Κόσμος

Ταϊλάνδη: Τραγικός θάνατος 3χρονης που έμεινε ξεχασμένη σε σχολικό

Ταϊλάνδη: Τραγικός θάνατος 3χρονης που έμεινε ξεχασμένη σε σχολικό
Στην Ταϊλάνδη ένα κοριτσάκι τριών ετών υπέκυψε εξαιτίας της ζέστης αφού έμεινε ξεχασμένο επί οκτώ ώρες μέσα σ' ένα σχολικό λεωφορείο, έγινε σήμερα γνωστό από αστυνομική πηγή.

Στην Ταϊλάνδη ένα κοριτσάκι τριών ετών υπέκυψε εξαιτίας της ζέστης αφού έμεινε ξεχασμένο επί οκτώ ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο, έγινε σήμερα γνωστό από αστυνομική πηγή.

«Το κοριτσάκι υπέκυψε εξαιτίας έλλειψης οξυγόνου και της ζέστης» που επικρατούσε μέσα στο σχολικό, διευκρινίσθηκε από την ίδια πηγή, η οποία επικαλέσθηκε τους γιατρούς.

Ο 23χρονος οδηγός του σχολικού συνελήφθη και παραδέχθηκε πως δεν έλεγξε αν όλα τα παιδιά είχαν βγει από το λεωφορείο εκείνο το πρωί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Μόντρι Κονγκουατμάι, επικεφαλής της αστυνομίας της περιφέρειας Σάι Μπούρι (νότια Ταϊλάνδη).

Σύμφωνα με τις αρχές, στο διάστημα από το 2012 έως το 2016, 13 παιδιά έμειναν ξεχασμένα μέσα σε οχήματα στην Ταϊλάνδη. Έξι απ’ αυτά έχασαν τη ζωή τους.

Τον Ιούνιο, ένα πεντάχρονο κοριτσάκι υπέκυψε στην επαρχία Χον Καέν (βόρεια Ταϊλάνδη) αφού το είχαν ξεχάσει για πολλές ώρες μέσα σ’ ένα σχολικό λεωφορείο.

Διαβάστε Eπίσης

Λιβύη: Σε θάνατο καταδικάστηκαν 45 παραστρατιωτικοί

Ινδία: Ανείπωτη τραγωδία – Τουλάχιστον 67 νεκροί από τις πλημμύρες (vid)

Κύπρος: Αγώνας ζωής για παιδί 1,5 έτους – Κατάπιε ναρκωτικά

Αφγανιστάν: Τουλάχιστον 25 νεκροί από έκρηξη στην Καμπούλ

Περισσότερα