Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κλείνει τον ελεύθερο Γιαννιώτα

ΑΕΚ: Κλείνει τον ελεύθερο Γιαννιώτα
Η ΑΕΚ κάνει την πρώτη της μεταγραφή μετά την πρόκριση με τον Γιάνννη Γιαννιώτα που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Γιαννιώτας έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως θα γίνει άμεσα παίκτης της ΑΕΚ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν υπολογιζόταν από τον Μαρτίνς, όπως και από τους προηγούμενους προπονητές των ερυθρολεύκων, με τους οποίους είχε ελάχιστες συμμετοχές.

Ο 26χρονος ήθελε να μείνει ελεύθερος κάτι που κατάφερε και είναι έτοιμος να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη στην ΑΕΚ. Πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βιαγιαδολίδ.

Η καριέρα του

Ο Γιάννης Γιαννιώτας ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Άρη και φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας από το 2011 ως το 2013 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Φορτούνα Ντίσελντορφ, όμως έναν χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2014, παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Αστέρα Τρίπολης.

Στην Τρίπολη έκανε σπουδαίες εμφανίεις με αποτέλεσμα στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο του 2015 ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει την απόκτησή του, όμως έξι μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 2016, παραχωρήθηκε ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ για δυο σεζόν.

Ο «Γιαν – γιαν» έπαιρνε μέρος στις προετοιμασίες του Ολυμπακού αλλά σχεδόν πάντα «κοβόταν». Το καλοκαίρι του 2017 παραχωρήθηκε ως δανεικός για έναν χρόνο στην ισπανική Ρεάλ Βαγιαδολίδ και φέτος έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και όπως όλα δείχνουν θα φοράει τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments