Τεχνολογία

Το Android Phone app αλλάζει και είναι εντυπωσιακό

Το Android Phone app αλλάζει και είναι εντυπωσιακό
Επίσημα μαύρο θέμα στο Android Phone app.

Νέα εμφάνιση αποκτά το Android Phone app και μαζί με αυτή δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους  των συσκευών με λειτουργικό της Google να μπορούν να χρησιμοποιούν σκούρο φόντο στις κλήσεις τους.

Συγκεκριμένα, η νέα έκδοση του Dark Mode θα μπορεί να βοηθά την ευκολότερη χρήση της τηλεφωνικής λειτουργίας σε ένα Android smartphone ειδικά όταν οι συνθήκες φωτισμού δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Το σκούρο λοιπόν φόντο θα συνοδεύεται από λευκά γράμματα, γεγονός που θα “λύνει” τα χέρια των χρηστών στο σκοτάδι, αλλά και δεν θα είναι τόσο κουραστικό για τα μάτια.

Να θυμίσουμε, ότι δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν κάνει παράπονα λόγω του material design της Google, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις θεωρούνταν ανεπαρκές στο σκοτάδι, λόγω του πολύ έντονου φωτός της οθόνης.

Τέλος, άξιο μνημόνευσης, ότι το  Dark Mode δεν είναι η μόνη αλλαγή που επιφυλάσσει η Google, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες με το ανανεωμένο πακέτο θα υπάρχουν και άλλα στοιχεία που θα διορθώνουν ζητήματα που έχουν προκύψει με bugs και άλλα πιθανά προβλήματα με την τηλεφωνική λειτουργία των Android.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments