Ζώδια

Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για την Παρασκευή

Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για την Παρασκευή
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν τoν έρωτα.

Ταρώ Κριός : Το Τέσσερα Δηνάριο Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Μην μένετε μέσα σε ερωτικούς συσχετισμούς, μόνο και μόνο επειδή πρακτικά έχετε βολευτεί ή έστω αναμένετε να έρθει στην ζωή σας κάτι νέο. Αυτό όλο είναι λάθος, και μόνο τελικά χαλάει την εικόνα σας.

Ελεύθεροι : Μην το βάζετε κάτω, καθώς για όσο καιρό ακόμη θα είστε μόνοι, θα έχετε πολλά καλά και επιτυχίες στον επαγγελματικό σας τομέα. Από Φθινόπωρο, και η προσωπική σας ζωή, θα πάρε τα πάνω της.

Ταρώ Ταύρος : Ο Τρελός Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης

Δεσμευμένοι : Ακούτε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά που έχει να σας πει ο άνθρωπο σας! Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα, είναι να βρείτε τους τρόπους που μπορούν και πάλι να σας φέρουν πιο κοντά αισθηματικά.

Ελεύθεροι : Δεν θέλετε και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να φέρετε με το ζόρι, πάλι στο παρόν σας κάποιον πρώην σας. Πιθανόν να υπάρχουν δυσκολίες στην ζωή του, που δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο ακόμη.

Ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Σπαθί Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι

Δεσμευμένοι : Όσα πιστεύετε ότι κάνει το ταίρι σας, για εσάς είναι αληθή και από τα τέλη του μήνα και μετά, θα έχετε και τις πράξεις που μπορούν να σας οδηγήσουν μέχρι και σε γάμο αν τελικά τα θέλετε.

Ελεύθεροι : Δεν έχετε καθόλου την αίσθηση της μοναξιάς! Έχετε απορροφηθεί μέσα στις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, την πολλή δουλειά και τις προτάσεις από τους φίλους σας.

Ταρώ Καρκίνος : Το Δέκα Κύπελλο Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Αν θέλετε να φύγετε από μια σχέση, ουδείς μπορεί να σας κρατήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πρέπει για αρχή να μιλήστε και μετά να δράσετε όπως αρχικώς το έχετε αποφασίσει.

Ελεύθεροι : Το εδώ και τώρα, υπάρχει μόνο για εσάς. Δεν θα δεχτείτε πια άλλες καθυστερήσεις, ούτε και αναβολές από κανέναν. Όποιος σας θέλει θα πρέπει άμεσα να ενεργήσει… από λόγια έχετε χορτάσει.

Ταρώ Λέων : Η Εγκράτεια Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Δεν χρειάζεται να έχετε έναν μόνιμο επικριτικό λόγο για να έχετε τον άνθρωπο σας, με την προσοχή του συνεχώς στραμμένη προς εσάς. Αφήστε τον να είναι ελεύθερος, και τότε όλα θα λειτουργήσουν καλύτερα.

Ελεύθεροι : Εσείς ακόμη δεν έχετε τελειώσει με τις διακοπές σας για φέτος. Από την νέα εβδομάδα, οι φίλοι σας θα σας παρασύρουν σε διασκεδάσεις, που σίγουρα θα φτιάξουν και την ψυχολογία σας.

Ταρώ Παρθένος : Το Δύο Ράβδος Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν υπάρχει κάποιος τρίτος – μια παράλληλη κατάσταση μέσα στην καρδιά σας, τότε θα πρέπει να προσέχετε μην βγει κάτι στην επιφάνεια. Μέχρι τότε πάρτε και τις αποφάσεις σας, για το τι θέλετε.

Ελεύθεροι : Μένετε εκτός σχέσεων, μόνο και για να μην αισθανθείτε και πάλι στο τέλος τον πόνο του χωρισμού! Σίγουρα, αυτό είναι ένα κατάλοιπο από τα παλιά που ακόμη δεν το έχετε αποβάλει.

Ταρώ Ζυγός : Το Εφτά Σπαθί Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη

Δεσμευμένοι : Έχετε κάνει κάποιες θετικές και πρακτικές συζητήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και από τον Σεπτέμβριο και οι δύο σας θα μπείτε σε διαδικασία να τις ολοκληρώσετε.

Ελεύθεροι : Δεν σας είναι και τόσο εύκολο, να μένετε ακόμη αισθηματικά μόνοι σας. Το κάνετε όμως και μέχρι να βρεθεί το άτομο που μπορεί να φέρει την γαλήνη και την ασφάλεια στην καρδιά σας.

Ταρώ Σκορπιός : Το Δέκα Σπαθί Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μπορεί να υπάρχουν πολλά και διαφορετικά ζητήματα, που απασχολούν τον άνθρωπο σας, αλλά ευτυχώς από την σχέση σας, δεν έχει κόψει ή μετριάσει το παραμικρό.

Ελεύθεροι : Αν ανήκετε στους φανατικούς εργένηδες, τότε απολαύστε αυτό το τελευταίο καλοκαιρινό διάστημα, καθώς από τις αρχές του Φθινοπώρου κάποιος νέος έρωτας θα έρθει και θα ταράξει την καθημερινότητα σας.

Ταρώ Τοξότης : Η Αυτοκράτειρα Η Σελήνη Ο Ήλιος

Δεσμευμένοι : Μην δένετε μόνο γύρω από την προσωπική σας ζωή, όλους τους άλλους τομείς της καθημερινότητας σας. Αυτό είναι λάθος και σίγουρα πολύ καταπιεστικό για τον άνθρωπο σας, που ήδη το παρατηρεί.

Ελεύθεροι : Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που αντιλαμβάνεστε ότι, σας θέλουν ερωτικά. Μην κάνετε ακόμη κάποια πρώτη κίνηση, καθώς από την νέα εβδομάδα, θα έχετε προτάσεις και επικοινωνίες, που θα σας αρέσουν!

Ταρώ Αιγόκερως : Το Έξι Ράβδος Ο Κόσμος Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι : Έχετε κάποια δικά σας προβλήματα, που πρέπει από μόνοι σας να μπείτε στην διαδικασία να τα λύσετε. Αυτό σίγουρα το παρατηρεί ο άνθρωπος σας και σε ότι θέλετε, θα είναι δίπλα σας.

Ελεύθεροι : Αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, που θέλετε να γνωρίσετε από κοντά, δεν έχετε να κάνετε κάτι άλλο από το να του μιλήσετε πρώτα σε ένα φιλικό – κοινωνικό επίπεδο.

Ταρώ Υδροχόος : Εφτά Κύπελλο Εννέα Ράβδος Το Τρία Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η τάση σας είναι να μείνετε και λίγο μόνοι, για να μπορέσετε να σκεφτείτε τι πρέπει να γίνει από τις επόμενες εβδομάδες, στην σχέση σας, που δεν έχει και τον πιο στρωτό δρόμο επικοινωνιών.

Ελεύθεροι : Δεν έχετε πάρει ακόμη κάποιο ξεκάθαρο σινιάλο, από το άτομο που ξέρετε ότι σας θέλει με τον δικό του τρόπο. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα γίνουν κάποιοι πιο θετικοί διάλογοι, που θα επιτρέψουν την αρχή μιας σχέσης.

Ταρώ Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας Ο Αρχιερέας Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Το να είστε συνέχεια τόσο κολλημένοι πάνω στο ταίρι σας, και την ζωή του, μάλλον δεν σας πάει πουθενά. Αυτό είναι κάτι που ήδη σας κάνει και δείχνετε υπερβολικά ανασφαλείς και φοβισμένοι γενικότερα.

Ελεύθεροι : Όσο θα υπάρχουν καλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, εσείς δεν θα μπείτε σε πειρασμό να πάτε και πίσω στο ερωτικό σας παρελθόν. Είναι θέμα χρόνου το μυαλό σας, να καταπιαστεί με κάτι άλλο νέο.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments