Αθλητισμός

Τσίπρας: Έδωσε το οκ για τη “νέα” Τούμπα;

Τσίπρας: Έδωσε το οκ για τη “νέα” Τούμπα;
Τι είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας για το ενδεχόμενο κατασκευής νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, τον Μάρτιο που μας πέρασε είχε αναφερθεί για πρώτη φορά ανοικτά στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο του 11ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Κεντρική Μακεδονία, ο πρωθυπουργός, είχε υποστηρίξει πως προχωρούν τα ζητήματα για την αξιοποίηση του χώρου στην Τούμπα, ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής νέου γηπέδου.

Είχε πει χαρακτηριστικά:

«Από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, έχει επίσης ληφθεί απόφαση για την αξιοποίηση έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σχέδιο ανακατασκευής του γηπέδου του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό εξετάζονται ήδη θετικά περεταίρω αιτήματα του συλλόγου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος».

Ο καιρός πέρασε και το θέμα είχε μείνει εκεί. Η σύσκεψη όμως που έγινε πρόσφατα στο Μέγαρο Μαξίμου, ουσιαστικά έδωσε το πράσινο φως για την κατασκευή της “νέας” Τούμπας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ και οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού αποκτούν ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά τις… διαφαινόμενος εξελίξεις στο «καυτό» θέμα του νέου γηπέδου της Τούμπας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments