Ελλάδα

Κρήτη: 49χρονος σκότωσε τον πατέρα του για λίγα ευρώ

Κρήτη: 49χρονος σκότωσε τον πατέρα του για λίγα ευρώ
Κρήτη: Αμετανόητος εμφανίστηκε ο πατροκτόνος κατά την προαγωγή του στα δικαστήρια Ηρακλείου.

Αμετανόητος εμφανίστηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο πατροκτόνος των Καμινίων στο Ηράκλειο Κρήτης, στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ και μετατράπηκε σε οικογενειακή τραγωδία.

Πρόκειται για άνδρα ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπληκτισμοί με τον γέροντα πατέρα του ήταν συχνοί και γνωστοί στην αστυνομία. Χθες το βράδυ γείτονες ειδοποίησαν τους αστυνομικούς δεδομένης φασαρίας που αντιλήφθηκαν μεταξύ γιου και πατέρα, χωρίς να περιμένουν αυτό που συνέβη.

Ο 49χρονος, σύμφωνα και με την αστυνομία, μαχαίρωσε έξω από το σπίτι όπου διέμεναν τον πατέρα του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το δράστη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες λίγα 24ωρα πιο πριν είχε και πάλι βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα από όπου και μετά από καταγραφή συμβάντος είχε αφεθεί. Ο ηλικιωμένος άνδρας αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τελικά υπέκυψε λόγο της βαρύτητας του τραυματισμού του.

Η προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου 49χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 80χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, ο 49χρονος κατηγορείται ότι χθες το βράδυ με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου τραυμάτισε θανάσιμα τον 80χρονο (έξω από την οικία τους)

Στο σημείο μετέβησαν, άμεσα αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 49χρονο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.”

Αμετανόητος ο δολοφόνος

Αμετανόητος εμφανίστηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο πατροκτόνος των Καμινίων στο δραματικό αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ και μετατράπηκε σε οικογενειακή τραγωδία.

Ο 49χρονος, κατά την παραμονή του στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όταν ρωτήθηκε εάν το έχει μετανιώσει, απάντησε: “Όχι βέβαια”… προκαλώντας νέο σοκ μετά την εγκληματική πράξη του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments