Ζώδια

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά για το Σαββατοκύριακο

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά για το Σαββατοκύριακο
Αναλυτικά οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 1 έως 2 Σεπτεμβρίου 2018

Οι όψεις αυτού του Σαββατοκύριακου, που μας ενδιαφέρουν στα αισθηματικά μας, αρχίζουν με την είσοδο της Σελήνης στον χώρο του Ταύρου όπου θα βρίσκεται και το Σάββατο υπαγορεύοντας να επιδιώξουμε την ασφάλεια και την σταθερότητα, την διατήρηση και διαφύλαξη όσων έχουμε επιτύχει ή αποκτήσει και να τα βάλουμε σε τάξη. Ό,τι αρχίσουμε τώρα θέλουμε να έχει σταθερές βάσεις και διάρκεια. Προτιμούμε τους αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς και επιμένουμε με πείσμα στις επιδιώξεις μας. Όπως είναι αναμενόμενο, οι ευνοημένοι είναι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και ακολουθούν Καρκίνοι και Ιχθύες.

Επίσης την Παρασκευή, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με το Ήλιο από την Παρθένο, που μας προτρέπει να αποπερατώσουμε ό,τι έχουμε αφήσει ημιτελές. Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, που ξυπνά αισθήματα ευαισθησίας και αγάπης προς τους άλλους, με συνέπεια οι σχέσεις να αποκτούν τρυφερότερη μορφή, η δε αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό σπρώχνει σε υπερβολές και συναισθηματικές εντάσεις.

Τέλος την Κυριακή η Σελήνη εγκαταλείπει τον Ταύρο και μπαίνει στους Διδύμους προκαλώντας την δημιουργία νέων ιδεών και ευκαιριών που πρέπει να μην περάσουν ανεκμετάλλευτες και επειδή ίσως είναι πολλές, θα πρέπει να επιλέξουμε αυτές που μπορούμε να υλοποιήσουμε αντί να πελαγοδρομούμε ανάμεσα σε πολλές και να μην προλαβαίνουμε να τις αξιοποιήσουμε. Αισθανόμαστε ανάλαφροι και ζωηροί και θέλουμε να επικοινωνούμε, να μαθαίνουμε, να ταξιδεύουμε για να δούμε νέους τόπους. Ευνοούνται Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και ακολουθούν Κριοί και Λέοντες που μπορούν να ασχοληθούν με επιτυχία με την επικοινωνία το γράψιμο και συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ορμητικό Κριαράκι, είναι κάπως άβολη η Σελήνη στον Ταύρο την Παρασκευή, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει ανασφάλειες σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο, όμως το τρίγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σε οπλίσει για να τις αντιμετωπίσεις με εργατικότητα και μεθοδικότητα, που ακόμη και οι συναισθηματικές ανασφάλειες με το ταίρι σου θα κατασιγασθούν.

Το Σάββατο με την Σελήνη από τον Ταύρο να σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και ευνοεί τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου και σε ανακουφίζει απ’ αυτές ανεβάζοντας την διάθεση σου. Όμως η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, σε σπρώχνει σε υπερβολές που σου ξαναρίχνουν την διάθεση και αυτή η κυκλοθυμία ίσως φέρει σύγχυση και ενόχληση στο ταίρι σου. Την Κυριακή με την Σελήνη να έχει περάσει στους Διδύμους, ανοίγεις το κεφάλαιο της επικοινωνίας με επαφές και συναντήσεις με συγγενείς, φίλους και γνωστούς και όταν δεχθείς προτάσεις για εξόδους και διασκέδαση, πάρε το ταίρι σου και περάστε με τις παρέες σας ωραία.

Αν είσαι μόνος/η, πολύ πιθανόν την Παρασκευή να κάνεις κάποια γνωριμία πολλά υποσχόμενη σε επαγγελματικούς χώρους, ενώ το Σάββατο, κάποια παλιά αγάπη ίσως επιστρέψει. Την Κυριακή η επίδραση των επικοινωνιακών Διδύμων θα βοηθήσει να φλερτάρεις με επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πεισματάρικο Ταυράκι, η Σελήνη στο ζώδιο σου την Παρασκευή σε συνδυασμό με το τρίγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση. Όμως η παροιμιώδης σταθερότητα και η επιμονή σου να μην μεταβληθούν σε πείσμα και βλάψουν την σχέση σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, τονίζεται ακόμη περισσότερο η εξωστρέφεια, ο αυθορμητισμός και η κοινωνικότητα σου. Η παγίδα που μπορεί να πέσεις είναι η υπερβολή κυρίως του αυθορμητισμού που θα προκληθεί από την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό και να ενοχληθεί το ταίρι σου. την Κυριακή με την Σελήνη πλέον στους Διδύμους, θα αισθάνεσαι ιδιαίτερα ανασφαλής σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο με αποτέλεσμα την εκδήλωση έντονης κτητικότητας στο ταίρι σου και αυτό να αντιδράσει.

Αν είσαι μόνος/η, επειδή την Παρασκευή η αυτοπεποίθηση, το θάρρος και η σταθερότητα σου είναι εμφανή, οι προσεγγίσεις σου θα στεφθούν με επιτυχίες, ενώ το Σάββατο θα γίνεις στόχος ερωτικών επιθέσεων. Και την Κυριακή θα σε πολιορκήσουν και θα πάψεις να αισθάνεσαι ανασφαλής, όμως δεν υπάρχει λόγος να βιαστείς να δεσμευτείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακέ Δίδυμε, η Σελήνη στον Ταύρο την Παρασκευή θα σου φέρει κακοκεφιά, ανασφάλειες, καχυποψία και φοβίες. Θα σε βοηθήσει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από την Παρθένο που θα σε φέρει κοντά στους δικούς σου και αν τους επισκεφθείς με το ταίρι σου, η παρουσία τους θα καταπραΰνει τις φοβίες σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο, όσα δυσάρεστα συναισθήματα σε ταλαιπωρούσαν την προηγουμένη συνεχίζουν εντονότερα. Το τρίγωνο όμως της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου οξύνει την αντίληψη και την διορατικότητα προκειμένου να αποφύγεις τις υπερβολές που η αντίθεση Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει, ώστε και συ να μην ψυχρανθείς με το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη περνά στο ζώδιο σου ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση σου και επαναφέρει τις επικοινωνιακές σου ικανότητες, όμως απόφυγε τον εγωκεντρισμό στην συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, φρόντισε να συμπεριφερθείς με τακτ και να διατηρείς χαμηλούς τόνους. Το Σάββατο, η διαίσθηση και το ένστικτο σου θα έχουν τον πρώτο λόγο για την στάση που θα τηρήσεις με μια νέα γνωριμία. Την Κυριακή νε μην σε σπρώξει η επικοινωνιακή σου διάθεση και μονοπωλήσεις την συζήτηση, άκουσε και το πρόσωπο που θα γνωρίσεις για να καταλάβεις τις προθέσεις και τις προσδοκίες του!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητε και τρυφερέ Καρκίνε, μάλλον η Παρασκευή είναι από τις πολύ καλές ημέρες για σένα. Η Σελήνη στον Ταύρο και σχηματίζοντας και τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η και σου ανεβάζει την διάθεση και την ικανότητα για επικοινωνία με φίλους και ομοϊδεάτες σου που ασχολείστε μαζί σε δραστηριότητες που θα κάνουν τον κόσμο καλύτερο. Το ταίρι σου γοητεύεται από τα ιδανικά σας και σε ακολουθεί γοητευμένο ξανά από τις πτυχές του χαρακτήρα σου που αγνοούσε.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, κυριαρχούν στις δραστηριότητες σου οι σχέσεις και οι επαφές με τους φίλους σου. Όμως η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό, μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους ρίχνοντας την διάθεση σου, φέρνοντας σου εσωστρέφεια, κάνοντας σε να νοιώθεις ότι σου φταίνε οι πάντες και τα πάντα, και να γίνεσαι φιλύποπτος/η. Απόφυγε αυτήν την συμπεριφορά γιατί το ταίρι σου θα ενοχληθεί.

Αν είσαι μόνος/η, πολύ σύντομα την Παρασκευή θα πάψεις να είσαι αφού ο μαγνητισμός, η γοητεία και ο ερωτισμός σου βρίσκονται στο κατακόρυφο. Το Σάββατο, ίσως χρειάζεται να δίνεις αριθμό προτεραιότητας στις κατακτήσεις σου, ενώ την Κυριακή, μην βασιστείς στα όσα η φαντασία σου θα σου υπαγορεύσει για τις προθέσεις νέας γνωριμίας, περίμενε να έχεις κάτι χειροπιαστό.

ΛΕΩΝ

Μεγαλοπρεπές Λιοντάρι, την Παρασκευή η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο και το τρίγωνο της με τον Ήλιο από την Παρθένο, σε κάνει να δίνεις προτεραιότητα στα επαγγελματικά σου, όμως πρέπει να διαθέσεις χρόνο και στο ταίρι σου για να μην νοιώθει παραμελημένο, ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν, τουλάχιστον εξασφάλισε την κατανόηση του.

Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και συνεχίζουν να σε απασχολούν τα επαγγελματικά σου που αποσκοπούν στην επαγγελματική και κοινωνική σου ανέλιξη και καταξίωση. Το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα από τον Αιγόκερω έχει δυνατότητα να σου προσφέρει ευκαιρίες για την επιτυχία των σκοπών σου, αλλά θα έχεις την συμπαράσταση και την συμμετοχή του ταιριού σου για την δημιουργία της εικόνας σου, αρκεί να προσέξεις την αντίθεση Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό που μπορεί να σε παρασύρει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, θα δώσεις προτεραιότητα στους φίλους και τους ομοϊδεάτες σου και θα περάσετε μια πολύ ωραία ημέρα αν κανονίσεις με το ταίρι σου να βρεθείτε όσο περισσότεροι γίνεται και να περάσετε ωραία.

Αν είσαι μόνος/η, θα διαπιστώσεις την Παρασκευή, ότι υπάρχει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πολύ. Το Σάββατο, μέσα στους φιλικούς και ιδεολογικούς χώρους που κινείσαι θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, ενώ την Κυριακή αν βρεθείς σε μεγάλη παρέα ή κοινωνική εκδήλωση θα βρεις το μελλοντικό σου ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργατικέ Παρθένε, η παρουσία της Σελήνης την Παρασκευή στον Ταύρο, σου δημιουργεί επιθυμίες για επικοινωνία και επαφών με πολλούς ανθρώπους, απόκτηση γνώσεων και πληροφοριών, επί πλέον μόρφωσης. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το ζώδιο σου σε κάνει να ασχολείσαι με δημόσιες σχέσεις και θα είναι μια ευχαρίστηση για σένα και το ταίρι σου να παρακολουθήσετε μια διάλεξη ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο η ανάγκη σου να ταξιδέψεις και να αλλάξεις παραστάσεις είναι επιτακτική, το δε τρίγωνο της με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω που ευνοεί τα αισθηματικά σου, προβάλει σαν πολύ καλή επιλογή να πάτε με το ταίρι σου ή και με μεγάλη παρέα κάποια εκδρομή, αρκεί να μην μονοπωλείς την συζήτηση και κουράζεις τους άλλους. Την Κυριακή που η Σελήνη θα έχει περάσει στους Διδύμους, θα σε απασχολεί η επαγγελματική και κοινωνική σου καταξίωση και αναγνώριση. Είναι καιρός να ξεδιπλώσεις την κλίση και τις ικανότητες σου στην εργατικότητα, την μεθοδικότητα και την τελειομανία και να πετύχεις τους αντικειμενικούς σου σκοπούς, αλλά και να μην παραμερίσεις το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή θα σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις γνωριμίες σε κάποια μορφωτική εκδήλωση, ενώ το Σάββατο οι ευκαιρίες θα έλθουν μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, γιατί την Κυριακή μόνο μέσα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα μπορείς να κάνεις γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Κομψέ και προσεγμένε Ζυγέ, η Σελήνη στον Ταύρο την Παρασκευή, θα σε κάνει να έχεις κυκλοθυμική διάθεση, συναισθηματική αναστάτωση αλλά και ανεβασμένη λίμπιντο και ερωτισμό. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από την Παρθένο, θα σε οπλίσει με αποφασιστικότητα για να παρακάμψεις τα δυσάρεστα συναισθήματα και να επιδοθείς με το ταίρι σου στις εκδηλώσεις της αγάπης και του έρωτα σας κάνοντας την σχέση σας να χτυπάει κόκκινο.

Το Σάββατο που η Σελήνη θα συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο, η εσωστρέφεια και τα απωθημένα σου βρίσκονται στο πρώτο πλάνο, ενώ το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου επιτρέψει να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να μην ακουμπήσουν την σχέση σου, αρκεί να υπολογίσεις την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές. Την Κυριακή με την Σελήνη να βρίσκεται στους Διδύμους, η διάθεση σου είναι πολύ βελτιωμένη, έχεις ανάγκη για επαφές, ταξίδια και δημόσιες σχέσεις. Λόγω της ημέρας όλο και κάποια κοινωνική εκδήλωση θα υπάρχει, οπότε εκμεταλλευτείτε την με το ταίρι σου για να περάσετε ωραία.

Αν είσαι μόνος/η, καλό θα είναι την Παρασκευή να έχεις προετοιμαστεί να σε πολιορκήσουν επίμονα, και αν κάνεις κάποια γνωριμία το Σάββατο να αποφύγεις τις υπερβολές στην συμπεριφορά σου. Την Κυριακή οι πιθανότητες να κάνεις γνωριμίες, όχι μόνο μία, σε κοινωνικές εκδηλώσεις είναι πολύ μεγάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφασιστικέ και διορατικέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Ταύρο την Παρασκευή, κάνει να πρωταγωνιστούν στην ζωή σου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα αυτή με το ταίρι σου, από τις οποίες επιδιώκεις να τραβάς το ενδιαφέρον τους, την αποδοχή και την αναγνώριση και την επαφή μαζί τους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από την Παρθένο, σου ανεβάζει την επικοινωνιακή δεξιότητα και την εκδηλοτικότητα σου που βοηθά την εντονότερη ψυχική επαφή με το ταίρι σου.

Και το Σάββατο θα βρίσκεται η Σελήνη στον Ταύρο και θα σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η επικοινωνιακή σου ικανότητα κορυφώνεται και το περιβάλλον σου την θαυμάζει, το δε ταίρι σου μαγεύεται επίσης. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από το ζώδιο σου που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές και παρορμητικές συμπεριφορές. Την Κυριακή το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους ανεβάζει υπερβολικά τον συναισθηματισμό σου αλλά και την λίμπιντο σου που βρίσκουν διέξοδο με ένταση και πάθος στο ταίρι σου, με αποτέλεσμα αξέχαστες εμπειρίες κεκλεισμένων των θυρών.

Αν είσαι μόνος/η, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να προκύψει την Παρασκευή, μην την χάσεις, ενώ το Σάββατο να χρησιμοποιήσεις το ατού σου την διαίσθηση σου για να αποφασίσεις το μέλλον νέας γνωριμίας. Την Κυριακή, φρόντισε να έχεις υπό έλεγχο την συμπεριφορά σου με μια νέα γνωριμία για να μην την τρομάξεις με τις παρορμήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανεξάρτητε Τοξότη, η Σελήνη που την Παρασκευή βρίσκεται στον Ταύρο σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο και κάνοντας τα επαγγελματικά σου να σε απασχολούν κατ’ αποκλειστικότητα και με την βοήθεια των προσόντων σου που είναι η συνέπεια, η εργατικότητα και η αφοσίωση σου φέρνουν επιτυχίες με τίμημα να παραμελείς την σχέση και το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Ταύρο και φορτώνεσαι δουλειές που τις φέρνεις εις πέρας με την συνέπεια και την εργατικότητα σου, την μεθοδικότητα και την οργανωτικότητα που σε εφοδιάζει το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με αποτέλεσμα και την κατανομή του χρόνου σου έτσι ώστε να μην αφήσεις το ταίρι σου παραπονεμένο. Το δύσκολο είναι η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό που μπορεί να σε ωθήσει σε λεκτικές υπερβολές αλλά και συμπεριφοράς. Την Κυριακή με το πέρασμα της Σελήνης στους Διδύμους, οι προσωπικές σου σχέσεις σε απασχολούν και πως θα είσαι δημοφιλής και η γνώμη που θα σου εκφράσει το ταίρι σου θα σε βοηθήσει σ’ αυτό.

Αν είσαι μόνος/η και όλη την Παρασκευή ασχολείσαι με τις δουλειές σου, μόνο στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορείς να βρεις ταίρι. Το Σάββατο ίσως κάποια γνωριμία σε ενθουσιάσει τόσο πολύ που πιθανόν να βγεις από το πρόγραμμα σου και να παραμελήσεις την δουλειά σου, ενώ η Κυριακή είναι ιδανική για να κάνεις νέα σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σχολαστικέ και καριερίστα Αιγόκερε, η Σελήνη την Παρασκευή βρίσκεται στον Ταύρο, το ζώδιο των ερώτων σου, σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο, που καθιστά την ημέρα ιδανική για να εκφράσεις τον έρωτα σου στο ταίρι σου και να έχετε μοναδική απασχόληση την σχέση σας.

Το Σάββατο η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σου φέρνοντας σου εγωκεντρισμό, η δε αντίθεση της με τον Δία από τον Σκορπιό θα σου προκαλέσει υπερβολές στη συμπεριφορά και δυσαρέσκεια στο ταίρι σου. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους, προκύπτουν κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σε απασχολούν και θα παραμελήσεις το ταίρι σου αν δεν προβλέψεις χρόνο και γι’ αυτό.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις κάποια νέα γνωριμία την Παρασκευή, μάλλον θα καταλήξει σε μεγάλο έρωτα. Το Σάββατο, προκειμένου να προκαλέσεις καλές εντυπώσεις, απόφυγε τις υπερβολές και την Κυριακή, όποια γνωριμία είναι να γίνει, θα γίνει σε επαγγελματικό χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ιδιόρρυθμε Υδροχόε, με την παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο την Παρασκευή και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από την Παρθένο, το συμπέρασμα είναι ότι σήμερα θα απασχοληθείς με ζητήματα της οικογενείας σου ή περιουσιακά που σχετίζονται με ακίνητα. Θα τα διεκπεραιώσεις αλλά θα κουραστείς, οπότε να η ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ρελαξάρετε μέσα με το ταίρι σου.

Το Σάββατο η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Ταύρο και σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προκαλώντας, σε συνδυασμό με την αντίθεση Σελήνης-Δία από τον Σκορπιό, παράπονα γκρίνια, ανησυχία και παιδιαρίσματα. Κανένα από αυτά δεν πρέπει να μεταφέρεις στην σχέση σου γιατί θα μεταφερθεί και η ένταση και το ταίρι σου θα το κουράσεις. Την Κυριακή με την Σελήνη στους Ιχθύες, επιτέλους ανασαίνεις και φτιάχνει το κέφι σου, συναντάς με το ταίρι σου φίλους και συγγενείς και ασχολείστε με ό,τι σας αρέσει. Το ταίρι σου γοητεύεται από την προσωπικότητα και τα χαρίσματα σου.

Αν είσαι μόνος/η και έχεις κάνει πρόσφατα μια γνωριμία σε κοινωνικό επίπεδο, πιθανότατα θα σου εκδηλώσει το ερωτικό της ενδιαφέρον την Παρασκευή. Το Σάββατο έχει προϋποθέσεις για επιτυχία στα φλερτ, ενώ τα καλύτερα έρχονται την Κυριακή με την γέννηση ενός μεγάλου έρωτα.

ΙΧΘΥΣ

Ονειροπόλο Ψαράκι, η Σελήνη στον Ταύρο και σε τρίγωνο με τον Ήλιο από την Παρθένο την Παρασκευή, κάνει την κοινωνικότητα σου να ξεχωρίζει και να ευνοούνται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, οπότε συγκέντρωσε με το ταίρι σου μια μεγάλη παρέα από αγαπημένους συγγενείς και φίλους και διασκεδάστε κάνοντας παράλληλα και δημόσιες σχέσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμη στον Ταύρο και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και εξελίσσεται σε πολύ επικοινωνιακή ημέρα, με σένα να έχεις αναπτύξει τις ευαισθησίες και την διαίσθηση να αντιλαμβάνεσαι τις επιθυμίες των άλλων και να σπεύδεις να τις ικανοποιήσεις, με αποτέλεσμα να τους σκλαβώνεις με την συμπεριφορά σου και να μαγεύεις το ταίρι σου. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις, είναι η αμετροέπεια που ίσως προκληθεί από την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία από τον Σκορπιό. Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων, η καλή σου διάθεση δίνει την θέση της σε εσωστρέφεια, γκρίνια, μεμψιμοιρία, που πιθανόν προκαλούν οικογενειακά προβλήματα με τα οποία το ταίρι σου δεν έχει σχέση και είναι άδικο να ξεσπάς σ’ αυτό τα νεύρα σου.

Αν είσαι μόνος/η και την Παρασκευή κάνεις δημόσιες σχέσεις, αυτές θα είναι η αιτία που θα γνωριστείς με το μελλοντικό σου ταίρι, ενώ το Σάββατο, οι φίλοι σου είναι εκείνοι που θα φροντίσουν να σου βρουν ταίρι. Την Κυριακή, αν κάνεις κάποια γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για να υπάρξει η εξέλιξη που θέλεις στην προσπάθεια σου, να αποβάλλεις την εσωστρέφεια σου και να ξανοιχτείς.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments