Αθλητισμός

SUPER LEAGUE: Ξεκινά κανονικά το πρωτάθλημα

SUPER LEAGUE: Ξεκινά κανονικά το πρωτάθλημα
Η SUPER LEAGUE ανακοίνωσε ότι θα γίνει κανονικά η προγραμματισμένη σέντρα αλλά με την προηγούμενη προκήρυξη.

SUPER LEAGUE: Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να γίνει κανονικά αύριο η σέντρα του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

Οι εκπρόσωποι των ομάδων θεώρησαν ότι δεν μπορεί να αναβληθεί η ημέρα έναρξης του και έτσι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά το Σαββατοκύριακο, μη αποδεχόμενοι τη σημερινή απόφαση της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των μπαράζ στη Football League.

Ως προκήρυξη για το νέο πρωτάθλημα θα παραμείνει αυτή που έχει ήδη συμφωνηθεί και ορίζει τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μίας, ενώ επισημαίνεται από τη Σούπερ Λίγκα ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της τροποποίησης που «πέρασε» σήμερα η ΕΠΟ.

Ολυμπιακός: Να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα

«Ένα 24ωρο πριν την σέντρα του Πρωταθλήματος μαθαίνουμε ότι το Πρωτάθλημα είναι στον αέρα! Η ψηφοθηρική λογική της κυβέρνησης, οι ερασιτεχνισμοί της και η κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος, οδηγούν σε νέες περιπέτειες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τη στιγμή που οι Ελληνικές ομάδες προσπαθούν να κερδίσουν έδαφος στην Ευρώπη, ο κ. Βασιλειάδης και οι μυστικοσύμβουλοί του δίνουν ένα καίριο χτύπημα στο ποδόσφαιρό μας και τινάζουν στον αέρα τον προγραμματισμό των ομάδων. Το Πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει όπως ακριβώς έχει οριστεί, χωρίς καμία καθυστέρηση».

ΑΕΛ: Θα ζητήσουμε να μην ξεκινήσει η Super League

«Μετά από την σημερινή απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. να υποβιβασθούν τρείς ομάδες της SUPER LEAGUE και η τέταρτη από το τέλος να δίνει αγώνα μπαράζ με την δεύτερη ομάδα της FOOTBALL LEAGUE για την παραμονή στην SUPER LEAGUE 1 δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σήμερα ο εκπρόσωπος μας κ. Σωτήριος Μάρκου με την παρουσία του κ. Αλέξη Κούγια θα προβούν στις εξής ενέργειες:

1. Θα ζητήσουν από το Δ.Σ. της SUPER LEAGUE να ανασταλεί η έναρξη του πρωταθλήματος για να ανακληθεί η απαράδεκτη αυτή απόφαση.

2. Θα ζητήσουν εξηγήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση για το πώς τα δήθεν συμφωνηθέντα με τον υπουργό κ. Βασιλειάδη και την Διοίκηση της Ε.Π.Ο. για τον υποβιβασμό τριών μόνο ομάδων από την SUPER LEAGUE δεν αποφασίστηκαν τελικώς από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και εφόσον οι εξηγήσεις δεν είναι επαρκής θα υποβάλλουν πρόταση μομφής κατά των συγκεκριμένων δύο ατόμων».

Απόλλων Σμύρνης: Επιτακτική ανάγκη η αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης θεωρεί επιτακτική ανάγκη την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League μετά την απαράδεκτη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για τον υποβιβασμό τριών ομάδων και τη διεξαγωγή αγώνα μπαράζ ανάμεσα στη 13η ομάδα της Super League και τη 2η της Football League.

Η ανάκληση της συγκεκριμένης απόφασης θα πρέπει να γίνει άμεσα καθώς μόλις πριν από λίγες ημέρες οι ομάδες είχαν ενημερωθεί για συμφωνία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη και την ΕΠΟ για τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μίας.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments