Άποψη

Τα βρήκε σκούρα ο «Σουλτάνος»

Τα βρήκε σκούρα ο «Σουλτάνος»
Το νέο παραλήρημα του Ερντογάν δεν άργησε να έρθει, μόλις ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το διπλασιασμό των δασμών στις τουρκικές εισαγωγές.

Το νέο παραλήρημα του Ερντογάν δεν άργησε να έρθει, μόλις ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε το διπλασιασμό των δασμών στις τουρκικές εισαγωγές.

Αφού, λοιπόν, επικαλέστηκε θεούς και δαίμονες και φόρεσε για ακόμη μια φορά το προσωπείο του σκληρού και αδάμαστου ηγέτη, επιστράτευσε όση λογική του έχει απομείνει, ψάχνοντας απελπισμένα για ένα χέρι βοηθείας. Ποιος; Ο Ερντογάν, ο «Μεγαλοπρεπής»! Και κάπου εδώ καταλαβαίνουμε, ότι… τα βρήκε σκούρα ο «Σουλτάνος».

Φαίνεται, λοιπόν, πως μέσα στον πανικό του βρήκε ένα σύμμαχο και «φίλο» στο πρόσωπο του άλλοτε ορκισμένου εχθρού του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Προσπαθώντας να βγει νικητής σε μια μάχη άνιση, συνεχίζει τα υστερικά παιχνίδια του, αρνούμενος να παραδεχθεί, ότι έχει ήδη χάσει «από τα αποδυτήρια».

Την ώρα που ο Τραμπ «πουλάει» και «αγοράζει» την Τουρκία τουιτάροντας, ο Ερντογάν πανικόβλητος συμβουλεύει το λαό του να βγάλει τον χρυσό από τα μαξιλάρια, μήπως καταφέρει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Κι ενώ η λίρα κατρακυλά και η τουρκική οικονομία καταρρέει, ο Σουλτάνος σηκώνει κεφάλι ξανά και τα παίζει όλα για όλα απειλώντας εκ νέου τις ΗΠΑ.

Και αφού τονίζει στην Ουάσινγκτον, ότι η Τουρκία γονατίζει μόνο στο Θεό, την ίδια στιγμή βρίσκεται ένα βήμα πριν «ανατινάξει» την οικονομία της χώρας στο όνομα του Αλλάχ!

Τι κι αν προσπάθησε με νύχια και με δόντια, με βία και νοθεία να «γατζωθεί» στην πολιτική ηγεσία… Τι κι αν πάτησε επί πτωμάτων και έβγαλε κάθε εμπόδιο από το δρόμο του… Τι κι αν νόμιζε, ότι τα είχε δει όλα μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016…

Τώρα ήρθε η ώρα που ο «Σουλτάνος» θα δει την «Αυτοκρατορία» του, που έχτισε με τόσο κόπο και «τίμιο ιδρώτα», να γκρεμίζεται.

Δεν πειράζει Ταγίπ… Τουλάχιστον προσπάθησες. Αλλά να θυμάσαι…

Ο Θεός συγχωρεί. Ο Τραμπ, όχι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments