Άποψη

Αλέφαντος: Ο Λάζαρος κάνει αυτό που θέλω εγώ από τον εξτρέμ, κινείται ύπουλα και χώνεται στην καρδιά!

Αλέφαντος: Ο Λάζαρος κάνει αυτό που θέλω εγώ από τον εξτρέμ, κινείται ύπουλα και χώνεται στην καρδιά!
Ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει στο blog του στο pagenews.gr τη νέα νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Λουκέρνη, τον τρομερό Χριστοδουλόπουλο και τις μεταγραφές.

Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός, έχει βρει το σχήμα ο προπονητής και επαναλαμβάνω αυτό που είπα την προηγούμενη φορά, ότι καλά κάνει και βάζει τους ίδιους, αφήνοντας άλλους έξω που ήρθαν αργότερα. Ας είναι οι άλλοι καλύτεροι παίκτες, καλά κάνει ο Μάρτινς και προσπαθεί να φτιάξει ένα σταθερό σχήμα, μία 11άδα. Άλλωστε είδαμε και χθες ότι στο β’ ημίχρονο που έκανε τις αλλαγές, χάλασε η ομάδα.

Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει όσο περνάει ο καιρός, πήρε τον Νάτχο, τώρα πήρε τον Γκιγέρμε, πήρε και έναν σέντερ φορ τον Χασάν, πήρε και ένα στόπερ τον Μεριά, αλλά να ακούσετε τον Αλέφαντο. Η ομάδα θέλει ενίσχυση στα στόπερ. Δεν ξέρω τι παίκτης είναι αυτός ο Μεριά, μακάρι να βγει πολύ καλός, όμως αυτή η ομάδα που βλέπω τώρα θέλει ενίσχυση στα στόπερ.

Το δίδυμο Βούκοβιτς- Μιράντα πήγε καλά στα δύο ματς με τη Λουκέρνη, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με την Μπέρλνι που την έχω δει στην Αγγλία, είναι καλύτερη ομάδα από τη Λουκέρνη. Επίσης θα πας να παίξεις το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ, πρέπει να έχεις δυναμίτες στόπερ πίσω. Εγώ για καλό τα λέω. Δεν θέλω πειράματα τύπου Τοροσίδη στα στόπερ, θέλω να έχει ο κάθε παίκτης τη θέση του, και η ομάδα να ξέρει τι σχήμα έχει.

Πάντως η νέα ομάδα βλέπω ότι κτίζεται στα πλάνα του προπονητή και είναι καλό αυτό. Αυτός θα πιστωθεί την επιτυχία, αυτός θα πιστωθεί την αποτυχία. Και είναι καλό να ακούει μια ομάδα τον προπονητή.

Ο Ολυμπιακός πάει καλά στις μεταγραφές τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν πρέπει να σταματήσει. Πάντα ο Ολυμπιακός είχε καλύτερους παίκτες από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, πάντα έτρεχαν να τον φτάσουν και δεν μπορούσαν, πάντα έκανε τη διαφορά το υλικό του Ολυμπιακού.

Είμαι ενθουσιασμένος με τον τρόπο που παίζει ο Χριστοδουλόπουλος. Οι πολλοί βλέπουν τα γκολ, εγώ βλέπω τον τρόπο που κινείται ώστε να φτάνει στα γκολ. Κάνει εκπληκτικές κινήσεις, παίζει απίθανα, όταν έρχεται η μπάλα από την απέναντι πλευρά κινείται προς την καρδιά της περιοχής και γίνεται δεύτερος σέντερ φορ.

Οι παλιοί αναγνώστες απ’ το άλλο σάιτ ξέρουν πόσες φορές το έλεγα αυτό ότι δεν το έκαναν οι εξτρέμ του Ολυμπιακού και δεινοπαθούσε η ομάδα. Πόσες φορές έλεγα “πείτε ρε στον Σεμπά με τέτοιο κορμί να μην το χαραμίζει και να μην κάθεται έξω από την περιοχή. Πείτε στον Ντουρμάζ να χώνεται μέσα, αυτός βλέπει την περιοχή και την αποφεύγει λες και είναι ναρκοπέδιο”!

Ο Χριστοδουλόπουλος κάνει τις κινήσεις που θέλω εγώ από έναν εξτρέμ. Παίζει πάρα πολύ καλά. Χώνεται ύπουλα στην καρδιά της άμυνας και δεν τον παίρνουνε χαμπάρι. Σκοράρει και με τα πόδια και με το κεφάλι από θέση σέντερ φορ. Είναι μεγάλη κίνηση αυτή που κάνει δίπλα στο φορ.

Αντίθετα ο Ποτένσε όπως έχω παρατηρήσει από την αρχή, είναι μακριά από το γκολ… Πρέπει να το κοιτάξουνε αυτό το θέμα, να αποκτήσει ουσία και ο Ποτένσε, να τελειώνει τις φάσεις.

Ο Γκερέρο αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος από τον Ανσαριφάρντ, ο Φορτούνης είναι καλός, ο Ομάρ είναι καλός, βλέπω παίκτες που είχαν αξία αλλά ήταν πολύ πεσμένοι, να συνέρχονται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments