Ζώδια

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Τι μας επιφυλάσσει

Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Τι μας επιφυλάσσει
Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 9 Σεπτεμβρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Βελτίωσε τον εαυτό σου, αναζήτησε την τελειότητα!

Κάποια γεγονότα μας δημιουργούν συναισθηματικό στρες πράγμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την υγεία μας. Όταν διορθώσουμε ένα πρόβλημα στη ζωή μας, αυτό μπορεί να έχει μια πολύ ισχυρή θετική επίδραση σε όλους τους άλλους τομείς της ζωής μας. Ασχολούμαστε με την οργάνωση της καθημερινής μας ζωής και μας δίνεται η δυνατότητα να ασχοληθούμε με τις λεπτομέρειες με έναν συστηματικό και ουσιαστικό τρόπο. Τώρα είναι μια υπέροχη στιγμή για να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην καθημερινότητά μας ή να ξεκινήσουμε ένα νέο έργο. Επίσης, να επικεντρωθούμε στην υγεία μας ή να ξεκινήσουμε δίαιτα.

Επειδή η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή, ανοίγει το μυαλό μας και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη μετατροπή της ζωής μας προς το καλύτερο. Μας επιτρέπει με ορθολογιστικό τρόπο να ρίξουμε φως στα σκοτεινά, ασυνείδητα κίνητρά μας, ώστε να μπορούμε να αγκαλιάσουμε τη σκιά του εαυτού μας χωρίς φόβο. Το μυαλό μας μπορεί να μας βοηθήσει να αποδεχθούμε την αλήθεια και να απομακρύνουμε τους φόβους που μας κατακλύζουν έτσι ώστε να μη βασανιζόμαστε από τα προβλήματά μας, πράγμα το οποίο οδηγεί σε άγχος και αρνητική αυτοκριτική.

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Διαβάστε παρακάτω την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έκτο οίκο σας, θα εργαστείτε σκληρά, έτσι ώστε να μπορέσετε να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή. Μπορεί και να νιώθετε την ανάγκη να περνάτε περισσότερο χρόνο στη δουλειά σας, προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Μην ασκείτε κριτική και μην τρέχετε να τα προλάβετε όλα, καθώς αυτό θα δημιουργήσει άγχος ή διαταραχές στην υγεία σας. Είναι καλή χρονική περίοδος για να αρχίσετε μια νέα δουλειά, να προσλάβετε κάποιον υπάλληλο ή υπηρέτη, να καθαρίσετε το σπίτι σας και να φροντίσετε την προσωπική σας υγιεινή. Δεν θα έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο και ο ρυθμός της ζωής σας θα είναι πιο δύσκολος.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σας, θα κινείστε με διαφορετικό τρόπο από ό, τι στο παρελθόν, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές επιθυμίες σας. Μην αφήσετε το παρελθόν να είναι οδηγός σας και να περιορίσει τη δημιουργική έκφρασή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεφύγετε από τον περιορισμό που δημιουργείται από τις αρνητικές σκέψεις σας, οι οποίες σας εμποδίζουν να διεκδικήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας ή ακόμα και τη χαρά του έρωτα. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να σκεφτεί νέους τρόπους, προκειμένου να λάβει ευχαρίστηση στην αγάπη. Οι παρορμήσεις σας θα είναι έντονες και θα κάνετε οτιδήποτε, όχι γιατί θα πρέπει να το κάνετε, αλλά γιατί σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, οι δραστηριότητές σας κατευθύνονται τώρα στο σπίτι και την οικογένειά σας. Θα σας επηρεάζει το παρελθόν και η ανατροφή σας και θα επιδιώκετε να βρίσκεστε με την οικογένειά σας. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε ειρήνη με τα μέλη της οικογένειάς σας, να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια, να αγοράσετε σπίτι, να μετακινηθείτε και να αποκτήσετε την οικονομική ανεξαρτησία σας. Θα νιώθετε αυτάρκεια και αυτό σας βοηθά να βρείτε τη χαμένη δύναμή σας και να την αξιοποιήσετε. Κάποια πρόσωπα και καταστάσεις θα τελειώσουν απότομα. Κάποιοι από εσάς θα ψάχνετε να κάνετε μια αλλαγή στην κατοικία σας ή να βελτιώσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, μπορείτε να μιλήσετε με έναν ήρεμο και αφοπλιστικό τρόπο, αφού οι επικοινωνιακές σας ικανότητες θα σας βοηθήσουν να προβάλετε με σαφή τρόπο τις σκέψεις σας. Η ικανότητά σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ιδέες σας και τα λόγια σας θα είναι έντονη. Θα είστε σε θέση να εξευμενίσετε τη νευρικότητα των άλλων με ευκολότερο τρόπο. Η οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τους άλλους θα έρθει, αν εκφράζεστε με ήρεμο τρόπο, απλά και άμεσα. Τώρα έχετε μια ισχυρή επιθυμία να έλθετε σε επαφή με τα αδέλφια, τα μέλη της οικογένειάς σας ή με άτομα με τα οποία συνδέεστε συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, θα κάνετε το πρώτο βήμα για να βελτιώσετε το εισόδημά σας και θα θέσετε νέους οικονομικούς στόχους. Οι ενέργειές σας εναρμονίζονται με τις αξίες σας και εργάζεστε με πίστη στον εαυτό σας. Αν ψάχνετε για εργασία, θα αναζητάτε μια δουλειά που σας γεμίζει συναισθηματικά και οικονομικά και θα αντανακλά την προσγειωμένη και οικονομικά ασφαλή νοοτροπία σας. Πράγματα που αγοράζετε τώρα θα είναι μακράς διαρκείας και ανθεκτικά στο χρόνο. Επίσης, το ίδιο ισχύει και σε επίπεδο σχέσεων. Μην αφήνετε τους άλλους να σας επικρίνουν ή να προσπαθήσουν να σας κρατήσουν πίσω, δεδομένου ότι απλώς ζηλεύουν την επιτυχία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον πρώτο οίκο σας, επιδιώκετε να βελτιώσετε την προσωπική σας εικόνα, τη δουλειά σας, τα χρήματα ή κάποια σχέση σας, προκειμένου να αισθανθείτε εσείς καλύτερα με τον εαυτό σας. Νιώθετε μια συναισθηματική ανανέωση και ανακαλύπτετε ξανά τον εαυτό σας. Δοκιμάζετε νέα πράγματα και είστε πιο τολμηροί και πιο σίγουροι όσων αφορά την έναρξη νέων έργων. Καταφέρνετε να επιφέρετε ευημερία στη ζωή σας αλλά μόνο εφόσον είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Κινηθείτε βασιζόμενοι σε δοκιμασμένες στρατηγικές που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές στο παρελθόν και θα σημειώσετε πρόοδο.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να κάνετε μια νέα αρχή μαζί τους. Αφήνετε πίσω σας όποιον και ό, τι δεν σας εξυπηρετεί ή σας δημιουργεί στρες. Προσπαθήστε να σκεφτείτε τα πράγματα λογικά, διότι τώρα σας λείπει ο ορθολογιστικός τρόπος προσέγγισης προσώπων και καταστάσεων. Κάποιες φορές θα νιώθετε να υποφέρετε, σκεπτόμενοι τις αρνητικές εμπειρίες σας και ψάχνοντας για απαντήσεις. Να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας και μην προσποιείστε, προκειμένου να αισθάνεστε πιο οικεία με κάποια άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, ενώνετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους και ενισχύετε τις κοινωνικές σας επαφές. Εάν ψάχνετε για οικονομική υποστήριξη, θα κάνετε τις σωστές επαφές που θα συνδράμουν θετικά στην πορεία σας. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που θέλουν να στηρίξουν τα μεγάλα σας όνειρα και τους σαφείς στόχους σας. Φέρνετε κοντά σας τους άλλους και έχετε πάθος πίσω από αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε. Τώρα έχετε, επίσης, την ικανότητα να οδηγήσετε τους άλλους ή μια ομάδα και ό, τι κάνετε, αντανακλά τα όνειρά σας. Θέτετε νέους στόχους και αισθάνεστε απολύτως άνετα και σίγουροι με τις επιλογές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να αναδιοργανωθείτε ή να ανακαινίσετε το γραφείο ή το σπίτι σας. Εάν έχετε εργαστεί σκληρά, τα όνειρά σας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Αν είστε φιλόδοξοι και αναζητάτε μια ηγετική θέση, θα σας δοθεί η δυνατότητα να προβληθείτε κοινωνικά και να εισπράξετε επαίνους. Τώρα είναι η ώρα να γίνει η ζωή σας πιο ειρηνική και πιο οργανωμένη. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο ή να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό. Αν έχετε επαφές με υψηλά ιστάμενα άτομα και επιδιώκετε να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία, θα έχετε ευνοϊκά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον ένατο οίκο σας, είναι η τέλεια στιγμή για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι ή να έρθετε σε επαφή με άτομα που ζουν μακριά σας. Θα είστε λίγο πιο συναισθηματικοί απ’ ό, τι συνήθως και η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγεί σωστά, ενώ τα όνειρά σας θα μπορούσαν να είναι προφητικά. Αυτή είναι μια καλή χρονική περίοδος για να αναζητήσετε σωστές συμβουλές, αν αισθάνεστε ότι τις χρειάζεστε. Οι άλλοι άνθρωποι πρόκειται να αποδεχτούν τις πεποιθήσεις σας τώρα και αυτό θα δημιουργήσει, επίσης, ευκαιρίες για την επαγγελματική σας επιτυχία. Είστε πρόθυμοι να προβάλετε στους άλλους ειλικρινά τα πιστεύω σας και σκέπτεστε το μέλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, είναι η κατάλληλη στιγμή για να δείτε τι ή ποιόν έχετε αποφύγει στη ζωή σας και ίσως νιώσετε ότι οι άλλοι ασκούν περισσότερο έλεγχο πάνω σας. Η σεξουαλικότητα και τα οικονομικά σας θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας και βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας, θα αισθάνεστε δυνατοί για να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές που σας αντιπροσωπεύουν. Δεν θα είναι όμως πάντα εύκολο αυτό και μερικές φορές μπορεί να νιώθετε πίεση, αλλά στο τέλος θα νιώσετε απελευθερωμένοι και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν και τόσο τρομακτικό όσο είχατε φανταστεί. Οι δυνατότητές σας για προσωπική ανάπτυξη είναι τεράστιες.

ΙΧΘΥΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, καλλιεργείτε μεγαλύτερη οικειότητα στις σχέσεις με τους άλλους, είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, είτε για τις συνεργασίες σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να πάρετε, να γαλουχήσετε και  να καθοδηγηθείτε από τη διαίσθηση και τα συναισθήματά σας, επιτρέποντας στις αλλαγές να επιφέρουν περισσότερη αρμονία στη ζωή σας. Έτσι αν υπάρχει οτιδήποτε σχετικά με τις σχέσεις σας, που σας κάνει να νιώθετε συναισθηματικό κενό, κάνετε προσπάθειες για να βρείτε την ισορροπία. Και εάν είστε μόνοι στην αισθηματική σας ζωή, βρείτε την ισορροπία μέσα σας και με αυτόν τρόπο θα προσελκύσετε τον σωστό σύντροφο.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments