Ζώδια

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη – Αστρολογικές προβλέψεις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη – Αστρολογικές προβλέψεις 3 έως 6 Σεπτεμβρίου
Αστρολογικές προβλέψεις μέχρι 6 Σεπτεμβρίου.

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 3 μέχρι 6 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως ο Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη και ο Κρόνος σε ορθή πορεία θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Ο Σεπτέμβριος μας υποδέχεται με ένα πλατύ χαμόγελο και μας υπόσχεται, όχι μόνο να μην μας ταλαιπωρήσει πολύ, αλλά να μας προσφέρει και ευκαιρίες ανάτασης και ανάκαμψης μετά το κουραστικό και δύσκολο καλοκαίρι που περάσαμε.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Για αρχή, τη Δευτέρα ξεκινάμε την διαδρομή μας με το εξάγωνο του Ερμή και της Αφροδίτης, από τα ζώδια του Λέοντα και του Ζυγού.

Αρχικά έρχεται να ενισχύσει την καλή μας διάθεση, αλλά και την διάθεση μας για επικοινωνία. Μπορεί να γίνουμε αποδέκτες καλών ειδήσεων ή να μάθουμε πράγματα που ενδεχομένως μας φανούν χρήσιμα.

Κατάλληλες μέρες για να κάνουμε αγορές, να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας, να αλλάξουμε κούρεμα, να κάνουμε μια κούρα ομορφιάς και γενικά να περιποιηθούμε τον… πολύτιμο εαυτό μας!

Τις μέρες αυτές πλανιέται καλή ενέργεια μέσα μας και γύρω μας, που μπορεί να φέρει και κάποιες συναντήσεις που φαίνεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Αυτό συμβαίνει επειδή μαζί με την θετική ενέργεια των ημερών, πλανιέται και μια ερωτική διάθεση, που μας κάνει να είμαστε και πιο ανοιχτοί στα πρόσωπα που συναντάμε και μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Και ιδιαίτερα οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, τις μέρες αυτές έχουν πολλούς λόγους να κυκλοφορήσουν περισσότερο γιατί είναι πολύ πιθανό να συναντήσουν πρόσωπα που θα τους φτιάξουν την διάθεση!

Ο Ερμής στην Παρθένο

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, έχουμε την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, όπου και θα παραμείνει πολύ λίγο, έως τις 21 του μηνός.

Ο Ερμής σε αυτή τη θέση, βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του και εξυπηρετεί πολύ τις νοητικές λειτουργίες.

Σκεφτόμαστε με ευστροφία και πρακτικά και διαχειριζόμαστε με ευκολία τα όποια θέματα προκύπτουν, ενώ και η επικοινωνία διεξάγεται πολύ καλύτερα το διάστημα αυτό. Είναι η κατάλληλη εποχή για να ασχοληθούμε με κάθε είδους διανοητική εργασία και να καταπιαστούμε με πρακτικά θέματα που απαιτούν μεθόδευση και οργάνωση.

Όλο αυτό το κλίμα που δημιουργείται, ανοίγει έναν κύκλο, που μας δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθούμε στον χώρο της δουλειάς, αλλά και της καριέρας μας, με θέματα που έχουν αρκετό βαθμό δυσκολίας και να είμαστε και ιδιαίτερα αποτελεσματικοί.

Δεν έχουμε παρά να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες που δημιουργούνται προς όφελός μας!

Και κυρίως οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, μπορεί να διεκδικήσουν πράγματα που δεν είχαν φανταστεί μέχρι τώρα, μιας και θα έχουν την ικανότητα να βλέπουν πιο καθαρά από ότι συνήθως και να εκμεταλλεύονται ότι μπορεί να ανοίγεται τώρα στη ζωή τους.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ορθή πορεία

Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, ο Κρόνος περνά σε ορθόδρομη πορεία μετά από την πολύμηνη παρουσία του ως ανάδρομος. (Να θυμίσουμε πως βρίσκεται σε αναδρομή από τις 19 Απριλίου 2018).

Ο Κρόνος είναι η αρχή της διατήρησης, σχετίζεται με τον περιορισμό, τα όρια, τον χρόνο, τον θάνατο, τον πόνο και σε κάποιες περιπτώσεις και με την θυσία.

Το διάστημα αυτό που βρισκόταν σε αναδρομή, πολλά από τα προγράμματα μας ή τα σχέδια μας δεν ολοκληρώθηκαν και νιώσαμε σε πολλές περιπτώσεις και μια έλλειψη στόχων, προγραμματισμού ή πορείας.

Όμως από την άλλη μεριά, η περίοδος της αναδρομής του, μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε εκ νέου τα όποια θέματα μας απασχόλησαν, να αναζητήσουμε λύσεις και να διορθώσουμε πιθανά λάθη που μπορεί να γίνονταν εμπόδιο στις προσπάθειες μας.

Τώρα, λοιπόν, είναι η εποχή να ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο δράσης, έχοντας μια μεγαλύτερη ωριμότητα, αλλά κυρίως έχοντας ξεκαθαρίσει τα πιθανά λάθη που μέχρι τώρα μπορεί να επαναλαμβάναμε με τις γνωστές συνέπειες. Ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω, είναι πανίσχυρος και έχει υγιή και δίκαια αιτήματα.

Αυτό σημαίνει πως, αν είσαι προετοιμασμένος να δουλέψεις πολύ και σκληρά για να φτάσεις τον στόχο σου και όχι ευκαιριακά και επιπόλαια, μπορεί πραγματικά να μεγαλουργήσεις.

Ο Κρόνος μπορεί να είναι ένας περιοριστικός πλανήτης γιατί σου επιβάλλει αυτός πως θα κινηθείς, όμως αν τον αξιοποιήσεις σωστά, τα οφέλη που θα εισπράξεις είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά που φέρνει ο “τυχερός” Δίας, γιατί ενώ του Δία είναι ευκαιρίες που σου έρχονται για να τις αξιοποιήσεις, του Κρόνου είναι κατάκτηση δική σου και μόνο, που δεν μπορεί κανείς να σου την στερήσει. Ανασκουμπωνόμαστε λοιπόν και ξεκινάμε. Το επόμενο διάστημα είναι καθοριστικό!

Και κυρίως για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου, που ακόμα και αν κουραστείτε ή βρεθείτε μπροστά σε προκλήσεις το σίγουρο είναι πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Αρκεί να έχετε πείσμα και μέθοδο. Όλα τα άλλα θα έρθουν, να είστε σίγουροι! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι τωρινές αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments