Ζώδια

Ζώδια: Ο Άρης επιστρέφει ορθόδρομος – Τι σημαίνει αυτο;

Ζώδια: Ο Άρης επιστρέφει ορθόδρομος – Τι σημαίνει αυτο;
Από σήμερα Δευτέρα, η πύρινη έξαρση αφυπνίζεται κάπου στο στομάχι… και ίσως και λίγο πιο νότια.

Ο κατακτητικός Άρης τερματίζει την ανάδρομη πορεία του, άρα μπορείτε να πάρετε μια βαθιά ανάσα χαλάρωσης – πάρτε και λίγες ταντρικές!

Ο λάγνος πλανήτης της δράσης είχε γυρίσει ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου. Αρχικά κινήθηκε με την όπισθεν μέσα στον ιδεαλιστή και ομαδικό Υδροχόο, μετά πέρασε στον φιλόδοξο Αιγόκερω από τις 12 Αυγούστου.

Για αρκετούς από εσάς, αυτό το καλοκαίρι δεν κύλησε ήρεμα. Όποτε ο πολεμιστής Άρης είναι ανάδρομος – για σχεδόν δύο εβδομάδες ανά δύο χρόνια – μπορεί να εντείνει κάποια συναισθήματα. Η γκάμα είναι ευρεία, από παράλογα νεύρα μέχρι και διαταραχές στον ύπνο. Κι όμως, είναι σχεδόν μάταια η προσπάθεια να εντοπίσετε την πηγή όλης αυτής της εριστικότητας.

Φυσικά δεν βοήθησε καθόλου το γεγονός ότι η ανάδρομη πορεία του Άρη συνέπεσε με την μακρά περίοδο εκλείψεων, όπως και τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή για το 2018. Αν νιώθετε τα νεύρα σας κουρέλια, την κοινωνική σας ζωή σε ένταση και τα σχέδιά σας για κατάκτηση του κόσμου καθηλωμένα, να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι!

Από εδώ αρχίζουν τα ευχάριστα νέα, καθώς από σήμερα οι άνεμοι θα γυρίσουν σε ούρια κατεύθυνση. Μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου, ο Άρης θα διασχίζει δυναμικά τον δομημένο και λάτρη της επιτυχίας Αιγόκερω.

Αυτό θα βοηθήσει τους πάντες να ξαναβάλουν σε κίνηση όλα τα φιλόδοξα σχέδιά τους. Ο Άρης είναι σε ανάταση μέσα στον Αιγόκερω, αυτή θεωρείται η πιο ισχυρή θέση του στον ζωδιακό κύκλο. Όχι άλλα αναχώματα, έχει φτάσει η στιγμή για δράση!

Όσο σύντομη κι αν φαντάζει αυτή η περίοδος των δύο εβδομάδων, είναι μια πραγματική ευλογία για το 2018. Ο Άρης βρισκόταν ξανά στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Αιγόκερω, μεταξύ 17 Μαρτίου και 16 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι όποια έναρξη κάνατε σε σχέδια και εγχειρήματα εκείνη την περίοδο, τώρα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να υλοποιηθούν!

Αυτό που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην προσηλωθείτε τόσο στην προωθητική ατμόσφαιρα, που να παραμελήσετε να βάλετε τάση σε «ακαταστασίες» που δημιουργήθηκαν ενόσω ο Άρης ήταν ανάδρομος. Φροντίστε να συναντηθείτε με τους ανθρώπους του στενού σας περιβάλλοντος για να εξομαλύνετε το μεταξύ σας κλίμα και να οργανώσετε εκ νέου τα κοινά σας σχέδια.

Θα βοηθήσει πολύ αν τεθούν κάποιοι κανόνες σε αυτές τις συζητήσεις, όπως να μιλάει ένα άτομο κάθε φορά και να μην γίνεται διάλογος… Ακόμα και σε ορθή πορεία, ο νευρικός και ορμητικός Άρης έχει τη δυναμική να κάνει επιθετικές τις συμπεριφορές!

Αν υπήρξατε ιδιαίτερα σκληροί προς κάποιους ανθρώπους, θα είναι ορθότερο να τους συναντήσετε προσωπικά και να απολογηθείτε για την απώλεια της ψυχραιμίας σας. Αν η προσωπική σας ζωή ήταν σαν ψιλόβροχο στη διάρκεια του καλοκαιριού, αρχίστε τις προετοιμασίες για δύο εβδομάδες με ραγδαίες ερωτικές μπόρες!

Με την είσοδο του Σεπτεμβρίου το σαββατοκύριακο, ενδώστε στη δύναμη της σύμπραξης. Χάρη στο Τέταρτο Σελήνης στους Διδύμους την Κυριακή, ένα ακόμη ζευγάρι χέρια και μάτια και αυτιά θα κάνει τα πάντα πιο εύκολα και πιο διασκεδαστικά!

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δεσμευτείτε για μακροχρόνιες συμμαχίες, αρκεστείτε να αξιοποιήσετε την ισχύ της συνεργασίας για αυτό το διήμερο.

Αν κάποιες συγκεκριμένες σχέσεις έγιναν βαριές ή δεδομένες εξαιτίας των υποχρεώσεων, αυτή είναι ιδανική στιγμή για να ελαφρύνετε τη διάθεσή τους. Οργανώστε μια σύντομη απόδραση, ακόμα και μια ημερήσια εκδρομή με το αυτοκίνητο.

Αυτές οι ακτίνες του φεγγαριού διέπονται από ισορροπία – γι’ αυτό μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε την ισότητα, ειδικά αν είχατε ασχοληθεί με κινήσεις επιδιόρθωσης πριν τον ανάδρομο κύκλο του Άρη.

Η έκφραση των συναισθημάτων και η εύρεση επιδέξιων συμβιβασμών, είναι οι τομείς που ειδικεύονται οι Δίδυμοι… Ποιο είναι το κλειδί για να σημειώσετε πρόοδο; Να φροντίστε να ακουστούν οι απόψεις των άλλου και να διαβεβαιώσετε ότι είναι σεβαστές, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε απόλυτα με όλα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments