Ζώδια

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων για την Τρίτη 04/09/18

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων για την Τρίτη 04/09/18
Αναλυτικά οι αισθηματικές προβλέψεις των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ 

Πολλά τα ζητήματα, που από μόνοι σας καλείστε να λύσετε μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα είναι και η τελευταία φορά … που ασχολείστε όμως!

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει θετική σκέψη από τον πρώην σύντροφο σας, που σίγουρα θέλει να ξανα-μιλήσετε και ίσως και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία, σε αυτό που είχατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια μέρα που θα σας κάνει να αλλάξετε άποψη, για αυτό που ζείτε μέσα στην αισθηματική σας ζωή. Πληροφορίες για τον άνθρωπο σας, θα σας αναστατώσουν.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έξοδος από κάθε σχέση είναι πάντα δύσκολη. Στην δική σας την περίπτωση σίγουρα, έχετε εξαντλήσει όλες τις ελπίδες και τώρα θέλετε δραστικές αλλαγές.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

ΛΕΩΝ

Μόνο εμπόδια σας βάζει το άτομο που αγαπάτε, κάθε φορά που του λέτε ότι επιθυμείτε να δει την σχέση σας, λίγο πιο σοβαρά. Μήπως δεν θέλει;

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει μια καλή διάθεση στο ζώδιο σας, που θα φέρει και την ερωτική ισορροπία, μέσα στην σχέση σας, που αυτήν την εποχή, έχει πολλά ζητήματα.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

ΖΥΓΟΣ

Επιτρέψτε στον άνθρωπο σας, να πάρει λίγο χρόνο για να λύσει κάποια προσωπικά – οικογενειακά του προβλήματα. Κάντε και εσείς κάτι ανάλογο.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό, για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου που κινείται μέσα στον φιλικό σας κύκλο, κάντε το μακριά από τα μάτια των άλλων.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Αιγόκερως

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν φαίνεται να περνάτε και τόσο καλά, μέσα στον δεσμό σας, και αυτό το έχει καταλάβει σε όλο του το μεγαλείο και ο εσωστρεφής σύντροφος σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες, από τον κοινωνικό σας κύκλο, αυτήν την εποχή, αλλά χωρίς να χαλάτε την εικόνα σας στους φίλους σας.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτός που θέλετε είναι ήδη κάπου αλλού και το ξέρετε. Ωστόσο, μέσα στον μήνα αυτόν, ίσως και να ελευθερωθεί και να σας αναζητήσει.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

ΙΧΘΕΙΣ

Μην ρισκάρετε την ηθική σας, και την εικόνα σας, μόνο και μόνο επειδή θέλετε κάποιον νέο έρωτα να τον κυνηγήσετε υπερβολικά.

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments