Ζώδια

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη
Ζώδια σήμερα ημερήσιες προβλέψεις.

Ζώδια σήμερα Κριός.

Δουλεύετε για να ζήσετε ή ζείτε για να δουλεύετε, αγαπητοί Κριοί; Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας να παραμελείτε το ταίρι ή τους φίλους σας, είναι γεγονός ότι τελευταία οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι απίστευτα πιεστικές.

Μπορεί να μην έχετε ακούσει παράπονα ακόμη, όμως σίγουρα κάποιοι νιώθουν ότι τους βάλατε σε δεύτερη μοίρα… Θυμηθείτε τη σπουδαιότητα της ισορροπίας ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή, κάντε μια χειρονομία που θα δείξει την αγάπη σας στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Ζώδια σήμερα Ταύρος

Μήπως νιώθετε υπερκινητικοί σήμερα, αγαπητοί Ταύροι; Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας κάνει ασυγκράτητους – αλλά θα πρέπει να φροντίσετε να περιορίσετε τη διάθεσή σας για περιπλάνηση!

Εστιάστε τη δράση σας στο σπιτικό σας, προκειμένου να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας ή την οικογένεια και να συσφίξετε περισσότερο τη μεταξύ σας σχέση. Μπορείτε να δείτε μαζί ταινίες για μακρινά μέρη, να συναντήσετε τους φίλους σας και να μιλήσετε για τα μελλοντικά σχέδια.

Ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας δεν θα μπορούν να σας ψυχολογήσουν σήμερα, αγαπητοί Δίδυμοι! Όσες προσπάθειες κι αν κάνετε για να οργανώσετε τη σκέψη σας, τα συναισθήματα θα εμπλέκονται στην ικανότητα εστίασής σας και θα στέλνετε διφορούμενα μηνύματα. Πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει όσα έχετε στην καρδιά σας και να αντιμετωπίσετε όσα σας ενοχλούν. Θα σας βοηθήσει μια ειλικρινή συζήτηση με τους δικούς ανθρώπους, για να εκφράσετε την ανάγκη σας να έχετε χρόνο και για εσάς τους ίδιους!

Ζώδια σήμερα Καρκίνος

Μήπως νιώθετε κάπως κυκλοθυμικοί σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι; Μια δυσχερής όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον εκρηκτικό Πλούτωνα, μπορεί να σας κάνει περισσότερο ευαίσθητους απ’ όσο είστε συνήθως. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που απευθύνεστε στους ανθρώπους που αγαπάτε, γιατί ενδέχεται να εξωτερικεύετε πάνω τους την πίεσή σας. Η πλανητική ένταση δεν ενδείκνυται για κοινωνικές δραστηριότητες, γι’ αυτό αποφύγετε τις εξόδους και προτιμήστε ένα βιβλίο ή την τηλεόραση από την ασφάλεια του καναπέ σας!

Ζώδια σήμερα Λέων

Τι σας βασανίζει, αγαπητοί Λέοντες; Παρά τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις και την ανάγκη σας να χειρίζεστε κάθε λεπτομέρεια, τα συναισθήματά σας θα σας παρεκκλίνουν από την πορεία σας σήμερα… Όσο παραμερίζετε όσα σας ενοχλούν, δεν κοιτάτε τον εσωτερικό σας κόσμο ώστε να συνειδητοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες. Οι δεσμευμένοι, ζητήστε από το ταίρι σας χρόνο για να συζητήσετε. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να στραφείτε στα άτομα που εμπιστεύεστε.

Ζώδια σήμερα Παρθένος

Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας για πολυτέλεια, ακόμα κι αν οι βιτρίνες σας καλούν σαδιστικά με τις προσφορές τους! Η σημερινή σύγκρουση της Σελήνης με τον μυαλωμένο Πλούτωνα, έχει τη δυναμική να σας δείξει πού κάνετε αχρείαστες δαπάνες και επηρεάζετε τον προϋπολογισμό του σπιτικού σας. Ευτυχώς, είστε αρκετά συνετοί για να συνέλθετε σύντομα και να αναζητήσετε άλλους τρόπους για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Μια καλή ιδέα θα ήταν να ανταλλάξετε με τους φίλους σας όσα ρούχα και άλλα αντικείμενα δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Πού ξέρετε, ίσως μέσα στους πολλούς να γνωρίσετε και καινούργια άτομα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας!

Ζώδια σήμερα Ζυγός

Μην σωρεύετε άλλα, αγαπητοί Ζυγοί! Δικαίως νιώθετε περήφανοι που στέκεστε ακλόνητοι στο πλευρό των δικών σας ανθρώπων όταν σας χρειάζονται – αλλά ποιος είναι δίπλα σας όταν χρειάζεστε εσείς στήριξη; Το σημερινό τετράγωνο ενδοσκόπησης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα, σας καλεί να χαλαρώσετε τις άμυνές σας και να τιμήσετε το συναίσθημα. Φυσικά, η χρονική στιγμή έχει μεγάλη σημασία, γι’ αυτό μην απαιτήσετε να σας ακούσουν χωρίς να έχετε ενημερώσει… Πάντως, μην αποκλείετε την περίπτωση να σας κάνει εξαιρετικά γοητευτικούς αυτή η τρωτή πλευρά σας!

Ζώδια σήμερα Σκορπιός

Μήπως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε όσα λέτε όταν ανοίγετε το στόμα σας, αγαπητοί Σκορπιοί; Όσο κι αν το ιδιαίτερο χιούμορ σας έχει βοηθήσει την ατμόσφαιρα άλλες φορές, η σημερινή μέρα δεν το σηκώνει. Ειδικά σε θέματα αγάπης, μην προσπαθήσετε καν να κάνετε πιο ελαφρύ το κλίμα σε μια σοβαρή συζήτηση. Το πιο πιθανό είναι να εκληφθεί ως έλλειψη σεβασμού. Αντ’ αυτού, επιλέξτε να ακούσετε με προσοχή το άλλο άτομο – και να δώσετε τις συμβουλές σας αν ζητηθούν.

Ζώδια σήμερα Τοξότης

Δικαιολογίες δεν επιτρέπονται, μόνο γεγονότα! Η σημερινή περίπλοκη όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον πιεστικό Πλούτωνα, θα σας αναγκάσει να δείτε τα πάντα χωρίς φίλτρα, αγαπητοί Τοξότες. Μήπως το έχετε παρακάνει τελευταία με τις αχρείαστες δαπάνες; Αντί να παραβλέπετε τον προϋπολογισμό σας που παραπαίει, αναλάβετε άμεσα δράση. Ελέγξτε τις καταστάσεις των λογαριασμών σας, ίσως υπάρχουν χρεώσεις για υπηρεσίες που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Λίγες διορθωτικές κινήσεις είναι αρκετές για να βρείτε ξανά την ισορροπία σας!

Ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Άλλο η ομαδική δουλειά, άλλο η τυραννία! Η σημερινή προκλητική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον αυταρχικό Πλούτωνα, θα βγάλει στην επιφάνεια το πρόβλημά σας να επιβάλλεστε όποτε συνεργάζεστε. Όσο ξεκάθαρη ιδέα κι αν έχετε για το πώς θέλετε να είναι τα πάντα, αντί να αρχίσετε τα παράπονα ακούστε και τις απόψεις των άλλων. Αν επιστρατεύσετε την καλή διάθεση και την ψυχραιμία σας, είναι πιθανό να ανακαλύψετε ότι η αρχική σας επίθεση ήταν αχρείαστη.

Ζώδια σήμερα Υδροχόος

Είναι εύκολο να παρασυρθεί κανείς από τη ζεστασιά μιας όμορφης φιλικής ή ρομαντικής σχέσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «χρυσώνει» καταστάσεις που χρίζουν προσοχής! Δεν υφίσταται η τέλεια σχέση, δεν υπάρχει συνύπαρξη χωρίς αντιθέσεις. Αν θέλετε να ενδυναμώσετε τους στενότερους δεσμούς σας, πρέπει πλέον να μιλήσετε με ειλικρίνεια και να θίξετε τα ευαίσθητα θέματα. Φροντίστε να υπάρχει άνεση χρόνου, ώστε να ακούσετε και την άλλη πλευρά!

Ζώδια σήμερα Ιχθύες

Δεν είναι πάντα λειτουργική η αρχή ότι όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Σήμερα που η Σελήνη συγκρούεται με τον χειριστικό Πλούτωνα, φροντίστε να θωρακιστείτε έναντι των κολάκων που θα σας προσεγγίσουν! Τα γλυκόλογά τους δεν πρέπει να σας πείσουν, ειδικά αν έχουν βλέψεις προς πιο προσωπικές πτυχές της ζωής σας ή των πόρων σας… Προτιμήστε να διατηρείτε στον κύκλο σας μόνο τους ανθρώπους που η εμπιστοσύνη τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα