Άποψη

Αλέφαντος: “Μπράβο στον Δώνη που με έχει πει… δάσκαλο – Μεσάνυχτα ο προπονητής της Ξάνθης”

Αλέφαντος: “Μπράβο στον Δώνη που με έχει πει… δάσκαλο – Μεσάνυχτα ο προπονητής της Ξάνθης”
Ο Νίκος Αλέφαντος μέσω του blog του στο pagenews.gr αποθεώνει τον Γιώργο Δώνη για τη δουλειά που έχει κάνει, ενώ σχολιάζει τις νίκες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι είχε το νου του στην Αγγλία, να μην χάσουνε πολλές δυνάμεις. Όλα τα λεφτά είναι το ματς στην Αγγλία και για το γόητρο και για τα οικονομικά της ομάδας.

Επίσης κάποια παιδιά φάνηκαν κουρασμένα από τον αγώνα της Πέμπτης, ειδικά ο Φορτούνης. Καθάρισε ο Λάζαρος με ένα φάουλ, άλλο ένα γκολ από στημένη φάση για τον Ολυμπιακό. Τέλος πάντων, μετράνε οι 3 βαθμοί της νίκης έστω και αν δεν είδαμε τη μπάλα που είδαμε στα προηγούμενα ματς του Ολυμπιακού.

Επίσης μέτρησε το γεγονός ότι ήταν πολύ καλά στημένος ο Λεβαδειακός. Μου άρεσε το 5-4-1 και με τερματοφύλακα καλό.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε ταχύτητα σε αυτό το ματς. Για τον Χασάν με ρωτάει ο Θέμης, αλλά δεν θέλω να βιαστώ. Θέλω να τον δω ξανά.

Την Μπέρνλι την είδα που έχασε πάλι, αλλά να ακούτε τον Αλέφαντο, θα ειναι δύσκολο το ματς του Ολυμπιακού στην Αγγλία. Φαβορί ο Ολυμπιακός, αξίζει την πρόκριση, αλλά μην θεωρείτε ψόφια την Μπέρνλι.

Ο Παναθηναϊκός μεγάλη επιτυχία με τα πιτσιρίκια και μπράβο στον Δώνη θέλω να πω που παρ’ ότι στο παρελθόν του έχω κάνει σκληρή κριτική έμαθα ότι έχει πει στον Θέμη ότι με θεωρεί δάσκαλο. Έτσι με έχει αποκαλέσει.

Μεσάνυχτα έχει ο προπονητής αυτός στην Ξάνθη, καμία σχέση με τον Λουτσέσκου τον οποίο είχα μπανίσει στην Ξάνθη ότι ήταν γατόνι και με δικαίωσε πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ.

Την έπιασε ο Παναθηναϊκός την Ξάνθη και την έστυψε. Μπορούσε να της βάλει κι άλλα γκολ με τους πιτσιρικάδες, καλός ο Μπουζούκης, σίφουνας ο Εμανουηλίδης που μπήκε αλλαγή και έχασε δύο γκολ που μπορούσε να μπει μέσα στα δίχτυα.

Μεγάλο διπλό για έναν Παναθηναϊκό με κάτι ονόματα μέσα που για πολλές δεκαετίες δεν θα έπαιζαν ούτε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Έχω δει Παναθηναϊκό με παικταράδες για μια ζωή, τι να λέμε.

Και είδα ότι ήξεραν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να παίξουν το 5-4-1 πολύ καλά, ήξερε ο Κουλιμπαλί για παράδειγμα τι να κάνει, το έχουν δουλεμένο αυτό το σχήμα.

Περιμένω να μπει στον Ολυμπιακό ο Νάτχο και ο Γκιγέρμε, να δω πιο δυνατά τα χαφ, αν και ο Καμαρά δεν είναι άσχημος. Δεν θεωρώ ότι είναι καλό να βλέπουμε τον Τοροσίδη σε αυτήν την ηλικία να παίζει στα χαφ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος, είχε και περιπέτεια με το ταξίδι της επιστροφής από την Μπενφίκα, Άγιο είχε που πήρε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν είχαν κουράγια να τρέξουν.

Θα γίνει μάχη φέτος για τον τίτλο, και ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα κυνηγήσουν το πρωτάθλημα με αξιώσεις.

Η ΑΕΚ πάει καλά, ο Ουζουνίδης έχει κάνει κάτι πονηρό, πατάει στα χνάρια του Χιμένες, ακολουθεί το 4-4-2 του Χιμένες, είναι και καλά γυμνασμένοι οι παίκτες, την ΑΕΚ δεν την έχω έξω από τον τίτλο παρ’ ότι δεν έχει ενισχυθεί. Πιστεύω ότι με τα πολλά λεφτά που είναι να πάρει από το Τσάμπιονς Λιγκ, θα ενισχυθεί. Άνετα τον πήρε τον ΠΑΣ Γιάννενα. Είναι στρωμένη ομάδα.

Είναι τρεις διαφορετικές ομάδες ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, δεν μοιάζουν στο στιλ παιχνιδιού τους, θα έχει ενδιαφέρον φέτος η κόντρα από την αρχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments