Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Tαρώ: Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα
Tαρώ: Ερωτικές προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν και το ξέρετε. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να μην το αποπειραθείτε … με τον σύντροφο σας! Αν δεν σας ταιριάζει στα βασικά, τότε κάποιο λάθος έχετε κάνει στην επιλογή σας.

Ελεύθεροι : Οι επαγγελματικές σας προοπτικές … είναι τόσο καλές και δυναμικές, που μάλλον δεν έχετε χρόνο για να δώσετε σε μια νέα ερωτική σχέση. Από την νέα σεζόν, ίσως κάτι να αλλάξει.

Ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι συναλλαγές που έχετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, πρέπει να περιοριστούν στα τυπικά … καθώς ήδη έχετε πιάσει ματιές γεμάτες υπονοούμενα. Μην ρισκάρετε την ήδη στρωμένη σας σχέση.

Ελεύθεροι : Κάποιος από τα παλιά θέλει να μιλήσει και πάλι μαζί σας. Υπάρχει μέσα στην ψυχή του … ένα απωθημένο και αυτό είστε εσείς. Ακούστε τι έχει πλέον διαφορετικό να σας πει, και μετά αποφασίζετε.

Ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν γίνεται να σας αφορούν … τα σχόλια των γύρω σας, περισσότερο από τα λόγια και τις πράξεις που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε, πριν να γίνε καμία παρεξήγηση.

Ελεύθεροι : Όσα και να λέτε στο άτομο που σας ενδιαφέρει, όσο και να κρατάτε την πόρτα ανοιχτή, αν δεν υπάρχει χημεία και καλή διάθεση … όλα τα άνωθεν, απλά περνάνε απαρατήρητα.

Ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Τα ζητήματα τα οικονομικά μέσα στην σχέση σας, έχουν αρχίσει και απασχολούν και τους δύο σας πια. Σαφώς και πρέπει άμεσα να συζητηθούν και να λυθούν … πριν παρθούν και πιο σημαντικές αποφάσεις ζωής.

Ελεύθεροι : Πολλά τα άτομα που σας φλερτάρουν … αλλά δεν δίνετε και πολλή σημασία. Είναι μια εξαιρετική εποχή, που μπορείτε να δώσετε περισσότερη προσοχή στα οικονομικά σας και τις σπουδές σας.

Ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δηλώνετε ότι έχετε κουραστεί να περιμένετε τον άνθρωπο που αγαπάτε και σας αγαπάει, να κάνει τις πρώτες κινήσεις για να πάει τελικά μπροστά αυτή η σχέση. Βάλτε τα κατανοητά όρια σας.

Ελεύθεροι : Έχετε τελικά υποκύψει σε μια έντονη ερωτική κατάσταση, που όμως δεν την βλέπετε αν έχετε και πολύ ακόμη μέλλον. Σίγουρα ο χρόνος θα σας δώσει όλες τις απαραίτητες απαντήσεις.

Ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δίνετε σαν ζώδια πάντα τις περισσότερες ευκαιρίες αγάπης, από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και στο τέλος μάλλον απογοητεύεστε. Τώρα που έχετε πια την εμπειρία, μην χάσετε άλλο χρόνο περιμένοντας.

Ελεύθεροι : Γνωρίζετε βαθιά μέσα σας, ότι αν μια ερωτοφιλία εξελιχθεί σε σχέση τα ρίσκα είναι πολλά, και το πιο σημαντικό ότι η αρχική φιλία θα καταστραφεί, και αυτό θα έχει μόνιμο χαρακτήρα.

Ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Μην ασχολείστε πια και καθόλου με τον οικογενειακό και φιλικό κύκλο, του συντρόφου σας. Αυτός ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις, που εσείς πιθανόν και ακόμη να τις αγνοείτε.

Ελεύθεροι : Οι εποχές έχουν βαρύνει πάνω στην μοναξιά σας, και σας ωθούν έμμεσα, να βρείτε ένα ταίρι που μπορεί να σας κρατήσει το χέρι για τα επόμενα χρόνια Στην όποια αναζήτηση σας, αποκλείστε το παρελθόν.

Ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε πραγματικά περάσει πολύ όμορφα με τον άνθρωπο σας, αυτό το Καλοκαίρι, και μάλλον τώρα θέλετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς σας ρυθμούς και να δείτε πως θα εξελιχθείτε σαν σύντροφοι.

Ελεύθεροι : Κοιτάτε την ζωή συνεχώς που κάνει ο πρώην σας και μάλλον καθυστερείτε την δική σας. Αυτό είναι μια τελείως λάθος στρατηγική που σας οδηγεί μόνο σε ένα ψυχικό αδιέξοδο.

Ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Είστε τυχεροί και το ξέρετε. Το άτομο – ο σύντροφος που έχετε δίπλα σας είναι η καλύτερη – κάλλιστη δυνατή επιλογή σας, και αυτό σας το επιβεβαιώνει κάθε μέρα ο ίδιος. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο.

Ελεύθεροι : Αν ακόμη είστε πρωτάρηδες στο φλερτ, τότε σίγουρα πρέπει να είστε πιο χαλαροί και να μην μπλέξετε με καταστάσεις, που είναι για εσάς περίπλοκες. Όλα και όλοι … θέλουν τον χρόνο τους.

Ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Μπορεί η εποχή, να σας βρίσκει μακριά από το αγαπημένο σας ταίρι, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει για λίγο. Από τον μήνα της Παρθένου 23 / 08 οι καταστάσεις θα αλλάξουν και όλα θα διορθωθούν.

Ελεύθεροι : Έχετε αμφισβητήσει τα αληθινά συναισθήματα αυτών που σας τα έχουν εκφράσει. Αυτό πιθανόν και να μεταφράζεται σαν ένα ψυχολογικό σας απωθημένο από κάποια παλιότερη σας ερωτική προδοσία.

Ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Μην κάνετε το γνωστό λάθος που κάνουν όλοι. Μην συγκρίνετε τον άνθρωπο που έχετε τώρα κοντά σας, με αυτούς που ήταν κάποτε μέσα στην ζωή σας. Ακόμη και εσείς έχετε αλλάξει πλέον γούστα.

Ελεύθεροι : Έχετε κάνει το καλύτερο Καλοκαίρι της ζωής σας. Αυτό έχει γεμίσει και τις μπαταρίες σας, άρα μην χαθεί και πάλι σε επικοινωνιακούς και ερωτικούς συσχετισμούς, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν.

Ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε αν τελικά εσείς είστε αυτοί που φταίτε, για την πορεία του δεσμού σας, ή ο άνθρωπος σας. Μέσα από έναν διάλογο ενηλίκων μπορείτε να εντοπίσετε τα όποια λάθη … και να τα διορθώσετε.

Ελεύθεροι : Όσα ξέρετε για τις ερωτικές σχέσεις, ξεχάστε τα. Όλα έχουν γίνει φαστ φουντ, και κρατούν λίγο μέχρι το επόμενο γεύμα. Εσείς αποφασίζετε πού επιθυμείτε να δώσετε την καρδιά … και το κορμί σας.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018