Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα

Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα
Ζώδια σήμερα: Ερωτικές προβλέψεις.

Ζώδια κριός

Αν η εσωτερική σου φωνή, σου λέει πως είναι η σωστή στιγμή για να ανοιχτείς στο αντικείμενο του πόθου σου, μ’ έναν τρόπο που δεν έχεις κάνει προηγουμένως, τότε μπορεί να προκύψει ένα ευχάριστο αποτέλεσμα.

Οτιδήποτε αποκαλύψεις ή μοιραστείς, θα έχει τη λέξη “πρωτοτυπία”, σε όλη του την έκταση.

Και ο εραστής σου, θα νιώσει καταπληκτικά έχοντας γνώση ότι είναι ο αποκλειστικός αποδέκτης, όσων αποκαλύπτεις.

Ζώδια ταύρος

Κάποια χαοτική κατάσταση, θα δημιουργήσει διαστρεβλωμένες απόψεις στα ερωτικά σου.

Ή μπορεί να είναι ο καταλύτης, για μια σύγχυση στη σχέση σου.

Ωστόσο, ό, τι κι αν αναμοχλεύεται, θα το καταλάβετε καλύτερα και οι δύο, μόλις καταλαγιάσει η σκόνη.

Προς το παρόν, προσπάθησε να μην αντιμετωπίζεις υπερβολικά σοβαρά τις καταστάσεις που δημιουργούνται στη σχέση σου. Για ό,τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή, υπάρχει λύση, που θα παρουσιαστεί, αν συνδυάσεις το χιούμορ με την υπομονή.

Ζώδια δίδυμοι

Ο εραστής σου κι εσύ, έχετε διαφορετικές ιδέες σχετικά με το ξεκίνημα ενός κοινού σχεδίου. Αλλά οι διαφορετικές απόψεις, βοηθάνε στο να διατηρηθεί ζωντανή η σχέση σου.

Αυτό που έχει σημασία είναι η προθυμία και από τις δύο πλευρές, για να πετύχετε ένα κοινό στόχο.

Μπορεί να μη φτάσετε στο τέλειο αποτέλεσμα, αλλά σίγουρα θα βρείτε ένα κάτι που μπορεί να είναι λειτουργικό.

Ζώδια καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί κάποια προσπάθεια για να παραιτηθείς από κάτι που σου προσφέρει άνεση και προβλεψιμότητα.

Αλλά ταυτόχρονα θα σου δημιουργεί μια αίσθηση ανησυχίας, το ν’ απελευθερωθείς από μια σχέση ζωής. Τα πάντα δείχνουν πως πρέπει να προσπαθείς λιγότερο να ελέγχεις και να κατευθύνεις τη σχέση σου και να χαλαρώσεις για λίγο.

Μη κάνεις καμιά κίνηση αυτή τη στιγμή και μην υποκύπτεις στον παρορμητισμό σου.

Γιατί οι συνθήκες στη σχέση σου, ακόμα εξελίσσονται.

Ζώδια λέων

Ακόμη και αν αναλάβεις τη λύση ενός προβλήματος που δημιουργήθηκε στην ερωτική σου σχέση, αναμφισβήτητα πρέπει να συμπεριλάβεις και τον εραστή σου.

Μπορεί ο τρόπος σου να είναι λογικός, αλλά αν προχωρήσεις σε δράση χωρίς να το γνωρίζει το ταίρι σου, μάλλον θα υπάρξουν επιπλοκές. Οποιαδήποτε κίνηση κι αν κάνεις εξ ονόματος και των δυο σας, μπορεί να προσκαλέσεις ένα τεράστιο κύμα έντασης.

Οπότε φρόντισε ν’αντισταθείς να κινηθείς μόνη σου, με οποιοδήποτε τρόπο.

Ζώδια παρθένος

Η αγάπη μπορεί να πάρει τη μορφή μιας πραγματικής ανταλλαγής συναισθημάτων και όχι μόνο, αυτή τη στιγμή.

Και το δέσιμο με τον εραστή σου να φτάσει σε συναρπαστικά βάθη, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας.

Αν είσαι ειλικρινής στον τρόπο που δείχνεις την αγάπη σου, καθιστά το μήνυμά σου πιο αυθεντικό και ο εραστής σου, δεν θα ακούσει μόνο ό, τι λες, θα το νιώσει στην καρδιά του. Ακολούθησε όποιο βήμα είναι σωστό για να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου.

Κάτι απολαυστικά βαθύ μπορεί να συμβεί, όταν υπάρχει πραγματική ειλικρίνεια!

Ζώδια ζυγός

Με τόσο παθιασμένο δυναμικό που ξεδιπλώνεται στα ερωτικά σου, φρόντισε να δίνεις προσοχή και στη παραμικρή λεπτομέρεια τώρα.

Έχεις την υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να δώσεις την απαραίτητη προσοχή σε οποιοδήποτε ερωτικό ζήτημα, σου στερούσε την ερωτική ολοκλήρωση το προηγούμενο διάστημα.

Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει ν’αφιερώσεις χρόνο και υπομονή για να έχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Η ερωτική ενέργεια που διαπερνά τον συναισθηματικό σου κόσμο, μπορεί να φαίνεται ασυνήθιστη, αλλά να είσαι σίγουρη, πως υπάρχει μαγεία μέσα της.

Ζώδια σκορπιός

Ακόμα κι αν είσαι από τις σπάνιες Σκορπίνες που επιλέγουν να καταπνίξουν το πάθος τους, με τόσο παθιασμένο δυναμικό που προσφέρεται, θα νιώσεις μια τεράστια αίσθηση ανακούφισης, αν το αφήσεις ελεύθερο.

Είσαι άρτια καταρτισμένη, για να προκαλείς με οποιονδήποτε τρόπο ή κατεύθυνση αυτό που αισθάνεσαι σωστό.

Και όσο μεγαλύτερη επαφή έχεις με τις επιθυμίες σου, θα σε βοηθήσει ν’αφήσεις πίσω σου, οποιαδήποτε πρόσφατη απογοήτευση.

Ο ουρανός σε προτρέπει να απελευθερωθείς από όλα όσα σε κούρασαν και σε απογοήτευσαν.

Ζώδια τοξότης

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες μπορεί να αυξάνονται σε μέγεθος και δύναμη, αλλά η ερωτική σου σχέση, μπορεί να προσφέρει ό, τι επιθυμεί η καρδιά σου. Μπορεί το δέσιμο με τον εραστή σου να γίνει πιο δυνατό, ειδικά αν θέλεις να βιώσεις την υπέρβαση στη σχέση σου, για λίγο.

Είναι επίσης πιθανό οι μεταξύ σας συζητήσεις, να είναι ισχυρά θεραπευτικές.

Και αν αυτό βασίζεται στην υπέρβαση που θέλεις για τη σχέση σου, τότε μην κάνεις πίσω, από οποιαδήποτε ουσιαστική ανταλλαγή, σου προσφέρεται τώρα.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια αιγόκερως

Η παθιασμένη σου ενέργεια μπορεί να χρειαστεί μια διέξοδο και ενδεχομένως μία που να ξεπερνά αυτό που συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ευτυχώς ο εραστής σου, θα ταιριάξει με το πάθος σου -ήρεμο ή περιπετειώδες.

Εξέτασε ή εξερεύνησε επιλογές που μπορείς ν’ αποφύγεις.

Όσο πιο ασυνήθιστο ή άγνωστο θα είναι το έδαφος, τόσο πιο συναρπαστική και αξέχαστη θα είναι η εμπειρία για σένα και τον εραστή σου.

Ζώδια υδροχόος

Είσαι ευτυχισμένη που υπάρχει η ευκαιρία να μετατρέπεις τα σεξουαλικά σου οράματα, σε πάθος που θ’αντηχήσουν βαθιά στον εραστή σου σήμερα.

Δεν αφορά μόνο τη διανοητική σύνδεση που έχετε, γιατί αυτό που μπορεί να δημιουργήσει το μυαλό σου, μπορείς να το μετατρέψεις σε κάτι φυσικό.

Με ένα συνδυασμό φαντασίας και πάθους, μια ασφαλής και προβλέψιμη ερωτική σχέση, μπορεί να γίνει κάτι πρωτοφανές και επικό!

Ζώδια ιχθύες

Οι ερωτικές σου σκέψεις , θα είναι ισχυρές και γοητευτικές, αλλά υπάρχει επίσης η πιθανότητα, να είναι επιρρεπείς στην πραγματικότητα, μόλις εκδηλωθούν.

Αντί να απορρίψεις τις ελπίδες ή τις ερωτικές σου φιλοδοξίες, προσπάθησε να διαχωρίσεις το εφικτό από το ανέφικτο, στις φαντασιώσεις σου.

Το όνειρο μπορεί να είναι και σέξι, αλλά αν μπορέσεις να το μετατρέψεις από την αρχή σε πραγματικότητα, είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις πώς θα το χειριστείς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments