Ζώδια

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως τις 2 Σεπτεμβρίου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις ζωδίων έως τις 2 Σεπτεμβρίου
Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις ζωδίων από τις 27/8 ως 2/9/2018.

Αστρολογικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την εβδομάδα 27 Αυγούστου ως 2 Σεπτεμβρίου 2018.

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με όψεις οι οποίες μας εφιστούν την προσοχή ιδιαίτερα σε αισθηματικά και επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα μας απασχολήσουν καθόλη την εβδομάδα μιας και οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν θα τα φέρουν σε περίοπτη θέση.

Στις 27/8 το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα γίνουμε ιδιαίτερα κτητικοί στις σχέσεις μας -ιδιαίτερα στη σχέση με το/η σύντροφό μας- και αυτό θα διαταράξει τις ισορροπίες. Είναι πιθανόν να μπούμε στη διαδικασία να κινηθούμε υπόγεια προκειμένου να καταφέρουμε κάτι που έχουμε κατά νου όμως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς η δράση μας θα φέρει και αντίδραση.

Στις 28/8 το τετράγωνο του Δία από το Σκορπιό και του Ερμή από το Λέοντα υποδηλώνει πως θα ειπωθούν λόγια τα οποία θα έχουν έντονο το στοιχείο της υπερβολής. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα μεταφέρουμε κάποια γεγονότα αλλά και να κρατήσουμε μικρό καλάθι σε αυτά που θα μας μεταφέρουν οι άλλοι καθώς θα ακουστούν υπερβολές.

Στις 29/8 λαμβάνει χώρα το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας, η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Όλο το καλοκαίρι ο Άρης βρισκόταν ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου και έπειτα στο ζώδιο του Αιγόκερου και προκαλούσε διαφορά προβλήματα, εντάσεις, έντονα γεγονότα και διάθεση για καβγά. Τώρα που επιτέλους επιστρέφει όχι μόνο σε ορθή πορεία αλλά και στο ζώδιο της έξαρσης του -δηλαδή στο ζώδιο που λειτουργεί εξαιρετικά καλά- αρχίζει και η περίοδος που θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε τα θέματά μας με μεγαλύτερη ευκολία και δίχως τα προβλήματα του περασμένου καιρού. Θα δούμε πως η ενέργειά μας θα αρχίσει να ανεβαίνει και καλό είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία και να ασχοληθούμε με κάποιο σπορ η να ξεκινήσουμε γυμναστήριο προκειμένου να τη διοχετεύσουμε σωστά!

Την πρώτη και δεύτερη ημέρα του μήνα το εξάγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό και του Ερμή από το Λέοντα θα βοηθήσει να λυθούν ζητήματα που είχαν προκύψει σε προσωπικές σχέσεις, ιδιαίτερα αισθηματικές. Καλό θα είναι να προσπαθήσουμε εκείνες τις δύο ημέρες να έρθουμε σε ουσιαστική επαφή με τους άλλους για να λυθούν κάποια ζητήματα μιας και η όψη θα βοηθήσει στην επικοινωνία.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments