Ζώδια

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις αιγόκερου για τον Σεπτέμβριο

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις αιγόκερου για τον Σεπτέμβριο
Ζώδια Αιγόκερως Σεπτέμβριος 2018 - Μηνιαίες Προβλέψεις.

Οι γενικές ιδιαιτερότητες αυτής της περιόδου θα επηρεάσουν και την πορεία της δικής σας εξέλιξης, αγαπητοί Αιγόκεροι.

Μέσα στον Σεπτέμβριο, όλοι οι ουράνιοι υποστηρικτές σας θα λάβουν πρόσθετη ενέργεια από τον Ερμή – τον κυβερνήτη όλων των ζωδίων που ανήκουν στο στοιχείο της Γης.

Αυτές τις επήρειες θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στη ζωή σας, χωρίς να σας προκαλέσουν αναστατώσεις ή εντάσεις. Γι’ αυτό να λαμβάνετε υπόψιν σας το περιβάλλον πριν από κάθε κίνησή σας!

Η αρχή που πρέπει να βάλετε σε εφαρμογή κατά τον Σεπτέμβριο, είναι να δίνετε προτεραιότητα στο συναίσθημά σας αντί για τη λογική. Είναι γεγονός ότι εσείς οι Αιγόκεροι λειτουργείτε συνήθως αντίθετα – και αυτή η πρακτική σας έχει εξυπηρετήσει ως τώρα. Επί του προκειμένου ωστόσο, οι συγκυρίες θα απαιτήσουν από εσάς να συλλογιστείτε με σοβαρότητα τις θέσεις που παίρνετε απέναντι στη ζωή. Πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε τη σημασία αυτής της διεργασίας για την περαιτέρω πορεία σας!

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου δεν προβλέπεται να σας αναστατώσει με απρόβλεπτα γεγονότα. Είναι πιο πιθανό να σας εκπλήξει ευχάριστα, με τα αποτελέσματα των δικών σας κινήσεων και μόνο. Το ένστικτό σας θα είναι αυτό που πρέπει να ακούτε, πριν αποφασίσετε αν θα κάνετε μια κίνηση ή όχι. Να είστε σε εγρήγορση, να είστε προσεκτικοί και να διατηρήσετε την πίστη στον εαυτό σας. Δεν πρέπει να βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να αναβάλετε για λίγο αργότερα τα θέματα που απαιτούν τελικές απαντήσεις… Αυτό θα σας χαρίσει και περισσότερο χρόνο για να τα σκεφτείτε!

Ο οικονομικός και επαγγελματικός τομέας σας θα λάβει καίρια βοήθεια, από καταστάσεις που θα ανορθώσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα βελτιώσουν την απόδοσή σας γενικότερα. Σε αυτό θα συμβάλλει η θέση του Άρη στη διάρκεια του μήνα, που θα κεντρίσει την εύνοια και τις επιτυχίες σας!

Είναι σημαντικό να μην μένετε άπραγοι μέσα στον Σεπτέμβριο, καθώς τώρα δεν ευνοούνται οι συντηρητικές τάσεις. Δεν θέλετε να βρεθείτε στο περιθώριο των εξελίξεων, κοιτώντας τους άλλους να προχωρούν και να σας προσπερνούν! Όσοι Αιγόκεροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, να ξέρετε ότι ο Σεπτέμβριος μπορεί να αποδειχθεί ένας μήνας αποκαλύψεων για εσάς. Αν και τίποτα δεν θα φτάσει σε κρίσιμο στάδιο, το πιο πιθανό είναι να ανατρέπονται κάποια από τα σχέδιά σας. Να είστε προετοιμασμένοι να αναθεωρήσετε θέσεις και κινήσεις σας και μην αφήσετε κανέναν να σας πιέσει.

Ο στόχος σας πρέπει να είναι να κατανοήσετε εσείς οι ίδιοι για πόσα είστε ικανοί, οι δράσεις και οι σκέψεις σας να στηρίζονται στο δεδομένο ότι η επιτυχία είναι μόνο στα δικά σας χέρια. Αν κάποια στιγμή νιώσετε να σας προκαλεί ο ανταγωνισμός, επιστρατεύστε την αποφασιστικότητα και τη διπλωματία σας για να τον αντιμετωπίσετε και να τον εξουδετερώσετε!

Όσοι Αιγόκεροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, μέσα στον Σεπτέμβριο καλείστε να κινηθείτε με ξεκάθαρη και λειτουργική στρατηγική στην οποία θα λάβετε υπόψιν τα ζητούμενά σας. Αυτό περιλαμβάνει να είστε σε ετοιμότητα για ό,τι σας ζητηθεί, ώστε να μην χρειαστεί να παρέμβει κανείς και τίποτα στην υλοποίηση των καθηκόντων σας.

Αν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε εργασιακό χώρο, ελέγξτε με προσοχή όλα τα δεδομένα. Αν υπάρχουν περιθώρια να εξελίξετε την καριέρα σας, μην σας αποσπάσουν την προσοχή οι εξωγενείς παράγοντες. Εστιάστε στον στόχο σας, για να του δώσετε τη δυναμική να προχωρήσει όπως πρέπει – ακόμα κι αν στη διαδρομή χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments