Αθλητισμός

“Κοντά στον Καντέ η ΑΕΚ”

“Κοντά στον Καντέ η ΑΕΚ”
Δημοσίευμα στο εξωτερικό θέλει την ΑΕΚ να κλείνει τον Νιγηριανό μεσοαμυντικό.

Ένα νέο όνομα φέρνει στο προσκήνιο για την ΑΕΚ σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση μεσοαμυντικού ένα δημοσίευμα από τη Νιγηρία.

Όπως τονίζει, οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά στην απόκτηση του Αμπντούλ Ζουμπαϊρού, του 19χρονου που ανήκει στην σλοβακική Τρέντσιν και αποκαλείται… Νιγηριανός Καντέ.

«Ο Ζουμπαϊρού εντυπωσίασε στα προκριματικά του Europa League και ομάδες από Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία και Γερμανία ενδιαφέρθηκαν, αλλά η ΑΕΚ οδηγεί την κούρσα για την απόκτησή του. Τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και η μεταγραφή θα γίνει εκτός κι αν χαλάσει κάτι στις συζητήσεις, κάτι που δεν φαντάζει πιθανό», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ζουμπαϊρού, που έχει γεννηθεί στις 3 Οκτωβρίου του 1998 και αναδείχθηκε από ακαδημία της πατρίδας του, ανήκει στην Τρέντσιν από τον Ιανουάριο του 2017 και δεσμεύεται μέχρι το Δεκέμβριο του 2019. Έχει ύψος μόλις 1,62μ. Φέτος Έχει επτά συμμετοχές, όλες ως βασικός, στα προκριματικά του Europa League και άλλες τέσσερις στο πρωτάθλημα, ενώ την περασμένη σεζόν είχε 19 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments