Αθλητισμός

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Επικράτησε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Παρά τη μέτρια εικόνα πήραν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κατάφερε να φύγει με το “τρίποντο” από το “Selhurst Park”, επικρατώντας 2-0 της Κρίσταλ Πάλας χάρη στα γκολ των Τζέιμς Μίλνερ με πέναλτι (45′) και Σαντιό Μανέ (93′).

Πιο δυνατά στο ματς η Λίβερπουλ, με καλή κυκλοφορία και πίεση προσπάθησε να απειλήσει τους γηπεδούχους. Ωστόσο, η Πάλας μετά το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε τους χώρους βάζοντας δύσκολα στους Reds.

Η Λίβερπουλ ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού από τα πρώτα λεπτά, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Χένεσεϊ. Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ είχαν την κατοχή και τον έλεγχο, δίχως, ωστόσο, να δημιουργούν ευκαιρίες.

Στο 45ο λεπτό, ο Σαλάχ ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον Μαμαντού Σακό, με τον Όλιβερ να δείχνει την “άσπρη” βούλα. Ο Τζέιμς Μίλνερ ανέλαβε την εκτέλεση κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για τους “κόκκινους”.

Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Σαλάχ εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους, βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε τον Μανέ κι αυτός, αφού πέρασε και τον Χένεσεϊ, πλάσαρε για το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=W13VAzFM6UQ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Χένεσεϊ, Ουάν-Μπισάκα, Σακό, Τόμκινς, Φαν Άανχολτ, Σλουπ (83′ Mάιερ), Μιλιβόγεβιτς, Μακάρθουρ, Τάουνσεντ (79′ Γουόρντ), Ζαά, Μπεντεκέ (70′ Σέρλοτ).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνορντ, Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ (67′ Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (94′ Στάριτζ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments