Ζώδια

Ταρώ: Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή

Ταρώ: Αισθηματικές προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή
Ταρώ 3 κάρτες ορίζουν την Αγάπη 26/08 Κυριακή.

ταρώ Κριός : Το Πέντε Δηνάριο Τροχός της Τύχης Το Οχτώ Σπαθί

Δεσμευμένοι : Δεν έχετε άλλο περιθώριο, για να περιμένετε κανέναν, για να φτιάξει την ζωή του, να απεγκλωβιστεί από το παρελθόν του, και μετά αν του μένει καιρός να ασχοληθεί με εσάς. Ελεύθεροι : Έχετε ξεθαρρέψει πολύ. Από τότε που χωρίσατε, έχετε φτάσει σε ένα όριο κατανάλωσης… της καθημερινότητας σας, που δεν σας προσφέρει κάτι καλό. Πάντως, φάση είναι και θα την ξεπεράσετε.

ταρώ Ταύρος : Η Δικαιοσύνη Το Αστέρι Το Δέκα Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Όσα και να πείτε σε αυτόν που αγαπάτε, όσα και να του προσφέρετε υλικά και αισθηματικά, αν δεν θέλει να κάνει το επόμενο βήμα προς εσάς, απλά δεν θα το κάνει …και αυτό να το ξέρετε. Ελεύθεροι : Όταν εσείς θα έχετε ξεπεράσει τα ερωτικά σας προβλήματα, τότε και αυτός που θέλετε θα κάνει τις προτάσεις … προς το πρόσωπο σας! Οτιδήποτε άλλο από πλευράς σας, θα ήταν μόνο εγωιστικό.

ταρώ Δίδυμοι : Το Οχτώ Κύπελλο Η Κρίση Το Τέσσερα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Αν ξέρετε τι έχει γίνει μέσα στην οικογένεια του ανθρώπου σας, και τον βλέπετε τόσο προβληματισμένο, μπορείτε και πάντα με διακριτικό τρόπο, να του μιλήσετε ακόμη … και να τον συμβουλέψετε. Ελεύθεροι : Τίποτα δεν σταματάει, επειδή προέκυψε ένας χωρισμός. Σαφώς και έχει πόνο μια τέτοια κατάσταση, αλλά όλα τελικά συντελούνται για κάποιον ανώτερο λόγο, που θα σας αποκαλυφθεί αργότερα.

ταρώ Καρκίνος : Το Τέσσερα Κύπελλο Οι Εραστές Το Δύο Ράβδος

Δεσμευμένοι : Οι μέρες είναι πολύ καλές… και αυτό θα το δείτε στις προσφορές αισθημάτων από την μεριά του ταιριού σας. Ακόμη και όσοι τώρα είναι μαλωμένοι – παρεξηγημένοι … θα έρθουν σε πλήρη συνεννόηση. Ελεύθεροι : Πολλές φορές και λόγω του ενστίκτου σας, έχετε κάνει πίσω από άτομα που ναι μεν σας θέλουν αλλά δεν τους αφήνετε περιθώριο να σας πλησιάσουν περισσότερο. Το σύμπαν … σας προστατεύει.

ταρώ Λέων : Το Άρμα Το Εννέα Δηνάριο Η Εγκράτεια

Δεσμευμένοι : Δεν είναι άσχημα τα πράματα … αυτήν την εποχή για εσάς και την ερωτική σας ζωή. Απλά έχουν έρθει έτσι κάποιες καταστάσεις, από την μεριά του συντρόφου σας, που πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Ελεύθεροι : Αποφασίστε τι πρέπει να γίνει … μέσα σε όλα αυτά τα φλερτ που σας κατακλύζουν αυτό το διάστημα. Εσείς ξέρετε τι μπορεί να δέσει με την φιλοσοφία σας, άρα κάντε και τις σχετικές σας επιλογές.

ταρώ Παρθένος : Το Δύο Σπαθί Η Δύναμη Το Δέκα Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αυτά που έχετε πει σαν παράπονο – πρόταση … στον άνθρωπο σας, έχει σίγουρα ληφθεί μέσα στην σκέψη του, πάρα πολύ σοβαρά. Τώρα θα πρέπει να του δώσετε χρόνο… για να σας κάνει τις ανακοινώσεις του. Ελεύθεροι : Δεν θέλετε αυτό το διάστημα να μπείτε σε έναν νέο δεσμό καθώς, τώρα έχετε μπλέξει με πολύ μεγάλες απαιτήσεις της εργασίας σας. Από τον καιρό … είστε σε μια φάση ανανέωσης σε όλα.

ταρώ Ζυγός : Το Δέκα Σπαθί Το Εφτά Κύπελλο Η Αυτοκράτειρα

Δεσμευμένοι : Δεν ξέρετε ή μάλλον δεν έχετε ακόμη εξακριβώσει, αν ο σύντροφος σας μιλάει ακόμη με το παρελθόν του ή όχι. Μόνο μέσα από κάποιες ευθείς ερωτήσεις, θα πάρετε τις απαντήσεις. Ελεύθεροι : Είσαστε μέσα σε πολλά διλήμματα … με την καθημερινότητα σας. Θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση, αλλά η εργασία και οι υποχρεώσεις σας γενικότερα … δεν σας το επιτρέπουν.

ταρώ Σκορπιός : Η Σελήνη Ο Ήλιος Το Έξι Ράβδος

Δεσμευμένοι : Δύο καρδιές χτυπούν για εσάς και το ξέρετε πολύ καλά. Ωστόσο, αυτό είναι και μια μπερδεμένη κατάσταση που θα πρέπει να ξεκαθαρίστε μέσα στον μήνα που φεύγει. Ελεύθεροι : Τα δρομολόγια που κάνετε και θα κάνετε όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα φέρουν στον δρόμο σας, νέα άτομα – φιλίες, που ίσως και κάπου εκεί να βρείτε το επόμενο σας συντροφικό ταίρι.

ταρώ Τοξότης : Ο Κόσμος Ο Γητευτής Εννέα Ράβδος

Δεσμευμένοι : Έχετε μιλήσει στον στενό σας κύκλο, για τις αποφάσεις που έχετε πάρει μαζί με τον άνθρωπο σας, για γάμο ή ακόμη και για παιδί. Σίγουρα θα έχετε την πλήρη υποστήριξη …. όλων τους. Ελεύθεροι : Αντιμετωπίζετε πια την μοναξιά σας, σαν έναν τρόπο ζωής που δεν σας ενοχλεί καθόλου. Αυτό από τον νέο μήνα μάλλον θα διακοπεί, με την εμφάνιση ενός νέου ατόμου – σχέσης.

ταρώ Αιγόκερως : Το Τρία Ράβδος Ο Αυτοκράτορας Το Εφτά Σπαθί

Δεσμευμένοι : Αντικειμενικά, έχετε κάνει τα δέοντα … έτσι ώστε ο σύντροφος σας, να είναι σε μια καλή κατάσταση και να αισθάνεται μόνιμη ασφάλεια με εσάς. Αυτό είναι και κάτι που θα σας ενώσει ακόμη περισσότερο. Ελεύθεροι : Αδιαφορείτε για τα σχόλια και τα λόγια, που κατά καιρούς διαδίδει ο πρώην σας, για τον χωρισμό και την προσωπικότητα σας. Φάση είναι και μάλλον προσεχώς … θα την ξεπεράσει.

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας Ο Αυτοκράτορας Εφτά Κύπελλο

Δεσμευμένοι : Υπάρχουν πολλά που σας απασχολούν … για την ποιότητα αυτής της σχέσης. Μάλλον έχει έρθει και η ώρα για να βρείτε τον τρόπο να μιλήσετε πιο αναλυτικά στον άνθρωπο σας για όλα. Ελεύθεροι : Έχετε κάνει πολλές και ουσιαστικές γνωριμίες, μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι. Υπάρχει όμως μια ιδιαίτερη που ξεχωρίσει στο μυαλό σας. Αυτό θα δώσει και την καλή αφορμή … για μια σειρά επικοινωνίες.

ταρώ Ιχθείς : Ο Τρελός Το Δύο Κύπελλο Το Εννέα Δηνάριο

Δεσμευμένοι : Η σχέση που έχετε με τους φίλους σας, ίσως και ακόμη να μην έχει γίνει αντιληπτή από τον αγαπημένο σας, που μόνο ζηλεύει. Μάλλον, θα πρέπει … να του εξηγήσετε κάποια πράματα. Ελεύθεροι : Το παρελθόν έχει λήξει, και εσείς θα πρέπει να βγείτε από το καβούκι σας και να εξετάσετε όλες αυτές τις περιπτώσεις των ανθρώπων που δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την προσωπικότητα σας. Δεν είναι κακό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments