Ελλάδα

Κρήτη: Μαρτυρία αποκάλυψη για τον 49χρονο πατροκτόνο

Κρήτη: Μαρτυρία αποκάλυψη για τον 49χρονο πατροκτόνο
Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία από το έγκλημα στην Κρήτη.

Αμετανόητος εμφανίστηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών ο πατροκτόνος των Καμινίων στο Ηράκλειο Κρήτης, στο αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ και μετατράπηκε σε οικογενειακή τραγωδία.

Ο 49χρονος, κατά την παραμονή του στο δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όταν ρωτήθηκε εάν το έχει μετανιώσει, απάντησε: “Oχι βέβαια”… προκαλώντας νέο σοκ μετά την εγκληματική πράξη του.

  • Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Το άγριο έγκλημα έλαβε χώρα λίγο μετά τις 20:00 το χθες βράδυ. Ο πατέρας και γιος συνομιλούσαν σε ένα πεζούλι. Ο άτυχος άνδρας έλεγε στο γιο του ότι «πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά και να μπει σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης διαφορετικά ο εισαγγελέας θα του απαγορεύσει την επικοινωνία με τα παιδιά του». Εκείνος φέρεται να αποχώρησε προς στιγμήν και να επέστρεψε λίγα λεπτά μετά.

Επιστρέφοντας, έχασε την ψυχραιμία του και με ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο πλήγωσε θανάσιμα τον 80χρονο πατέρα του. Ο 45χρονος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο, αλλά τα χτυπήματα στον θώρακα από τις μαχαιριές ήταν πολλά με αποτέλεσμα να μην τα καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή.

  • Συγκλονιστική μαρτυρία – “Τον μαχαίρωνε με μανία”

«Τον μαχαίρωσε αρχικά μία φορά αριστερά στα πλευρά. Ο πατέρας σηκώθηκε να φύγει, όμως εκείνος έπεσε πάνω του και τον μαχαίρωσε άλλη μια φορά στα πλευρά και τουλάχιστον άλλες δύο στην πλάτη αφού ο πατέρας του προσπάθησε να καλυφθεί και γύρισε το κορμί του. Μετά ο 49χρονος σηκώθηκε και πέταξε το μαχαίρι κάτω από ένα αυτοκίνητο», λέει αυτόπτης μάρτυρας φίλος του πατροκτόνου σε τοπικά μέσα.

Να σημειωθεί, ότι ο πατροκτόνος, ο οποίος πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα, ισχυρίζεται ότι το έκανε πάνω στα νεύρα του, ενώ παραδέχεται ότι την προηγούμενη ημέρα είχε δείρει τον πατέρα του επειδή δεν του έδινε χρήματα για τη δόση του.

Φωτογραφία: neakriti

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments