Ζώδια

Παθιασμένες περιπέτειες στο γραφείο – Τι κάνουν τα ζώδια

Παθιασμένες περιπέτειες στο γραφείο – Τι κάνουν τα ζώδια
Κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει αν φλερτάρεις με τον ή την συνάδελφο του διπλανού γραφείου, όμως, πριν το κάνεις, φρόντισε να μάθεις τι ζώδιο είναι.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι δεν πρέπει να μπλέκει κανείς τα ερωτικά με τα επαγγελματικά του. Αυτό, πιθανόν κάποτε να είχε νόημα, όμως στις μέρες μας, που ο ελεύθερος χρόνος είναι περιορισμένος και οι νέες γνωριμίες γίνονται συνήθως στο χώρο της δουλειάς, τα πράγματα αλλάζουν. Κανείς δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει αν φλερτάρεις με τον ή την συνάδελφο του διπλανού γραφείου, όμως, πριν το κάνεις, φρόντισε να μάθεις τι ζώδιο είναι, για να ξέρεις τι αντίδραση θα συναντήσεις! Δες λοιπόν τι λέει η αστρολογία και μάθε πως τα ζώδια εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους! Και αν σας ταιριάζουν οι παρακάτω στίχοι, ακούστε την Έλλη Κοκκίνου, στο τέλος του άρθρου.

Στο διπλανό μου το γραφείο καθισμένος, πρωί πρωί μου λες πως είσαι ερωτευμένος, μετά μου λες πολύ καιρό πως σου αρέσω. Θα τρελαθώ εγώ σε θέλω εδώ και μήνες, μα δεν στο δείχνω μη με πάρεις από κείνες…

Κριός Ένα μόνο είναι σίγουρο για τον Κριό: είναι αυτός που φαίνεται. Αν σκοπεύεις να κρατήσεις τη σχέση σου μαζί του κρυφή, ατύχησες! Μην περιμένεις και πολύ διακριτικότητα από τη μεριά του, αφού ενδίδει στις επιθυμίες του, αδιαφορώντας για τη γνώμη των άλλων. Η αυθόρμητη φύση του θα σε συναρπάσει, αλλά μπορεί και να σε εκθέσει.

Ταύρος Ο Ταύρος δεν θέλει να εκτίθεται και προσπαθεί να μη δίνει αφορμές για σχόλια. Είναι ιδιαίτερα διακριτικός, όταν όμως ερωτεύεται, δυστυχώς δεν μπορεί να το κρύψει, η έκφραση στο πρόσωπό του προδίδει τα συναισθήματα του, όχι μόνο σε εσένα, αλλά και σε όλους σας τους συναδέλφους…

Δίδυμοι Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός. Όμως, αν αρχίσει να περιφέρεται στο γραφείο σου άνευ λόγου κι αιτίας και ψάχνει συνεχώς να βρει αφορμές για κουβεντούλα, τότε είναι σίγουρο πως θα τον ενδιέφερε μια… πιο στενή σχέση μεταξύ σας! Το καλό είναι πως η συμπεριφορά του δε θα τραβήξει την προσοχή των συναδέλφων σας, αφού όλοι θα θεωρήσουν την οικιότητα που σου δείχνει φυσιολογική!

Καρκίνος Ο Καρκίνος γίνεται ιδιαίτερα περιποιητικός και στοργικός με τους ανθρώπους που αγαπάει. Δε θα εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα ασχολείται μαζί σου, τα λέει όλα. Θα πηγαινοέρχεται στο γραφείο σου, για να σου φέρει καφέ, ένα κομμάτι πίτα που έφτιαξε με τα χεράκια του ή βιταμίνες, αν διακρίνει σημάδια κόπωσης επάνω σου! Και φυσικά, όλοι θα σχολιάσουν αυτά τα σούρτα-φέρτα…

Λέων Ο Λέων επιζητά το θαυμασμό. Αν πέσεις λοιπόν στον έρωτά του, δεν χρειάζεται να του το πεις. Αρκεί να εκθειάσεις τη δουλειά του, τις ικανότητές του και, κατ’ επέκταση, τον ίδιο προσωπικά. Είναι σίγουρο πως έτσι, θα τραβήξεις την προσοχή του και θα αισθανθεί τόσο κολακευμένος, που θα αναλάβει μόνος του όλα τα υπόλοιπα.

Παρθένος Σπάνια θα μπλέξει τα συναισθηματικά με τα επαγγελματικά του. Παίρνει τη δουλειά του πολύ στα σοβαρά και συνήθως απορρίπτει τις ερωτικές ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στο γραφείο, για να μη δώσει αφορμές για σχόλια, αλλά και για να μην αποσπάται από το αντικείμενο της εργασίας του. Μην απελπίζεσαι όμως, μπορείς να τον κερδίσεις, αν δείξεις το ενδιαφέρον σου με διακριτικότητα, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Ζυγός Είναι δύσκολο να καταλάβεις τις προθέσεις του Ζυγού. Είναι ευγενικός και δείχνει θετική διάθεση απέναντι σε όλους. Αν όμως παρατηρήσεις ότι ψάχνει συνεχώς να βρει ευκαιρίες να έρθει στο γραφείο σου ή την ώρα του διαλλείματος μονοπωλεί την παρέα σου, είναι σίγουρο πως θα ήθελε η συναδελφική σας σχέση να έχει μια… άλλου είδους εξέλιξη.

Σκορπιός Η σεξουαλικότητα του Σκορπιού δεν κρύβεται, ακόμα και στο χώρο της δουλειάς. Δε θα δυσκολευτείς να καταλάβεις αν το ενδιαφέρον που του δείχνεις βρίσκει ανταπόκριση, το κακό είναι όμως πως θα το καταλάβουν κι όλοι οι άλλοι στην εταιρία! Θα πρέπει λοιπόν από την αρχή να θέσεις κάποια όρια, αφού εκείνος αδιαφορεί πλήρως για τη γνώμη των άλλων

Τοξότης Ο Τοξότης μπορεί να σε μπερδέψει με τη συμπεριφορά του. Είναι ιδιαίτερα φιλικός κι έχει τη μοναδική ικανότητα να σε κάνει να του ανοίγεσαι, όμως πρόσεξε, γιατί αυτό δε συμβαίνει μόνο με εσένα, αλλά με όλους τους συναδέλφους. Για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, καλό θα είναι να του αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου, μόνο αν έχεις ισχυρές ενδείξεις ότι σε βλέπει ερωτικά.

Αιγόκερως Ο Αιγόκερως είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του κι αν αυτός είναι το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, μάλλον ατύχησες. Το πιο πιθανό είναι να αγνοήσει τα ερωτικά μηνύματα που προσπαθείς να του στείλεις. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να το κερδίσεις, είναι να μάθεις περισσότερα για τα ενδιαφέροντά του εκτός δουλειάς και να προσπαθήσεις να τον συναντήσεις και να τον πλησιάσεις κάπου έξω. Εκεί, μπορεί και να σε δει με… άλλο μάτι!

Υδροχόος Τον Υδροχόο θα πρέπει πρώτα να τον πλησιάσεις φιλικά, για να κερδίσεις το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του. Αυτό είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά καλό θα είναι να την ακολουθήσεις κατά γράμμα και να μην του δείξεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον, αν δεν βεβαιωθείς ότι οι διαθέσεις του απέναντί σου έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Αν τελικά προχωρήσετε σε σχέση πάντως, είναι σίγουρο πως αυτή θα μείνει μακριά από τα αδιάκριτα μάτια συναδέλφων.

Ιχθείς Ο ρομαντισμός του Ιχθύ είναι πασίγνωστός και ο χώρος της δουλειάς δεν εξαιρείται. Τα συναισθήματά του είναι προφανή και όλοι θα καταλάβουν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για σένα. Βέβαια, κανείς δεν παρεξηγεί τη συμπεριφορά του, αλλά αν αποφασίσεις να δεθείς μαζί του σε σχέση, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να παραμείνει κρυφή!

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments