Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: “Βράχος” ο Μητρετώδης – “Μάνα μην παρακαλέσεις κανέναν”

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: “Βράχος” ο Μητρετώδης – “Μάνα μην παρακαλέσεις κανέναν”
ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: "Τέρας υπομονής" ο Άγγελος Μητρετώδης κατά την διάρκεια της παραμονής του στις φυλακές της Τουρκίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ: Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις από όσα φέρεται να ζήτησε ο Άγγελος Μητρετώδης από την μητέρα του τις 167 μέρες που έμεινε φυλακισμένος στην Αδριανούπουλη, μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνταν εδώ και σχεδόν πέντε μήνες στην Τουρκία, δίχως επίσημο κατηγορητήριο, αφού είχαν περάσει λόγω των δυσμενών καρικών συνθηκών κατά 253 μέτρα τα σύνορα.

Ο Άγγελος Μητρετώδης φαίνεται να μην έχασε ούτε στιγμή το κουράγιο του. Συγκεκριμένα, ο ανθυπολοχαγός από τις πρώτες ημέρες κράτησής του, όπου η κατάσταση ήταν ήδη δύσκολη, ζήτησε από τη μητέρα του να μην παρακαλέσει κανέναν και με κανέναν τρόπο για την αποφυλάκισή του, σύμφωνα με το thrakinea.

Εν συνεχεία, σύμφωνα πάντα με τα thrakinea η μητέρα του Άγγελου Μητρετώδη σεβάστηκε την επιθυμία του γιου της ακόμη και όταν πολιτικός της κεντρικής πολιτικής σκηνής συναντήθηκε με τις δύο οικογένειες στην Ορεστιάδα και πρότεινε στις δύο μητέρες να στείλουν επιστολή στη σύζυγο του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντοάν, Εμινέ, απευθυνόμενες στην σύζυγο του Τούρκου Προέδρου ως μάνα προς μάνα, εκείνη αρνήθηκε.

Μάλιστα, η ίδια φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου μου είπε να μην παρακαλέσω κανέναν»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments