Διεθνή

CAPTAIN MARVEL: Πρωταγωνιστεί η Μπρι Λάρσον – Δείτε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της

CAPTAIN MARVEL: Πρωταγωνιστεί η Μπρι Λάρσον – Δείτε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της
CAPTAIN MARVEL: Η Μπρι Λαρσον είναι η «Captain Marvel» και αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας ηρωίδας της Marvel

CAPTAIN MARVEL: Η Μπρι Λάρσον δημοσίευσε την Τρίτη ένα τουίτ προς το περιοδικό Entertainment Weekly. Τι έγραφε; «Βαριέμαι. Θέλετε να ”σπάσουμε” το ίντερνετ αύριο;».

Με αυτό το τουίτ, οι θαυμαστές περίμεναν να κυκλοφορήσει σήμερα κάποιο επίσημο τρέιλερ της νέας, επερχόμενης ταινίας της Marvel, «Captain Marvel», στην οποία η Λαρσον πρωταγωνιστεί.

Στην τελευταία σκηνή της ταινίας «Avengers: Infinity War», οι θεατές «γνώρισαν» την Καρολ Ντανβερς ως ένα μυστηριώδες πρόσωπο το οποίο θα εμφανιστεί στο-ακόμα άτιτλο-«Avengers 4». Πιθανώς για να βοηθήσει στη μάχη εναντίον του Thanos.

Όμως, πριν την κυκλοφορία των νέων Avengers, η Ντανβερς έχει τη δική της ιστορία. Αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες, τον Μάρτιο του 2019.

Τελικά, οι χιλιάδες ακόλουθοι της ηθοποιού στο Twitter δεν είδαν κάποιο βίντεο. Είδαν, ωστόσο, την πρώτη, επίσημη εικόνα της ηρωίδας, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού EW.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία Άννα Μποντεν και Ράιαν Φλεκ, δεν ακολουθεί το μοτίβο των περισσότερων ταινιών δράσης. στο οποίο οι υπερήρωες αποκτούν τις ειδικές δυνάμεις αργότερα. Η Κάρολ ήδη έχει τις υπερδυνάμεις της. Έχει αφήσει πίσω της τη ζωή στη Γη για να ενταχθεί σε μια στρατιωτική ομάδα με το όνομα Starforce.  Αρχηγός της; Ο…Τζουντ Λο.

Ποια είναι η Captain Marvel

Στα comicbooks, έχει αρκετά storylines και υπερηρωήδες που φοράνε αυτόν τον μανδύα, ωστόσο το πιο δημοφιλές storyline και αυτό που θα βρεθεί στη μεγάλη οθόνη είναι αυτό της Carol Danvers. Σαν Captain Marvel έχουν εμφανιστεί ακόμα οι Monica Rambeau, Mar-Vell, Noh-Varr, Khn’nr, Phyla-Vell, and Genis-Vell.

O εξωγήινος στρατιωτικός Mar-Vell ήταν ο πρώτος που έφερε το όνομα ωστόσο το 1967, δημιουργία του Stan Lee και Gene Colan.

Έχει αξία να αναφέρουμε πως για πρώτη φορά το όνομα ακούστηκε από (ποιον άλλο) τη DC, όταν είχε τον άνδρα super ήρωα Captain Marvel τo 1939, που πουλούσε τεύχη σαν τρελός, περισσότερο από τον Superman.

Μετά από εκδοτικές περιπέτειες που κράτησαν δεκαετίες και φυσικά τη μετονομασία των Timely comics σε Atlas comics και τελικά σε Marvel, έγινε αυτό που ξέρουμε σήμερα σαν Shazam και θα γίνει επίσης ταινία το 2019 με τον The Rock.

Για να επιστρέψουμε όμως στη Marvel, η Carol Danvers δημιουργήθηκε το 1968 από τους Roy Thomas και Gene Colan και ήταν η… Ms. Marvel από το 1977 έως το 2012 μέχρι να γίνει… Captain.

Μάλιστα υπάρχουν και τα σχετικά καρέ τις στιχομυθίας της με τον Steve Rogers -Captain America- στην πιο δημοφιλή ιστορία της, του 2012 από τον Kelly Sue DeConnick.

Η Carol Danvers εντάχθηκε στην πολεμική αεροπορία από νεαρή, ωστόσο παραιτήθηκε για να γίνει η επικεφαλής της ασφάλειας στη Nasa. Ξέρει από… πτήσεις δηλαδή.

Οι δυνάμεις της είναι: Υπερφυσική δύναμη, ικανότητα να πετάει, ταχύτητα, αντοχή, και να χειραγωγεί ενέργεια (να πετάει ακτίνες από τα χέρια της).

Όλα αυτά τα απέκτησε από μια εξωγήινο μηχανισμό που μπορούσε να μετατρέψει την φαντασία σε πραγματικότητα, ανακατεύοντας της γενετική της ταυτότητα με αυτή των εξωγήινων.

Είναι τόσο σύμμαχος των Avengers, όσο και των Guardians of The Galaxy.

Η Trish Walker που εμφανίζεται στο Jessica Jones, ήταν αρχικά η Carol Danvers. Όταν αποφασίστηκε όμως πως θα πάρει τη δική της ταινία και ρόλο στο cinematic universe, υποχρέωσαν την showrunner, να αλλάξει το όνομα του χαρακτήρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments