Ζώδια

Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη

Ταρώ: Προβλέψεις ζωδίων για την Τρίτη
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την αγάπη.

Ταρώ Κριός : Η Εγκράτεια Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Εσείς που είστε ήδη μέσα σε μια σοβαρή – επίσημη σχέση, μην παίζεται με ανάλαφρα φλερτ και περιστασιακές περιπέτειες. Υπάρχει ακόμη ενεργός ο ανάδρομος Άρης, άρα οι αποκαλύψεις είναι πιθανές και άμεσες.

Ελεύθεροι : Δεν σας λείπει τίποτα … από την ζωή σας. Πιθανόν ένα σωστό ταίρι, αλλά αυτή την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να εμπλακείτε … σε κάτι τέτοιο.

Ταρώ Ταύρος : Το Δύο Σπαθί Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Κάποιες φορές … αδυνατείτε να κάνετε έναν σοβαρό διάλογο, με το άτομο που αγαπάτε. Αυτό είναι και κάτι που δεν πρέπει απλά να το προσπεράσετε, καθώς σε αργότερους χρόνους θα το βρείτε μπροστά σας.

Ελεύθεροι : Δεν έχετε την σκέψη, για μια επανασύνδεση. Ωστόσο, μη σας έρθει απότομο ή σαν έκπληξη … αν το πρώην ταίρι σας, έχει κάποια άλλη σκέψη στο μυαλό του. Όλα είναι πιθανά.

Ταρώ Δίδυμοι : Το Πέντε Δηνάριο Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Οι δεσμεύσεις για εσάς, δεν είναι και το καλύτερο σας. Αυτό που έχει σημασία είναι να το πείτε από τώρα … που είναι νωρίς στο άτομο που έχετε μέσα στην ζωή σας, για να ξέρει και αυτό την πορεία του.

Ελεύθεροι : Εσείς από τον νέο μήνα, θα έχετε πολλά να κάνετε στον εργασιακό σας τομέα, άρα μην κάνετε κινήσεις για να ξεκινήσετε μια σχέση ερωτική, που θα μείνει τελικά … στα μέσα του δρόμου.

Ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν έχετε κάποιο παράπονο από τον άνθρωπο σας, ή από τα δικά του περιβάλλοντα, δεν υπάρχει λόγος … να μην το εκφράζετε. Μόνο έτσι θα μπορέσετε από κοινού να εξελιχθείτε.

Ελεύθεροι : Εσείς αυτόν τον καιρό, και επειδή δεν είστε και στα πολύ καλά σας, δεν έχετε διάθεση για νέα σχέση. Το σύμπαν έχει πάντως τελείως διαφορετικό άποψη …. και θα σας το αποδείξει.

Ταρώ Λέων : Το Οχτώ Κύπελλο Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές

Δεσμευμένοι : Πρέπει τώρα που όλα θα είναι πιο ήσυχα … μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, να ασχοληθείτε και πιο σοβαρά, με την εργασία και τα οικονομικά σας, που θα σας δώσουν άπειρες ευκαιρίες πλουτισμού.

Ελεύθεροι : Εσείς που έχετε αυτόν το χρονικό διάστημα, χωρίσει μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Όλες λοιπόν οι σχέσεις κάνουν …μικρά διαλείμματα. Σε αυτή την κατηγορία είστε και εσείς.

Ταρώ Παρθένος : Το Δύο Ράβδος Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Ένας έρωτας δεν μπορεί να κάνει άλματα. Θα ήταν λάθος αν τώρα έχετε κάνει μια καινούργια γνωριμία, και απαιτείτε από την άλλη πλευρά … να κάνει υπερβολικά πράματα για εσάς.

Ελεύθεροι : Το ότι κάποιος που σας έχει γοητεύσει, βγάζει τον δύσκολο του χαρακτήρα κάθε φορά που συναντιέστε ή δεν λέει πολλά, μπορεί στην πραγματικότητα να δηλώνει ….ότι δεν ενδιαφέρεται τόσο όσο εσείς.

Ταρώ Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Η συνταγή στην αγάπη και στις ερωτικές σχέσης, ακούει στο όνομα… σεβασμός! Όλα τα άλλα έρχονται πιο μετά. Φροντίστε λοιπόν αυτό να είναι το πρώτο στο μεταξύ σας και μετά όλα τα άλλα θα τα χτίσετε.

Ελεύθεροι : Μπορεί να έχετε τρομάξει, με όλα αυτά τα περίεργα που έχετε περάσει στο παρελθόν, μέσα σε σχέσεις – γάμο, αλλά σίγουρα μπορείτε αν το θέλετε να ξαναφτιάξετε την ζωή σας, με πιο σταθερές βάσεις.

Ταρώ Σκορπιός : Ο Τρελός Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Αν τα σχόλια ή οι απόψεις του ανθρώπου που έχετε μέσα στην ζωή σας, δεν σας αρέσουν, τότε απλά μπορείτε να του το πείτε. Σκεφτείτε μήπως τελικά δεν ταιριάζετε όσο θα θέλατε.

Ελεύθεροι : Οι συνθήκες στην ζωή του ατόμου που θέλετε, είναι δύσκολες και σίγουρα ακόμη δεν είναι οι σωστές, για να κάνετε κάτι μόνιμο – σοβαρό μαζί. Μάλλον έχει έρθει και η ώρα … για τις δικές σας πλέον αποφάσεις.

Ταρώ Τοξότης : Το Εννέα Ράβδος Η Σελήνη Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Η σχέση που έχετε … μόνο τελικά προβλήματα και άγχος σας δημιουργεί. Αυτό είναι και κάτι που συντελείται και στον άνθρωπο σας. Μια πιο σοβαρή συζήτηση … θα σας έλυνε απορίες και ερωτηματικά.

Ελεύθεροι : Μόλις έχετε βγει από μια ερωτική υπόθεση, και το τελευταίο που σας αφορά, είναι να βρείτε έναν νέο σύντροφο. Μάλλον η εποχή, σας δίνει και σπουδαίες επαγγελματικές ευκαιρίες, για να επεκταθείτε δημιουργικά.

Ταρώ Αιγόκερως : Ο Ήλιος Ο Κόσμος Ο Γητευτής

Δεσμευμένοι : Η πανσέληνος που πλησιάζει, 29/08 επηρεάζει τον τομέα των αισθηματικών σας και αυτό θα φέρει κάποιους πιο έντονους διαλόγους με το ταίρι σας. Κάπως έτσι θα καταλάβετε και το τι ζητά ο καθένας σας.

Ελεύθεροι : Οι φίλοι σας κατά καιρούς, σας δείχνουν την αγάπη τους! Είναι αυτοί, που είχατε ξεχάσει – παρατήσει όταν κυνηγούσατε το πρώην σας. Μην το ξανα – κάνετε.

Ταρώ Υδροχόος : Ο Αυτοκράτορας Το Τρία Ράβδος Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αν θέλετε πραγματικά να έχετε μια σοβαρή σχέση, με τον άνθρωπο που έχετε τώρα στην ζωή σας, θα πρέπει σαφώς και να κλείσετε όλες τις πόρτες των επαφών – επικοινωνιών … με το παρελθόν σας.

Ελεύθεροι : Κάποιες δικές σας προσωπικές στιγμές, καλό είναι να μην τις ανακοινώσετε πουθενά. Πιθανόν αργότερα οι γύρω σας, να τις χρησιμοποιήσουνε για σχολιασμό.

Ταρώ Ιχθείς : Ο Γητευτής Ο Αρχιερέας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Δεν νιώθετε ακόμη βολικά και άνετα με το άτομο που προσφάτως έχετε ερωτευτεί. Αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό και σαφώς χρειάζεται … να δώσετε αρκετό χρόνο.

Ελεύθεροι : Τα σημάδια του έρωτα, τα έχετε δει στα μάτια κάποιου γνωστού σας! Αν τελικά σας ενδιαφέρει αυτός και εσάς, μελετήσετε προσεχτικά τις συνθήκες και με μέτρο και τακτ … μέσα από όμορφες επικοινωνίες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα