Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς στο φιλικό με Ατρόμητο Πειραιά

Ολυμπιακός: Οι δοκιμές του Μαρτίνς στο φιλικό με Ατρόμητο Πειραιά
Στο φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο Πειραιά, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε την ευκαιρία να δει όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Λουκέρνη.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής αντιμέτωπος Ατρόμητο Πειραιά, ομάδα που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Όπως ήταν αναμενόμενο το σκόρ ξέφυγε με τα κοντέρ να σταματούν στο 9-0.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, είδε όσους δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Λουκέρνη, να συνεχίζουν με σοβαρότητα τις υποχρεώσεις τους στην ομάδα και να αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ματς σαν επίσημο ματς. Πολλοί παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό των Πειραιωτών, ο οποίος μάλιστα τέσταρε πολλά διαφορετικά πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα ενόψει της ρεβάνς με τη Λουκέρνη αλλά κυρίως όσον αφορά στα επίσημα ματς που θα ακολουθήσουν.

Μια από της σημαντικές δοκιμές του ήταν η χρησιμοποίηση του Βασίλη Τοροσίδη σε ρόλο αμυντικού χαφ, αφού ο Μαρτίνς βλέπει ότι ακόμη κι αν κλείσει τις επόμενες ώρες ο αμυντικός χαφ που περιμένει, θα χρειαστεί φυσικά χρόνο προσαρμογής πριν μπει στην ενδεκάδα. Μοιραία λοιπόν, ο «Τόρο» είναι ένας από αυτούς που μπορούν να καλύψουν τη θέση και γι αυτό ο προπονητής του θέλησε να τον δει αγωνιζόμενο και σε αυτή τη θέση για αρκετή ώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments