Ελλάδα

Λουτράκι: “Μαύρος” Δεκαπενταύγουστος – Στραγγάλισε τον γείτονά του και ειδοποίησε την αστυνομία

Λουτράκι: “Μαύρος” Δεκαπενταύγουστος – Στραγγάλισε τον γείτονά του και ειδοποίησε την αστυνομία
Τρομερό έγκλημα στο Λουτράκι.

Άγριο φονικό εκτιλύχθηκε σήμερα, μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου, στην Περαχώρα Λουτρακίου. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας 82χρονος στραγγάλισε τον 87χρονο γείτονά του, δίχως να έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον ηλικιωμένο στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα loutraki365.gr, το περιστατικό έγινε στις 4 το απόγευμα, ενώ ο δράστης ήταν εκτός εαυτού.

Παραμένει άγνωστο τι είχε προηγηθεί ανάμεσα στους δύο υπερήλικες, ενώ γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν οι δύο άνδρες είχαν προηγούμενα.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το μεσημέρι η γυναίκα του θύματος,  μεταφέρθηκε από συγγενείς της στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Το θύμα αφού έμεινε μόνο στο σπίτι άρχισε να χτυπά τη μεσοτοιχία που χώριζε το σπίτι του με το σπίτι του δράστη. Ο 82χρονος πήγε να του ζητήσει τον λόγο, τον έπιασε από το λαιμό και τελικά τον έπνιξε.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε από τον ίδιο τον θύτη, που επί 1,5 περίπου ώρα βρισκόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του θύματος.

Με πληροφορίες από loutraki365, korinthostv

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments