Ζώδια

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή
Ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 26.08 Κυριακή.

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 01. Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Νέος άντρας – Ερωτικές εξελίξεις – Οικονομικές αλλαγές

Χαρτομαντεία, προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Περάσατε ένα δύσκολο Καλοκαίρι, και αυτό είναι και κάτι που τώρα σας έχει βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις για το τι πρέπει να διορθώσετε τον Σεπτέμβριο.

Ταύρος

Κάποιες ευχάριστες αλλαγές επιθυμείτε να κάνετε μέσα στον δεσμό σας, άμεσα! Μερικοί ίσως και πια να είναι έτοιμοι για γάμο και οικογένεια.

Δίδυμοι

Έχετε πολλή δουλειά και μάλλον δεν έχετε κάνει τίποτα αυτές τις ημέρες, για την σχέση και τον άνθρωπο σας. Μην το αφήνετε, είναι δικό σας όλο αυτό!

Καρκίνος

Δεν έχετε ακόμη συνέλθει από το χωρισμό και ήδη το μυαλό σας, θέλει να ξεφύγει μέσα από έναν νέο έρωτα. Αυτό μόνο σε μεγαλύτερη πίκρα θα σας φέρει.

Λέων

Μάλλον το μη σταθερό και ακανόνιστο πρόγραμμα του συντρόφου σας, σας έχει μπερδέψει και εσάς, τελικά. Ευτυχώς, είναι μόνο για λίγο και σίγουρα θα σας “αποζημιώσει”.

Παρθένος

Δεν θέλετε εσείς άλλες εκπλήξεις μέσα στην ερωτική σας ζωή. Έχετε κουραστεί από τις ελαφρότητες, και μάλλον τώρα δεν έχετε σκοπό να ξανα-πέσετε σε αυτές.

Ζυγός

Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε αυτήν την εποχή, είναι να σκεφτείτε και πιο σοβαρά, όλα αυτά που σας έχει προτείνει ο άνθρωπος σας, γύρω από δέσμευση.

Σκορπιός

Έχετε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν σας γύρω από σχέσεις και συντρόφους. Αυτό που έχει τώρα σημασία, είναι να μην τα επαναλάβετε με κάποια νέα γνωριμία.

Τοξότης

Δεν σας πειράζει καθόλου το πληθωρικό παρελθόν του ταιριού σας. Αυτό που στο τώρα σας ενοχλεί είναι ότι αυτό το παρελθόν, έχει αρχίσει και ενοχλεί το παρόν σας.

Αιγόκερως

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι θέλει το ταίρι σας, με αυτήν την δύσκολη συμπεριφορά που σας βγάζει. Μην κάνετε κάτι παρόμοιο, απλά μιλήστε για το πρόβλημα αυτό.

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας, έχουν πάρει την άνοδο και μόνο έτσι θα έρθει και μια καλύτερη ψυχολογία. Αυτό θα επηρεάσει και την ερωτική σας ζωή.

Ιχθείς

Δεν είστε και τόσο σίγουροι για αυτά που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας. Μια κρύο και μια ζέστη. Μάλλον κάτι δεν ταιριάζει με εσάς τους δύο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments