη ανατροπή υπάρχει κάτι διασκεδαστικό και σέξι, για να δώσεις την απεριόριστη προσοχή σου και κάνε καινούργια πλάνα.

Δεν έχεις; Ακόμα καλύτερα! Ζήσε αυθόρμητα και δέξου ό,τι έρθει στο δρόμο σου.

Υδροχόος

Είσαι διστακτική και πιστεύεις πως τη συγκεκριμένη περίοδο, είναι δύσκολο να προχωρήσει κάτι στα ερωτικά σου.

Μπορεί επίσης κάτι άλλο να εκτυλίσσεται γρηγορότερα, απ’ό,τι θα ήθελες.

Όσο αβέβαιη και να είσαι, μπορείς να αξιοποιήσεις τις καταστάσεις, εποικοδομητικά. Η καλύτερη επιλογή, προς το παρόν, είναι να μην ανησυχείς καθόλου, για το ποιά θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάποιο σχέδιο, σχετικό με τα ερωτικά σου.

Μπορεί και σήμερα, να είναι η κατάλληλη στιγμή!

Ιχθείς

Ίσως είναι δύσκολο να σταματήσεις να σκέφτεσαι κάποιο παλιό έρωτα.

Όσο θεωρείς πως κάτι από το ερωτικό σου παρελθόν είναι ανεπίλυτο, σκέψου σοβαρά, αν θα σε ωφελήσει για να του δώσεις τη συγκεκριμένη στιγμή, τόση σημασία.

Αν δεν έχεις μάθει από τα παθήματά σου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τα δεχτείς, σαν εμπειρίες.

Δεν μπορείς να κοιτάξεις μπροστά στην ερωτική σου ζωή, ενώ φαντάσματα του παρελθόντος σε κρατάνε πίσω!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments