Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Επανασύνδεση: Προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη
Επανασύνδεση: Προβλέψεις ζωδίων για την Τετάρτη | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός

Δεν θα δωρίσετε άλλο χρόνο σε άτομα και τις ζωές τους, που μόνο σας αποσυντονίζουν. Καλύτερα μόνοι σας και χωρίς άλλες περιπέτειες.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Ταύρος

Αν υπάρχει κάποιο σημαντικό άτομο, που σας έχει ελκύσει την προσοχή, τότε βρείτε τον διπλωματικό τρόπο, για να το γνωρίσετε καλύτερα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Όλα τελικά βαίνουν καλώς μέσα στην ζωή σας, και μάλλον αισθάνεστε πια έτοιμοι για να κάνετε με τον άνθρωπο σας, ένα επόμενο δεσμευτικό βήμα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Μην χορηγείτε και τόση αγάπη και χρήμα σε άτομα, που δεν σας έχουν δείξει και τον καλύτερο δυνατό τους χαρακτήρα! Δεν θα το κάνουν, όσα τελικά και να προσφέρετε.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Ο πρώην σας, έχει κάποια ζητήματα με τον πρώην δεσμό – γάμο του, και ακόμη δεν μπορεί να σας δώσει τις απαντήσεις που ζητάτε για το μέλλον σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Οι μέρες έχουν για εσάς εκπλήξεις όλων των ειδών. Αυτό είναι και κάτι που θα φέρει στο σπίτι σας χαρές, και αρκετό χρήμα μέσα στην τσέπη σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Ζυγός

Δεν τηρούνται οι αναλογίες μέσα στην σχέση σας, και μάλλον έχετε κουραστεί να περιμένετε να γίνει κάποιο θαύμα που θα σας τις τροποποιήσει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

Σκορπιός

Οι διαπροσωπικές σχέσεις που έχετε με τους γύρω σας, κάποιες φορές ίσως και από την δική τους την πλευρά, να γίνονται πιο διαχυτικές και το ταίρι σας, να ζηλεύει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Από όλα αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό μέσα στην ζωή σας, εσείς έχετε καταλάβει ότι δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρό θέμα επικοινωνίας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Οι αναβολές και τα εμπόδια που έχουν μπει στην ζωή του συντρόφου σας, εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών του, επηρεάζουν και εσάς πια.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Υδροχόος

Ο έρωτας δεν κρύβεται και αυτό που βλέπετε στα μάτια κάποιου φίλου ή γνωστού σας, μάλλον το επιβεβαιώνει. Οι εξελίξεις θα είναι πολλές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι που να πληγώσει τον άνθρωπο σας, καλύτερα σκεφτείτε τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε την καθημερινότητα σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2018