Ζώδια

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο

Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο
Ζώδια σήμερα αστρολογικές προβλέψεις.

Ζώδια Κριός

Η σταδιοδρομία σου ή κάποια άλλα θέματα που απαιτούν προσοχή, θα είναι ένας ανεπιθύμητος περισπασμός στα ερωτικά σου σήμερα. Αλλά σου προσφέρονται ερωτικές ευκαιρίες, αν προσπαθήσεις να τις εντοπίσεις. Είναι επίσης πιθανό το ταίρι σου, νά’χει συναρπαστικές ειδήσεις για να τις μοιραστεί. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πρώτα κάποια θέματα της καθημερινότητας, πριν διοργανώσετε κάποια έξοδο για να γιορτάσετε τις ειδήσεις του. Αυτό θα σου εξασφαλίσει την αμέριστη προσοχή και διασκέδαση με τον εραστή σου, χωρίς να σκέφτεσαι μέσα σου, τί δεν τελείωσες.

Ζώδια Ταύρος

Μια καινούργια κατάσταση διαφάνειας, μπαίνει στα ερωτικά σου, Και μπορεί να ξεκινήσει από σένα, καθώς μεταφέρεις και ενθαρρύνεις ένα ισχυρό κλίμα εμπιστοσύνης. Θα μπορούσε να είναι κάτι ελκυστικό- όπως ο τρόπος που εκφράζεσαι και είναι κατανοητός στον εραστή σου. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, ο εραστής σου, θα βρει αυτή τη συμπεριφορά, πολύ ελκυστική.

Ζώδια Δίδυμοι

Η λέξη «έγκριση» θα κυριαρχεί στα ερωτικά σου. Ίσως κάποιος δεν εγκρίνει τον σύντροφό σου ή κάποιον που έχεις αρχίσει να βλέπεις πρόσφατα. Από την άλλη πλευρά, ίσως να βλέπει εσένα αποδοκιμαστικά, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει σχέση με τον εραστή σου. Σε κάθε περίπτωση, μην αισθάνεσαι ότι πρέπει να ακολουθήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα τα κέφια των άλλων, για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες τους.

Ζώδια Καρκίνος

Τα ερωτικά σου θα είναι γεμάτα με ερωτήματα, που ξεπερνούν τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή. Αλλά θα πρέπει να είσαι ρεαλίστρια σχετικά με το πόσο έντονα αντιμετωπίζεις αυτή την ανισορροπία. Θα ανακαλύψεις, ότι η αναζήτηση μιας απάντησης από τον εραστή σου, θα ενώσει αρκετά κομμάτια του παζλ. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να δώσεις προτεραιότητα σ’ αυτό που χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και προσοχή. Και προσπάθησε να βρεις τρόπους, ώστε να μπει η σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις.

Ζώδια Λέων

Θα αισθανθείς πως είναι απαραίτητο να επιστήσεις την προσοχή σου, σε μια περίεργη κατάσταση που υπάρχει στη σχέση σου και φταίτε και οι δύο. Είναι επίσης πιθανό, αυτή η κατάσταση, να σχετίζεται μ’ ένα οικονομικό θέμα. Μπορεί να χρειαστεί να εφαρμοστεί, μια πιο υπεύθυνη συμπεριφορά στις δαπάνες και αν πιστεύεις πως ο εραστής σου, πρέπει να το γνωρίζει, τότε επέλεξε τα λόγια σου, με προσοχή και ευαισθησία.

Ζώδια Παρθένος

Θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα ερωτικά σου σήμερα, με τη βοήθεια κάποιας φίλης. Η κοινωνική σκηνή θα προσφέρει περισσότερες από μία ερωτικές ευκαιρίες, αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου και αν μια φίλη, αποφασίσει να παίξει το θεό Έρωτα, για λογαριασμό σου. Τότε ίσως εκπλαγείς, με το ποιόν θα σου παρουσιάσει.

Ζώδια Ζυγός

Η πρόοδος στα ερωτικά σου, απαιτεί εξισορρόπηση της σκέψης και της φαντασίας. Πολλές ερωτικές ευκαιρίες είναι διαθέσιμες εκεί έξω και η εκμετάλλευσή τους απαιτεί, να είσαι έξυπνη με τον τρόπο που θα τις προσεγγίσεις. Ίσως είναι καιρός να ενημερώσεις το προφίλ σου στο διαδίκτυο, ή να σβήσεις κάποιον από το παρελθόν σου. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεσαι, το να είσαι τόσο ακροατής όσο κι ομιλητής μπορεί να είναι η πιο ελκυστική σου ποιότητα.

Ζώδια Σκορπιός

Έχεις την ευκαιρία να χτίσεις μια γέφυρα επικοινωνίας για ν’αποκαταστήσεις την κατάσταση στα ερωτικά σου. Αυτή η ευχάριστη πρόοδος, μπορεί να βασιστεί αποκλειστικά σε σένα, για να αναλάβεις την πρωτοβουλία να το πετύχεις. Και σύντομα θα ανταμοιφθείς. Ίσως να πίστεψες για λίγο πως είσαι ικανοποιημένη με το γεγονός πως μια ρύθμιση θα παραμείνει ως έχει, αλλά εσύ δεν είσαι έτσι. Μην υποτιμάς την επιρροή που έχεις τώρα, για να καλυτερέψεις την ερωτική σου σχέση. Είναι απαραίτητο, ακόμα κι αν πρόκειται για μια καθυστερημένη συγγνώμη από πλευράς σου.

Ζώδια Τοξότης

Μια ευκολότερη ζωή, θα ήταν αναμφισβήτητα προσφορά, αν απλά συμφωνήσεις με τον εραστή σου, για ένα συγκεκριμένο θέμα. Μπορεί να πιστεύεις πως είναι αντίθετο από μια συγκεκριμένη αρχή ή να υπάρχει ένα ερωτηματικό από μεριάς σου, για το πόσο ηθικό είναι. Αν ο αγαπημένος σου, θέλει να ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία, τότε πρέπει να αποδεχτεί ότι θα είσαι ειλικρινής μαζί του και θα του εξηγήσεις το θέμα, όπως το βλέπεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να ξέρεις πόσο συχνά πρέπει να μετρήσεις μέχρι το δέκα, να δαγκώσεις τη γλώσσα σου ή να λάβεις υπόψη τις ευαισθησίες του εραστή σου, πριν μιλήσεις. Αν δεν είναι ο φόβος- μήπως προκληθεί ένταση ή έντονη συζήτηση από το τίποτα- που προκαλεί τη σιωπή σου, τότε εξέτασε κατά πόσο είναι χρήσιμο, το να μη μιλήσεις. Αν η σχέση σου, έχει φτάσει σ’ ένα σημείο όπου προτιμάς να μην πεις τίποτα, τότε αυτό, είναι σίγουρα μια συζήτηση που πρέπει να γίνει!

Ζώδια Υυδροχόος

Μια συμφωνία που έγινε με τον εραστή σου στο παρελθόν, ίσως φαινόταν πιο απλή τότε, απ’ότι τώρα. Ωστόσο, για όσο διάστημα δεν αντιδράς και απλά χαμογελάς, ο εραστής σου θα πιστεύει πως έχεις αποδεχθεί την κατάσταση. Μια συζήτηση ανάμεσά σας και η τοποθέτησή σου στο θέμα, μπορεί να είναι μια υγιεινή και εμπνευσμένη αρχή, για να διαμορφωθεί μια καινούργια συμφωνία, από κοινού.

Ζώδια Ιχθύες Κάτι που πρέπει να πεις, μπορεί να αντιμετωπιστεί με αντίσταση από τον εραστή σου, οπότε μίλησε προσεκτικά. Ωστόσο, είναι πιθανό αυτά που θα πεις ή θα προτείνεις, να τα καταλάβει με λάθος τρόπο, εξαιτίας των συνεπειών που θα έχουν γι’αυτόν. Γιατί θα πρέπει να ξεβολευτεί.

Είναι ωφέλιμο όμως για σένα, να δηλώσεις αυτά που χρειάζεσαι τώρα. Αν η κατάσταση της σχέσης σου έχει καταλήξει να είναι ανούσια, μπορείς να την αναζωογονήσεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments