Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο
Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για το Σάββατο | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ταρώ Κριός : Το Αστέρι Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μάλλον έχετε παρακολουθήσει τον άνθρωπο σας, αυτές τις ημέρες και κάτι ύποπτο … έπιασαν οι κεραίες σας. Μην κάνετε κάτι άλλο υπερβολικό απλά αποφασίστε να του μιλήσετε για αυτό.

Ελεύθεροι : Μην θεωρείτε, ότι όντας μέσα σε σχέση, υπάρχει ντε φάκτο και αγάπη – ευτυχία. Αυτά που βλέπετε γύρω σας, τα περισσότερα είναι υποκρισίες και ψέματα … με σκοπό!

Ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Πέντε Δηνάριο Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δώστε στον άνθρωπο σας, λίγη παραπάνω χαρά, με το να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί! Είναι και το στοιχείο που θα διώξει όλες τους τις ανασφάλειες τελικά. Όλα θα καλυτερέψουν σίγουρα.

Ελεύθεροι : Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε μια φρέσκια επαφή – γνωριμία, που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία, και ίσως ένας μεγάλος – αληθινός έρωτας να ξεκινήσει! Τα άστρα σας ευνοούν, άρα ενεργοποιηθείτε.

Ταρώ Δίδυμοι : Το Δύο Ράβδος Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση

Δεσμευμένοι : Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία σε λόγια που ακούτε αριστερά και δεξιά από άτομα, που δείχνουν να ζηλεύουν την σχέση σας και την ευτυχία σας. Δεν σας αφορούν.

Ελεύθεροι : Έχετε ξεκαθαρίσει σε όλους αυτούς τους επίδοξους εραστές σας, ότι δεν έχετε διάθεση και χρόνο, αλλά ούτε και σας αφορά, αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκινήσετε μια σχέση.

Ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Δηνάριο Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Δεν είστε και από τα πιο ντροπαλά παιδιά. Έχετε ήδη δεχτείτε τα φλερτ κάποιων καινούργιων ατόμων, που όμως θα πρέπει και να περιορίσετε, όταν αυτό θεωρήσετε ότι θα ενοχλήσει … την κανονική σας σχέση.

Ελεύθεροι : Ξέρετε μέσα σας ότι οι σχέσεις εξ αποστάσεως, δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο μέλλον. Ωστόσο κάτι νέο σας έχει προσφάτως τραβήξει την προσοχή και θέλετε να το προσπαθήσετε. Την συνέχεια… θα την δείτε.

Ταρώ Λέων : Η Δύναμη Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν μικρές εντάσεις αυτή την εποχή, μέσα στην σχέση σας που όμως από τις αρχές του τρίτου 10ημέρου του μήνα, θα υποχωρήσουν. Μάλλον κάποια πράματα θα πρέπει να αλλάξουν.

Ελεύθεροι : Τα πράματα μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας είναι μπερδεμένα! Υπάρχει κάποιο άτομο που αγαπάτε, αλλά ακόμη οι προσωπικές του δεσμεύσεις, δεν σας θέλουν μαζί!

Ταρώ Παρθένος : Η Εγκράτεια Το Δύο Σπαθί Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι δρόμοι του έρωτα, έχουν στρωθεί για εσάς και τον άνθρωπο σας, και το μόνο που απομένει είναι μόνο κάποια δικά του θέματα που πρέπει να λυθούν, έτσι ώστε να είστε μαζί και μόνιμα.

Ελεύθεροι : Είστε ένας κινητός πειρασμός! Το ξέρετε! Πόσο μάλλον που τώρα και για τις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε και την υποστήριξη του Ήλιου σε όλα τα θέματα που σας απασχολούν ερωτικά και οικονομικά.

Ταρώ Ζυγός : Ο Ήλιος Το Δέκα Σπαθί Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Η μέρα έχει πραγματικά πολύ τρέξιμο και μάλλον θα πρέπει να συντονίσετε τα προγράμματα σας. Σίγουρα μέχρι την νύχτα, θα έχετε χαλαρώσει δίπλα στον άνθρωπο σας.

Ελεύθεροι : Δεν χρειάζεται να φωνάζετε για να σας ακούσει κάποιος. Είσαστε πολύ έντονες παρουσίες, και αυτό είναι αρκετό για να προσελκύσετε άτομα που μπορούν να γίνουν ταίρι σας. Ετοιμαστείτε … για εκπλήξεις!

Ταρώ Σκορπιός : Το Εφτά Κύπελλο Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε αφοσιωθεί με όλο σας το είναι, στο πως θα κάνετε αυτή την σχέση να λειτουργήσει καλύτερα, αλλά και πως θα είναι ο άνθρωπος σας, ακόμη πιο ευτυχισμένος. Όλα τα άλλα τα δίνει … το σύμπαν.

Ελεύθεροι : Είστε μέσα σε καλές παρέες και μια εποχή, που σας έχει δώσει οικονομική άνεση. Αυτά επί του παρόντος σας είναι αρκετά, για να έχετε την προσωπική σας ισορροπία, μετά από τις δύσκολες ημέρες … που περάσατε.

Ταρώ Τοξότης : Το Εφτά Σπαθί Ο Κόσμος Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Το ταίρι σας, έχει αποφασίσει ότι θέλει να σας γνωρίσει στον κύκλο του, και πιο συγκεκριμένα στην οικογένεια του. Αυτό είναι και ένα επόμενο βήμα σε αυτήν την σχέση, που θα φέρει και τα επόμενα.

Ελεύθεροι : Οι μέρες έχουν ακόμη αναψυχή και διασκέδαση για εσάς. Αυτό φροντίστε να το απολαύσετε το μέγιστο, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα έχετε νέα σχέση, που θα απαιτεί το όλο …. της ερωτικής σας προσοχής.

Ταρώ Αιγόκερως : Ο Γητευτής Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας

Δεσμευμένοι : Αν κάνετε λίγη ακόμη υπομονή, και δεν πιέζετε τον εαυτό σας, ίσως και τελικά ο άνθρωπος σας, να δείξει τον πραγματικό του εαυτό. Επίσης, δώστε σημασία και στα οικονομικά σας … που έχουν άνοδο.

Ελεύθεροι : Έχετε κόψει μαχαίρι όλες τις επικοινωνίες, με το παρελθόν σας καθώς αυτό μόνο σας αποσυντονίζει από όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι έρωτες θα έρθουν από τα τέλη του μήνα και μετά.

Ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Ήλιος Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε ακόμη καταλάβει … τι σας λέει το συντροφικό σας ταίρι, ή έστω το άτομο που σας αφορά. Είναι μια εποχή, που είτε θα πάτε πολύ καλύτερα, είτε ο καθένας θα τραβήξει διαφορετικούς δρόμους.

Ελεύθεροι : Ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Υπάρχουν νέες συνθήκες και νέα άτομα γύρω σας, που επιθυμούν τον έρωτα σας. Ακόμη και από τον χώρο της εργασία σας, θα έχει πλησιάσματα που πρέπει όμως να προσέχετε.

Ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Το πολύ καλό για το ζώδιο σας, αυτήν την εποχή είναι ότι χρήμα και αγάπη – σχέση, έχουν καλή πορεία και έτσι θα συνεχίσουν και τους επόμενους μήνες. Φροντίστε … όλα αυτά να τα κρατήσετε όρθια.

Ελεύθεροι : Τα αισθηματικά λόγια και τα ερωτικά υπονοούμενα που πετάει κάποιος κατά καιρούς, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, σας έχουν τραβήξει σίγουρα την προσοχή, αλλά δεν σας ενδιαφέρει κάτι περισσότερο.

Πηγή: astro-live

Ετικέτες: 
2018