Ζώδια

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα

Χαρτομαντεία: Προβλέψεις ζωδίων για τη Δευτέρα
Ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 27.08 Δευτέρας.

Η κάρτα λενορμάν της Δευτέρας 35. Ο Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές εκπλήξεις – Νέα πρόσωπα – Οικονομική επιτυχία

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Πολλές οι αλλαγές που έρχονται από την νέα σεζόν του Φθινοπώρου και μάλλον εσείς δεν είστε έτοιμοι. Σίγουρα οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες και μόνιμες.

Ταύρος

Ο σύντροφος σας, έχει να σας μεταφέρει πολλά νέα που θα ευχαριστήσουν και εσάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι, το παρελθόν και τα σχετικά προβλήματα δεν σας ξανα-ενοχλήσουν!

Δίδυμοι

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε από τώρα στον νέο σας σύντροφο, ότι δεν έχετε χρόνο για χάσιμο, και ότι μόνο κάτι σοβαρό, σας ενδιαφέρει τελικά.

Καρκίνος

Οι περίεργες συμπεριφορές που βλέπετε από τον επαγγελματικό σας χώρο, ίσως και να σας βάζουν σε πιο ερωτικές σκέψεις για κάποιο πρόσωπο.

Λέων

Μην θυμώνετε πλέον με το παραμικρό. Υπάρχουν λύσεις για όλα μέσα στην σχέση. Μέσα από έναν σοβαρό διάλογο όλα μπορούν να μπούν σε μια τάξη.

Παρθένος

Από τις μέρες αυτές που απομένουν για το υπόλοιπο Καλοκαίρι, εσείς θα πρέπει να διαλέξετε μια και να ζητήσετε συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει για να επανασυνδεθείτε.

Ζυγός

Από όλα αυτά που σας έχει υποσχεθεί το συντροφικό σας ταίρι, έχετε δει τα περισσότερα να γίνονται πράξη. Άρα τώρα σίγουρα είναι και η δική σας σειρά.

Σκορπιός

Υπάρχει ένα πρόσωπο, από τα παλιά που ανά διαστήματα σας ψάχνει. Στο τώρα θέλει να σας μιλήσει και να σας συναντήσει, για να σας κάνει προτάσεις δέσμευσης.

Τοξότης

Έχετε πετάξει πραγματικά πολύ χρόνο από την ζωή σας, για να κυνηγάτε κάποιον που δεν έχει καμία σχέση, με την δική σας πορεία και προσωπικότητα.

Αιγόκερως

Οι χιλιομετρικές αποστάσεις που έχετε με το άτομο που αγαπάτε… σίγουρα είναι μέγιστο πρόβλημα, και θα πρέπει μέσα στο επόμενο διάστημα, να το λύσετε.

Υδροχόος

Δεν είστε και τόσο θετικοί πλέον, για να έρθετε πιο κοντά και σε διάθεση επανασύνδεσης με τον πρώην σας! Μάλλον κάπου αλλού είναι το μυαλό σας.

Ιχθείς

Βάλτε σε μια σειρά τις σκέψεις σας, και μην χάνεστε μόνο στις επιθυμίες των τρίτων. Εσείς έχετε επίσης προβλήματα να επιλύσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments