Αθλητισμός

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ: Ισόπαλες 1-1 στο ντεμπούτο του Λιβάγια

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ: Ισόπαλες 1-1 στο ντεμπούτο του Λιβάγια
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ: Καλό ματς, ισόπαλο το αποτέλεσμα.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΚΡΟΑΤΙΑ: Αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Αλγκάρβε, στη φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1. Ένα ματς στο οποία ο Μάρκο Λιβάγια έκανε το ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Το παιχνίδι είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, παρά τις απουσίες των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου (αποσύρθηκαν οι Ντάνιελ Σούμπασιτς, Μάριο Μάντζουκιτς, Βέντραν Τσόρλουκα). Στο 18ο λεπτό, ο Ίβαν Πέρισιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο οι Ίβηρες του Φερνάντο Σάντος, παρότι αγωνίστηκαν δίχως τον ανέτοιμο Κριστιάνο Ρονάλντο, βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης.

Ο φορμαρισμένος φέτος Πέπε σκόραρε στην 100ή συμμετοχή του (πρώτος πολιτογραφημένος Πορτογάλος που πιάνει τριψήφιο νούμερο) με κεφαλιά σε 1-1.

Στο 2ο μέρος, οι αλλαγές των δύο τεχνικών “έκοψαν” τον ρυθμό, όμως μία εξ αυτών, ο Αντόνιο Μίλιτς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, λίγο έλειψε να σημειώσει αυτογκόλ, όταν σε προσπάθειά του να απομακρύνει από τη μικρή περιοχή, πλάσαρε στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι πίεσαν παραπάνω για το γκολ στο τέλος, ωστόσο οι προσπάθειές τους δεν έπιασαν τόπο.

Πορτογαλία (4-3-3): Πατρίσιο, Κανσέλο, Ντίας, Πέπε, Ρούι, Νέβες (86′ Σάντσες), Καρβάλιο (81′ Ολιβέιρα), Πίζι (61′ Μπρ. Φερνάντες), Μπ. Σίλβα (46′ Μαρτίνς), Αντρέ Σίλβα (89′ Ζ. Φερνάντες), Μπρούμα (68′ Λόπες).

Κροατία (4-2-3-1): Κάλινιτς, Βρσάλκο (46′ Μίλιτς), Μίτροβιτς, Βίντα (35′ Γεβντάι), Μπάρισιτς, Μπάντελ, Κόβατσιτς, Πιάτσα (72′ Ρογκ), Μόντριτς (55′ Πάσαλιτς), Πέρισιτς (63′ Τσοπ), Λιβάγια (57′ Σάντινι).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments