Πολιτισμός

Τον Δεκέμβριο ο Ιβάν Βασίλιεφ στο Μέγαρο Μουσικής

Τον Δεκέμβριο ο Ιβάν Βασίλιεφ στο Μέγαρο Μουσικής
Σε ηλικία μόλις 29 χρονών και με αμέτρητες συμμετοχές σε παραστάσεις και φεστιβάλ, ο Ιβάν Βασίλιεφ βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

Τον Δεκέμβριο έρχεται τελικά ο Ιβάν Βασίλιεφ στο Μέγαρο Μουσικής. Οι νέες ημερομηνίες εμφάνισης του κορυφαίου Ρώσου χορευτή είναι στις 11 και 12 Δεκεμβρίου.

Στις δυο μοναδικές αυτές παραστάσεις, οι θεατές θα τον απολαύσουν σε ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου όπως ο Κουρσάρος, η Σεχραζάντ, ο Σπάρτακος και ο Δον Κιχώτης, ενώ στις παραστάσεις αυτές, θα συστηθεί για πρώτη φορά, στο ελληνικό κοινό και ως χορογράφος!

Οι κριτικές τον υμνούν ως «διάδοχο του Μπαρίσνικοφ», «Ιβάν ο Υπέροχος» και τον αποθεώνουν για την τόλμη, τη μουσικότητα, την άρτια τεχνική και την εκφραστικότητά του, ιδιότητες με τις οποίες κατέκτησε τον τίτλο του σούπερ σταρ του χορού.

Σε ηλικία μόλις 29 χρονών και με αμέτρητες συμμετοχές σε παραστάσεις και φεστιβάλ, ο Ιβάν Βασίλιεφ βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του χορεύοντας στις μεγαλύτερες σκηνές του κόσμου -από το Κόβεν Γκάρντεν και τα Μπολσόι έως την Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης.

Μαζί του στην Αθήνα στο Μέγαρο Μουσικής θα έχει τους κορυφαίους σολίστες των μπαλέτων Μπολσόι: Εκατερίνα Κρισανόβα, Ντένις Σαβίν, Μαρία Βινογράντοβα, Αναστασία Στασκέβιτς, Βατσεσλάβ Λοπάτιν και Ξένια Ζιγκάνσινα. Άλλωστε, όπως ο ίδιος δηλώνει, θέλει να δουλεύει πάντα με τους καλύτερους!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments