Ζώδια

Η Σελήνη στον Ταύρο – Πώς θα μας επηρεάσει

Η Σελήνη στον Ταύρο – Πώς θα μας επηρεάσει
Η Αστρολογία σήμερα 31 8 2018: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και σύνοδο με τον Ουρανό εφιστά την προσοχή μας όσον αφορά τον τρόπο έκφρασης της ατομικότητάς μας και την προβολή των νέων ιδεών μας, καθώς ο αυθορμητισμός, η ανάγκη για ελευθερία και η πειραματική διάθεση δημιουργούν προβλήματα στους γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Κρόνο μας ωθεί να κάνουμε προσπάθειες για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, καθώς και  για την ολοκλήρωση ημιτελών έργων.

Πηγή: e-zwdia.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments