Αθλητισμός

Ρινάλντι: Βρήκε ομάδα ο Αργεντινός επιθετικός!

Ρινάλντι: Βρήκε ομάδα ο Αργεντινός επιθετικός!
Ο Λαουτάρο Ρινάλντι κατάφερε να βρει συμβόλαιο.

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια με τον Παναθηναϊκό, αξιώνοντας χρήματα από τη θητεία τους στους πράσινους. Μια θητεία, πάντως, στην οποία… πέρασε και δεν ακούμπησε. Ο Αργεντινός επιθετικός αγωνίστηκε μόλις 348 λεπτά με την πράσινη φανέλα. Σε αυτά δεν κατάφερε να πετύχει γκολ και αποτέλεσε μια επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ρινάλντι αποχώρησε από τους πράσινους και υπέγραψε στην ιταλική Μπρέσια. Στην Ιταλία είχε έξι συμμετοχές, χωρίς γκολ επίσης. Από το Ιούνιο έψαχνε ομάδα και τελικά κατάφερε να βρει.

Ο Αργεντίνος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βερακρούζ του Μεξικό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται άμεσα στην χώρα προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες και να τεθεί το συντομότερο δυνατό στην διάθεση του προπονητή.

820.000 ευρώ του οφείλει ο Παναθηναϊκός

Τα λάθη που έγιναν στον Παναθηναϊκό και έφεραν την ομάδα στη χειρότερη οικονομική κατάσταση της ιστορίας της αποτυπώνονται και από την ιστορία του Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αργεντινός ήρθε στην Ελλάδα με ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, παρ’ όλο που δεν είχε κάνει τίποτα αξιοσημείωτο στην καριέρα του.

Αυτή τη στιγμή οι πράσινοι του οφείλουν συνολικά 820.000 ευρώ. Μόλις πριν τρεις μέρες κατάφεραν να πάρουν αναβολή στο δικαστήριο που υπήρχε και ήρθαν σε επαφή με τον παίκτη για διακανονισμό.

Η πρόταση της ΠΑΕ στον Ρινάλντι προβλέπει την άμεση καταβολή 100.000 ευρώ και την εξόφληση του σε 24 μηνιαίες δόσεις των 30.000 ευρώ. Ο Ρινάλντι την αποδέχτηκε, αλλά έδωσε διορία μέχρι την Παρασκευή (07/09) για να του καταβληθούν τα χρήματα και να υπογράψει το ιδιωτικό συμφωνητικό για την αποπληρωμή. Εφόσον ο Παναθηναϊκός φανεί συνεπής, τότε η υπόθεση θα διευθετηθεί…

Επίσης, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει επαφές με τον Νούνο Ρέις, στον οποίο οφείλει περίπου 200.000 ευρώ. Ο Πορτογάλος χαφ έλαβε ένα σημαντικό ποσό τις προηγούμενες ημέρες και δείχνει διαλλακτικός για να υπογράψει έναν μακροχρόνιο διακανονισμό. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στις επόμενες ημέρες, αφού τώρα βρίσκεται στη Σόφια και ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στη Λέφσκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments