Ελλάδα

Ζάκυνθος: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στον Λαγανά

Ζάκυνθος: Πυροβόλησαν αστυνομικούς στον Λαγανά
Συναγερμός στις Αρχές μετά από πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στην Ζάκυνθο.

Αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο γεγονός ήρθαν δύο αστυνομικοί στην Ζάκυνθο, όταν δύο αλλοδαποί στην περιοχή του Λαγανά άνοιξαν πυρ εναντίον τους.

Το περιαστικό έγινε απόψε λίγο μετά τις 21:00 και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι αλλοδαποί βρίσκονταν σε στενό δίπλα από ξενοδοχείο στην περιοχή του Λαγανά. Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το σημείο, οι δύο αλλοδαποί επιτέθηκαν στην αρχή φραστικά κατά των δύο μυστικών αστυνομικών και στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν.

Όταν οι δύο αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος και Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας έφτασαν κοντά τους η κατάσταση ξέφυγε. Οι δράστες, δίχως καθόλου δισταγμό έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των δύο αστυνομικών.

Άμεσα, οι αστυνομικοί βρήκαν ασπίδα σωτηρίας σε κοντινή μάντρα μέχρι να φτάσουν στο αυτοκίνητό τους που ήταν σταθμευμένο 100 μέτρα πιο μακριά και μόλις έφτασαν κάλεσαν ενισχύσεις.

Όπως ήταν φυσικό στο διάστημα αυτό, οι δύο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή.

Λίγο αργότερα, αρκετά ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε στην περιοχή και από εκείνη την ώρα έχουν ξεχυθεί στους δρόμους για την σύλληψη των δραστών. Στιγμές μετά ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς εντοπίστηκε και βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Έρευνα για το συμβάν διενεργεί η Ασφάλεια Ζακύνθου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments