Ζώδια

Προτερήματα & ελαττώματα των ζωδίων

Προτερήματα & ελαττώματα των ζωδίων
Zώδια και ελαττώματα.

Ο Κριός, είναι παρορμητικός, θαρραλέος, ειλικρινής, αγαπάει την ανεξαρτησία και είναι έξυπνος.

Πρόκειται και ένα, ιδιαίτερα, σεξουαλικό ζώδιο, που λατρεύει την καλή ζωή, τα παιδιά και είναι δεμένος με την οικογένειά του.

Μπορεί όμως να γίνει και βιαστικός, επιπόλαιος, υπερβολικά επιθετικός έως αγενής. Πολύ ισχυρογνώμων, σφιχτοχέρης, ψεύτης και δύσκολα προσεγγίζεται ερωτικά. Μπορεί δε να γίνει πολύ «βολεψάκιας».

Η τυχερή του πέτρα είναι το διαμάντι.

Ο Ταύρος, είναι αξιόπιστος, ευγενής και υπομονετικός. Έχει σταθερότητα και είναι πιστός, καλόκαρδος αλλά και πολύ εργατικός. Είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο.

Απ’ την άλλη, όμως, μπορεί να γίνει υπερβολικά πεισματάρης, ξεροκέφαλος, κτητικός και δεν χαλάει χρήματα για την ευχαρίστηση κανενός παρά μόνο για τη δική του. Είναι καλοφαγάς, και παρ’ όλο που δεν είναι βίαιος, τα ξεσπάσματά του, είναι πολύ έντονα έως και δραματικά.

Η τυχερή του πέτρα, είναι το σμαράγδι.

Ο Δίδυμος, είναι πολύ ομιλητικός και επικοινωνιακός, δεν κρατάει μυστικά και είναι εύστροφος. Μαθαίνει πολύ γρήγορα, είναι δημιουργικός και ευαίσθητος.

Η κακή του πλευρά, διαθέτει περιέργεια, επίκριση, ανισορροπία και διττές αντιδράσεις. Είναι πολύ επιπόλαιος, ενθουσιάζεται εύκολα και το ίδιο εύκολα βαριέται. Αγαπάει την ελευθερία του και γίνεται πολύ πονηρός για να την προστατέψει. Κουράζεται επίσης, πολύ εύκολα και είναι φυγόπονος.

Η τυχερή του πέτρα είναι ο αχάτης.

Ο Καρκίνος, έχει μεγάλη διαίσθηση, είναι ευαίσθητος και υπεύθυνος. Ονειροπόλος και εργατικός μέχρι σημείου εξάντλησης. Αισθηματίας και υπερπροστατευτικός με τους αγαπημένους του.

Στην κακή του έκδοση, είναι φιλοχρήματος έως τσιγκούνης, εκδικητικός όταν δεν περνάει το δικό του και πολύ ζηλιάρης.

Η τυχερή του πέτρα είναι το σμαράγδι.

Ο Λέοντας, είναι μεγαλόψυχος και δημιουργικός. Η χαρά της ζωής προσωποποιημένη. Γενναιόδωρος, δυναμικός και καθόλου μίζερος στο χρήμα. Όταν παντρεύεται προσέχει και αγαπά την οικογένειά του και κυρίως τα παιδιά του.

Απ’ τη σκοτεινή πλευρά του όμως, είναι ματαιόδοξος, καταπιέζει τους αγαπημένους του, είναι δύσκολος στις δεσμεύσεις, και δεν δέχεται το όχι για απάντηση. Επίσης είναι σπάταλος έως άσωτος.

Η τυχερή του πέτρα είναι το διαμάντι.

Ο Παρθένος, είναι συνεσταλμένος, εκλεκτικός, υπεραναλυτικός, παρατηρητικός και έχει απίστευτη διαύγεια σκέψης. Πολύ δημιουργικός, αγαπά τα παιδιά και την οικογένεια, και είναι πολύ απελευθερωμένος στο σεξ.

Η κακή του πλευρά περιέχει, ένα επικριτικό πνεύμα που σπάει κόκκαλα, δεν εκφράζεται καθόλου συναισθηματικά, είναι ανισόρροπος και εγωιστής, ψεύτης και πολύ ισχυρογνώμων.

Η τυχερή του πέτρα είναι ο νεφρίτης.

Ο Ζυγός, είναι κατ’ αρχάς, όμορφος. Πολύ συνεργάσιμος, συντροφικός, ευγενικός και έχει απίστευτη δημιουργικές ιδέες.

Απ’ την άλλη, είναι αναποφάσιστος, εξαρτάται απ’ τη γνώμη των άλλων, κάνει παράλληλες σχέσεις, αλλά είναι ζηλιάρης και πουριτανός στο δικό του άνθρωπο.

Η τυχερή του πέτρα είναι το κοράλλι.

Ο Σκορπιός, είναι έντονα συναισθηματικός, καλός φίλος, διαισθητικός, αποφασιστικός και έχει ένα προαίσθημα σχεδόν για τα πάντα στη ζωή του.

Στη σκοτεινή του πλευρά, εκδηλώνει τσιγκουνιά, αυτοκαταστροφικές τάσεις, υπερβολική κτητικότητα. Είναι ζηλιάρης, εκδικητικός, κακός και δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα όταν πρόκειται να χάσει κάτι. Ιδιότροπος, μυστικοπαθής και πολύ ατομιστής.

Η τυχερή του πέτρα είναι ο βουριλος

Ο Τοξότης, είναι αισιόδοξος, ειλικρινής, γενναιόδωρος, και πολύ τυχερός. Εξαιρετικός στο σεξ, γοητευτικός στην εμφάνιση, και καθόλου ζηλιάρης. Αγαπάει τα ταξίδια και την περιπέτεια γιατί έτσι μαθαίνει τη ζωή.

Η κακή του πλευρά, έχει έλλειψη εχεμύθειας, φαντασιοπληξία, σπατάλη, και καθόλου καλό λέγειν. Η διπλωματία εδώ, είναι ανύπαρκτη.

Η τυχερή του πέτρα είναι το τοπάζι.

Ο Αιγόκερως, είναι υπεύθυνος, αξιόπιστος, και πολύ σοβαρός. Είναι ο άνθρωπος του σπιτιού και της δουλειάς. Πιστός στο σύντροφό του και την οικογένεια, έχει αρχές και είναι από τα πλέον ηθικά στοιχεία

Στην κακή του πλευρά όμως, είναι απαισιόδοξος, στο σεξ μέτριος, με καταθλιπτικές τάσεις.

Η τυχερή του πέτρα είναι το ρουμπίνι.

Ο Υδροχόος, είναι επικοινωνιακός, αγαπά την καινοτομία και είναι πρωτότυπος. Κάνει μακροχρόνιες σχέσεις, και αγαπά να είναι συντροφευμένος. Απ’ την άλλη, είναι επιπόλαιος, ψεύτης και μυθομανής. Η συμπεριφορά του είναι ψυχρή, αυταρχική και αδιάφορη. Είναι πολύ καταπιεστικός και μπλέκει διαρκώς σε καυγάδες.

Η τυχερή του πέτρα είναι το ζιργκόν.

Ο Ιχθύς, είναι πολύ συναισθηματικός και ευαίσθητος. Συμπονετικός και ονειροπόλος, καλόγουστος και διαισθητικός. Πολύ καλός συζητητής, δημιουργικός και ρομαντικός, του αρέσουν οι εκπλήξεις. Η άλλη του πλευρά, η κακή, τον κάνει να δυσκολεύεται να επιλέξει φίλους, είναι φαντασιόπληκτος, έχει ακριβά γούστα, είναι εσωστρεφής και μοναχικός. Είναι σπάταλος και δεν προσαρμόζεται εύκολα.

Η τυχερή του πέτρα είναι ο αμέθυστος.

Πηγή: astranews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments