Ζώδια

Προβλέψεις για τον έρωτα με τρεις κάρτες ταρώ

Προβλέψεις για τον έρωτα με τρεις κάρτες ταρώ
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν Έρωτα 13/08 Δευτέρα.

Διαβάζετε πάντα και το Ωροσκόπιο σας

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη καταφέρει να δείτε μέσα στην ψυχή και την καρδιά … του ατόμου που αγαπάτε, τι συμβαίνει. Το πιο πιθανόν είναι να υπάρχουν ψυχολογικές διακυμάνσεις λόγω του άσχημου του παρελθόντος. Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε δηλώσει την θέση σας, και ότι θέλετε να παραμείνετε εργένηδες, ίσως και να χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, καθώς το τρίτο 10ήμερο του μήνα, κάτι αλλάζει.

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο Δεσμευμένοι : Είστε από τους πιο τυχερούς αυτήν την περίοδο, που μπορείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, όλα αυτά που είχατε σκεφτεί. Τα οικονομικά όλο και πάνε καλύτερα, σίγουρα είναι μεγάλο βοήθημα. Ελεύθεροι : Η λάθος εικόνα που έχετε σχηματίσει, για κάποιον που τον ενδιαφέρετε ερωτικά, θα αλλάξει. Με τόση πλανητική κινητικότητα οι καταστάσεις, θα τρέξουν υπέρ σας και πιο γρήγορα.

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο Δεσμευμένοι : Οι μάσκες … θα πέσουν. Οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή να είναι στο φόρτε τους, εσείς θα δείτε ξεκάθαρα και πέραν από κάθε άλλη φορά ποιον έχετε δίπλα σας. Σίγουρα θα εκπλαγείτε. Αποφασίστε τι θα κάνετε. Ελεύθεροι : Τα λάθη στον έρωτα και στις σχέσεις τα έχετε κάνει, και τώρα σίγουρα είστε πιο έμπειροι για να βγείτε και πάλι εκεί έξω και να βρείτε κάποιον … που να μπορεί να κερδίσει την προσωπικότητα σας.

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος Δεσμευμένοι : Αν δεν αισθάνεστε καλά με όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στον δεσμό σας, το καλό θα ήταν τώρα που τα άστρα είναι υπέρ σας, και θα σας δίνουν την εύνοια τους μέχρι και το τέλος του μήνα, να μιλήσετε. Ελεύθεροι : Αυτά που θέλετε να πείτε στον πρώην σας, τα ξέρετε ήδη. Μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε κάτι νέο που θα μπορέσει και πάλι … να τραβήξει το ερωτικό του ενδιαφέρον.

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια Δεσμευμένοι : Εσείς έχετε πεισθεί, ότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση σας, αλλά δεν έχετε ακόμη αποφασίσει να δράσετε. Είτε είστε ανασφαλείς … για το όποιο αποτέλεσμα ή σας έχει βολέψει αυτή η κατάσταση. Ελεύθεροι : Θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία, στην εξωτερική σας εμφάνιση, ακόμη και στην επιμόρφωση σας, που έχουν τελικά σημασία, και για εσάς αλλά και για τους άλλους γύρω σας.

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί Δεσμευμένοι : Μην βάζετε μέσα στην ζωή σας και μέσα στην σχέση σας, τρίτα άτομα. Είτε είναι φίλοι είτε συγγενείς, μόνο τελικά σε κάποιο πρόβλημα με το άνθρωπο σας, θα οδηγηθείτε. Ελεύθεροι : Αισθάνεστε πλέον ότι ένας έρωτας, ένας νέος σύντροφος θα συμπλήρωνε ολοκληρωτικά την ζωή σας. Αυτό θα σας το κάνει δώρο ο Ήλιος, που ήδη σας ζεσταίνει από τον διπλανό σας οίκο. Αναμείνατε για λίγο ακόμη.

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα Δεσμευμένοι : Μπορεί αυτήν την εποχή, να έχετε κάνει κάποια ανάπαυλα από όλα αυτά … που θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα στην σχέση ή και με τον σύντροφο σας, αλλά μάλλον ένα μικρό διάλειμμα σας αξίζει. Ελεύθεροι : Όλα όσα έχουν αποκτηθεί σαν γνώση και σοφία, από το παρελθόν σας, βάλτε τα σε πλήρη εφαρμογή καθώς από την επόμενη εβδομάδα, θα έχετε επισκέψεις – νέα … από τα παλιά.

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος Δεσμευμένοι : Μάλλον πρέπει να ξυπνήσετε. Βλέπετε ότι οι άσχημες συμπεριφορές, από την μεριά του συντρόφου σας, έχουν ξεφύγει του μέτρου. Μια συζήτηση, θα σας έδινε πολλές απαντήσεις. Ελεύθεροι : Αφήστε τον έρωτα, να ακουμπήσει την καρδιά σας. Υπάρχουν πολλά μάτια … που σας κοιτούν και θέλουν να σας μιλήσουν. Οι μέρες με την Αφροδίτη μέσα στο σπίτι σας, δίνουν μεγάλες αλλαγές παντού.

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος Δεσμευμένοι : Είστε οι καλύτεροι αυτήν την περίοδο, με την ερωτική και την επαγγελματική σας ζωή, να πηγαίνει πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά στο παρελθόν. Το ταίρι σας, έχει κάποια μικρή ανακοίνωση να σας κάνει. Ελεύθεροι : Οι φιλικές σχέσεις, κάτω από αυτόν τον ουρανό μόνο σε ερωτικές πιθανόν εκδηλώσεις – προσκλήσεις μπροστά μπορεί να σας φέρουν! Εσείς μόνο ξέρετε τι συμβαίνει, άρα σκεφτείτε πολύ.

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί Δεσμευμένοι : Είστε βαθιά ερωτευμένοι, με τον άνθρωπο σας και προσπαθείτε με τον πιο έντονο και μόνιμο τρόπο να του το δείχνετε. Αυτή είναι και η μυστική συνταγή … της καλής σχέσης! Ελεύθεροι : Είστε πια ελεύθεροι, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που μείνατε μέσα σε σχέσεις που δεν είχαν τίποτα κοινό με την προσωπικότητα σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε τις μέρες … του υπόλοιπου Καλοκαιριού.

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο Δεσμευμένοι : Οι μέρες δίνουν το πλεονέκτημα … σε όσους θέλουν να σκεφτούν κάτι περισσότερο, γύρω από γάμο ή και οικογένεια. Τα επαγγελματικά που φέρνουν χρήμα, θα ανοίξουν πολλούς δρόμους τελικά. Ελεύθεροι : Δεν είστε στις άμεσες προτεραιότητες σας, να κάνετε μια νέα σχέση. Θέλετε να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα σε οικογένεια και εργασία, και ίσως από Φθινόπωρο … να το ξανασκεφτείτε τελικά.

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο Δεσμευμένοι : Οι μέρες έχουν και για τους δύο σας πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις … που πρέπει να τακτοποιηθούν. Σαφώς και θα βρείτε χρόνο και χώρο, για να φύγετε με τον άνθρωπο σας, και να ανανεωθείτε. Ελεύθεροι : Έχετε τους ρυθμούς σας στρωμένους έτσι όπως εσάς σας βολεύει. Τώρα όπως κυλάει η καθημερινότητα σας όμορφα, λίγο δύσκολο κάποιος να σας πείσει να την αλλάξετε … εκτός και αν τόσο πολύ το αξίζει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments