Πολιτική

Νέα Δημοκρατία: “Καρφώνει” την κυβέρνηση για τον Ρουβίκωνα – Θα αναλάβει την… πολιτική ευθύνη;

Νέα Δημοκρατία: “Καρφώνει” την κυβέρνηση για τον Ρουβίκωνα – Θα αναλάβει την… πολιτική ευθύνη;
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την εισβολή που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας.

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτήρια», σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγινε με αφορμή την εισβολή μελών της αναρχικής ομάδας στην πρεσβεία της Αυστρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέα Δημοκρατίας αναφέρει:

«Ο Ρουβίκωνας συνεχίζει να μπαινοβγαίνει ανενόχλητος μέσα στις πρεσβείες, αναβαθμίζοντας μάλιστα τη δράση του, καθώς μπουκάρει πλέον και στα κτίρια.

Γνωρίζουμε ότι είναι μάλλον υπερβολή να ζητάμε απαντήσεις από την Κυβέρνηση, αλλά ειλικρινώς αναρωτιόμαστε αν σκοπεύει επιτέλους να κάνει κάτι ή αν θα αναλάβει έστω την… πολιτική ευθύνη».

Ρουβίκωνας: Εισβολή στην πρεσβεία της Αυστρίας

Εισβολή από τουλάχιστον 10 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας πριν από λίγη ώρα στην πρεσβεία της Αυστρίας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 4.

Σύμφωνα με το κείμενο που ανάρτησαν στην σελίδα η παρέμβαση έγινε για να διαμαρτυρηθούν για την ψήφιση της 12ωρης ημερήσιας εργασίας από το κοινοβούλιο της Αυστρίας.

Σε βίντεο διάρκειας 28 δευτερολέπτων που ανήρτησαν φαίνονται τα μέλη της ομάδας να προσεγγίζουν την είσοδο του κτηρίου που βρίσκεται στη Βασιλίσσης Σοφίας. Ξαφνικά μπαίνουν από την είσοδο στην οποία υπάρχει φυλάκειο χωρίς, όμως, όπως φαίνεται, κάποιον αστυνομικό, και πετούν τρικάκια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments