Ελλάδα

Αριστείδης Φλώρος: Κατέθεσε ως ύποπτος ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε την γνωμάτευση

Αριστείδης Φλώρος: Κατέθεσε ως ύποπτος ο γιατρός που φέρεται να πλαστογράφησε την γνωμάτευση
Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου.

Με την ιδιότητα του «υπόπτου» τέλεσης αξιόποινων πράξεων κατέθεσε για περίπου 2,5 ώρες ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού ως ο πλαστογράφος βασικής ιατρικής γνωμάτευσης του Άριστείδη Φλώρου.

Ο γιατρός αποχώρησε από την Εισαγγελία Καταπολέμησης της Διαφθοράς λίγο μετά τις 8 το βράδυ με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία 2 αστυνομικών με πολιτικά. Ο δικηγόρος του ωστόσο σε δηλώσεις τον δικαιολόγησε τονίζοντας ότι: “Ήθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και κάμερες”.

Να θυμίσουμε, ότι όπως αποκαλύπτει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο γιατρός προσήλθε αυτοβούλως στο εισαγγελικό γραφείο, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του στις καταγγελίες του διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρου Ζακυνθινού.


Αριστείδης Φλώρος: Επιστρέφει στις φυλακές Χαλκίδας


Ο κ. Ζακυνθινός φέρεται να είναι ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα το μεσημέρι στους εισαγγελείς, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία που, σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει, αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της ιατρικής γνωμάτευσης.

Σύμφωνα με πάντα με το ρεπορτάζ, ο κ. Ζακυνθινός παρέδωσε στους εισαγγελείς ακόμα δύο γνωματεύσεις που κατ’ εκείνον είναι υπόπτες.


Δεν ανήκει σε εκείνον η εξέταση στον «Ευαγγελισμό»


Σε δηλώσεις του ο κ. Ζακυνθινός έχει πει ότι ο συγκεκριμένος γιατρός-ο οποίος ήταν υπότροφος στο νοσοκομείο – είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στον Ευαγγελισμό. “Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments