Ζώδια

Η Σελήνη μέχρι 19 Αυγούστου – Προβλέψεις για τα αισθηματικά και το χρήμα

Η Σελήνη μέχρι 19 Αυγούστου – Προβλέψεις για τα αισθηματικά και το χρήμα
Πώς θα μας επηρεάσει η Σελήνη στο Σκορπιό;

Αστρολογία Παρασκευής 17/08, η Σελήνη διασχίζει τον Σκορπιό

Το κοινό ταμείο με το ταίρι σας ή έναν συνεργάτη σας, ενδέχεται να αποτελεί λόγο ανησυχίας για κάποιους από εσάς.

Πρέπει να συζητήσετε τους προβληματισμούς σας, αποφεύγοντας να φτάσετε σε σημείο σύγκρουσης. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει καμία από τις δύο πλευρές να κάνει αναλήψεις, χωρίς να την έγκριση αμφοτέρων!

Μια συμφωνία έχει θετική ή αρνητική εξέλιξη, ανάλογα με τον τρόπο που την χειρίζονται οι δύο πλευρές και τη γενικότερη σύμπνοια που υπάρχει ανάμεσά τους.

Γι’ αυτό εναπόκειται σ’ εσάς να ερευνήσετε όλες τις πτυχές που αφορούν το άτομο που θα συμπράξετε, πριν φτάσετε στη στιγμή να βάλετε υπογραφές!

Αυτή η περίοδος διέπεται από αυξημένη γονιμότητα!

Αν θέλετε να γίνετε γονείς, είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε τις προσπάθειές σας και σύντομα θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις.

Αν η απόκτηση απογόνων δεν είναι στις προθέσεις σας, φροντίστε να προστατευτείτε καταλλήλως!

Αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις σας με τους γονείς σας, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κηρύξετε ανακωχή. Λίγη ευγένεια και τρυφερότητα από πλευράς σας, είναι αρκετή για να τους μαλακώσει αλλά και να τους δείξει ότι πραγματικά τους αγαπάτε και νοιάζεστε!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν νιώθετε ότι βρίσκεστε μπροστά σε ένα δίλημμα ή έναν γρίφο για κάποιο οικογενειακό θέμα, απευθυνθείτε στους στενούς συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας για συμβουλές.

Το πρόγραμμά σας σε σχέση με τα παιδιά μπορεί να ανατραπεί σήμερα, εξαιτίας ενός απρόβλεπτου γεγονότος. Ίσως να αφορά ένα φιλικό σας άτομο, που θα τα επέβλεπε σε κάποια δραστηριότητα. Αρχικά χειριστείτε την έκτακτη συγκυρία – και μετά μάθετε πρώτα τι συνέβη πριν εκνευριστείτε!

Αν υπάρχει δυσχερές κλίμα ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, η μέρα ενδείκνυται για να συζητήσετε και το εξομαλύνετε.

Η επιπλέον επιμόρφωση στον επαγγελματικό τομέα, θα αποδειχθεί κλειδί για την εξέλιξη της καριέρας σας.

Σελήνη 16-19/08

Ίσως σας προταθεί αυτή την περίοδο μια θέση με ιδιόρρυθμες ώρες εργασίας, που θα σας επιτρέπει να μελετάτε αλλά να βγάζετε χρήματα ταυτόχρονα. Μην χάσετε την ευκαιρία, γιατί θα σας αποδώσει πολλά θετικά μακροπρόθεσμα!

Η ενέργεια της ημέρας: Αν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης εργασίας, αναζητήστε κατευθύνσεις από τον πνευματικό σας σύμβουλο ή μέντορα.

Αστρολογία Σαββάτου 18/08, Τέταρτο Σελήνης στον Σκορπιό, μετά η Σελήνη περνά στον Τοξότη

Υπό τις λαμπερές ακτίνες του Πρώτου Τετάρτου της Σελήνης στον Σκορπιό, κάποιοι θα δείτε να γεμίζουν οι τσέπες σας από ανέλπιστες πηγές!

Αν είστε σε στάδιο αναζήτησης ακινήτου για αγορά, δεν αποκλείεται να το βρείτε στο εξωτερικό. Φροντίστε να ενημερωθείτε ενδελεχώς όλες τις νομικές πτυχές, ακόμα και πριν δώσετε προκαταβολή!

Ίσως σήμερα να νιώθετε κάπως πεσμένη τη διάθεσή σας. Είναι βέβαιο ότι ανάλογα νιώθουν κι άλλοι άνθρωποι, γι’ αυτό προσέξτε τη συμπεριφορά και τα λόγια σας για να μην προκαλέσετε συγκρούσεις.

Αν είστε δεσμευμένοι, καλό θα είναι να διαλαλείτε την αγάπη σας για το ταίρι σας… Αυτό θα αποτελέσει ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε πλευρά, ότι δεν έχετε καμία διάθεση ή πρόθεση για παρεκκλίσεις!

Κάποιοι θα συναντήσετε τον έρωτα, στο πρόσωπο ενός ατόμου διαφορετικής κουλτούρας. Γι’ αυτό μην αρνηθείτε την πρόταση για απασχόληση στο εξωτερικό!

Αν δείτε ένα άγνωστο άτομο να σας χαμογελά, μην διστάσετε να χαμογελάσετε κι εσείς και να κάνετε την προσέγγισή σας!

Η ενέργεια της ημέρας: Αυτή είναι η ιδανική μέρα για να δείξετε τα αισθήματά σας στους αγαπημένους σας ανθρώπους.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments