Ζώδια

Ερωτική χαρτομαντεια για τη Δευτέρα

Ερωτική χαρτομαντεια για τη Δευτέρα
Ερωτική Χαρτομαντεία Δευτέρα, 13 Αυγούστου.

Ερωτική χαρτομαντεία λενορμάν 

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 34. Τα Ψάρια (Ρήγας Καρό)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:

– Εκπλήξεις οικονομικές – Εξηγήσεις ερωτικές – Νέα από τα παλιά

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Η σκέψη σας είναι πράξη. Αυτό είναι και κάτι που σας χαρακτηρίζει σαν εραστές, και σίγουρα σας ανεβάζει στα μάτια του συντρόφου σας.

Ταύρος

Πιθανόν να μην θέλετε κάτι ίδιο με εσάς, αλλά κάτι αντίθετο. Αυτό είναι και μια ιδέα έτσι ώστε, με το πέρασμα του χρόνου να μην υπάρξει γρήγορη φθορά.

Δίδυμοι

Μάλλον έχετε πολλά νεύρα, και δεν μπορείτε να τα συγκρατήσετε. Αυτό είναι και μέγα λάθος, καθώς ο υποδοχέας όλων αυτών είναι ο σύντροφος σας.

Καρκίνος

Οι μέρες μέχρι και το τέλος του Καλοκαιριού, θα έχουν για εσάς πολλά θετικές αλλαγές, στον εργασιακό σας χώρο που θα σας αποδώσει πολλά.

Λέων

Η ανωριμότητα μέσα στην σχέση σας, πάει και έρχεται. Η άλλη πλευρά, που δεν μπορεί να εκτιμήσει τι έχει, και από την άλλη εσείς, που ακόμη αναμένετε το διαφορετικό.

Παρθένος

Θα πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε τι πρέπει να γίνει μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον άνθρωπο σας, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ζυγός

Τα δευτερεύοντα θέματα που έχει ο άνθρωπος σας, σίγουρα για χάρη σας μπορεί αυτό το διάστημα, να τα προσπεράσει και να μείνετε παραπάνω μαζί.

Σκορπιός

Ο κόσμος σας ανήκει, και το ξέρετε. Οι μέρες μπορούν να γίνουν για εσάς, ότι εσείς θέλετε και επιθυμείτε. Βάλτε τα όνειρα σας σε μια σειρά.

Τοξότης

Ο σύντροφος σας αντιμετωπίζει κάποια ουσιαστικά προβλήματα, με το δικό του περιβάλλον, και θα πρέπει να δείξετε την κατανόηση σας για ακόμη μια φορά.

Αιγόκερως

Υπάρχει ένα γενικότερο μπέρδεμα με εσάς και τον πρώην σας, που και οι δύο κρατάτε μια φιλική στάση, αλλά χωρίς να τολμάτε κάτι περισσότερο πια.

Υδροχόος

Τα θέματα που έχετε να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, είναι σοβαρά και αφορούν το μέλλον σας. Σίγουρα μιλήστε όλη την προσωπική σας αλήθεια.

Ιχθείς

Αν υπάρχουν υποθέσεις, ακόμη με το παρελθόν σας, που τις έχετε αφήσει σε μια εκκρεμότητα, τότε μην χάνετε τον χρόνο σας, και λύστε της, για το καλό όλων.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments